Low Carb Bars

Low Carb bars (diet bars) er proteinbarer som har minimalt med karbohydrater – perfekte for deg som følger lavkarbo kosthold (typ LCHF) eller går på diet.

Hva er Low Carb bars (diet bars)?

Low Carb bars, eller diet bars, er en type proteinbarer med lavt karbohydratinnhold og vanligvis et lavere energiinnhold enn andre typer bars. Low Carb bars (diet bars) er beregnet for de som følger en lavkarbo kosthold (som LCHF eller Atkins) eller for de som forsøker å gå ned i fettvekt. Low Carb bars inneholder normalt en større andel protein. Karbohydratene erstattes eksempelvis med fibre eller sukkeralkoholer. Sukkeralkoholer absorberes langsomt i kroppen og har til skille fra vanlige karbohydrater en veldig liten innvirkning på blodsukkeret.

Fordeler med Low Carb bars (diet bars)?

Som med alle typer bars er Low Carb bars (diet bars) sin største styrke dens smidighet og enkelhet. De tilsvarer ofte ett mindre mellommåltid og gir deg næring samt en ordentlig porsjon med protein. Ettersom Low Carbs bars inneholder veldig lite karbohydrater er deres påvirkning på blodsukkeret minimalt. De få karbohydratene som Low Carb bars inneholder er dessuten utelukkende av lav glykemisk indeks (lavt GI). De fleste Low Carb bars og diettbars er soya- og glutenfrie.

Low Carb bars passer perfekt for deg som følger en kost med minimalt inntak av karbohydrater (som LCHF eller Atkins). De passer også utmerket som nødløsning/mellommåltid under en vektnedgang.

Low Carb bars (diet bars) passer både som supplement og mellommåltid for deg som følger lavkarbo kosthold (type LCHF eller Atkins) eller for deg som går på diett.

Det er ingen tilgjengelige produkter under denne kategorien.
15% Rabatt