Body Science EAA Recovery

Sportsdrikke med komplekse karbohydrater, aminosyrer og elektrolytter – utviklet for å tilføre kroppen rask energi, regulere kroppens elektrolyttbalanse, og samtidig slukke tørsten under tøffe trenings- og konkurranseforhold.
smak Berry
129,-
+
Lagerstatus Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.57 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
Detaljer
Artnr: SKU161802
Produsent: Body Science
EAN: 7350024600070
Storlek: 1 kg

Body Science EAA Recovery

Body Science EAA Recovery er en sportsdrikke med komplekse karbohydrater, aminosyrer og elektrolytter. Karbohydrater bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon, og kalium bidrar blant annet til normal muskelfunksjon og nervesystemets normale funksjon.

Body Science EAA Recovery er en sportsdrikke utviklet for at man på en enkel måte skal kunne tilføre kroppen rask energi, regulere kroppens elektrolyttbalanse, og samtidig slukke tørsten under tøffe trenings- og konkurranseforhold – alt i ett og samme produkt. Karbohydrat- & elektrolyttdrikker bidrar til opprettholdt ytelse under langvarig utholdenhetstrening og forbedrer også opptaket av vann ved fysisk trening. Dette gjør at Body Science EAA Recovery passer utmerket til å nytes både før, under og etter fysisk aktivitet.

Karbohydratene i Body Science EAA Recovery stammer fra fruktose og komplekse glukosepolymerer i form av maltodekstrin. Karbohydrater er en utmerket næringskilde å innta i forbindelse med fysisk aktivitet, og ved et daglig inntak på minst 130 gram bidrar de til å opprettholde normal hjernefunksjon. Elektrolytten kalium bidrar til normal muskelfunksjon og magnesium bidrar til elektrolyttbalansen og til normal proteinsyntese.

Etter fysisk aktivitet, som for eksempel cross-fit og styrketrening, trenger de hardtarbeidende musklene å stimuleres med næring for å kunne bygge seg opp og restituere. Derfor inneholder Body Science EAA Recovery også protein, i form av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, som bidrar til å vedlikeholde og øke kroppens muskelmasse. Body Science EAA Recovery inneholder i tillegg acetyl-l-karnitin (ALC), citrullinmalat, samt vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Body Science EAA Recovery inneholder:

  • Karbohydrater og elektrolytter. Karbohydrat- & elektrolyttdrikker bidrar til å opprettholde utholdenheten ved langvarig utholdenhetstrening og forbedrer også vannopptaket ved fysisk trening. Karbohydrater bidrar videre til å opprettholde normal hjernefunksjon ved et daglig inntak på minst 130 gram.
  • Protein i form av aminosyrer. Protein bidrar til å bevare og øke kroppens muskelmasse.
  • Kalium, hvilket bidrar til normal muskelfunksjon og nervesystemets normale funksjon.
  • Magnesium, hvilket bidrar til elektrolyttbalansen og til normal proteinsyntese.
  • Vitamin B6, hvilket bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Acetyl-l-karnitin (ALC) og citrullinmalat.

MERK! Viktig med et variert og balansert kosthold, og en sunn livsstil.

Bruk:
På treningsdager, bland én servering med 4 dl vann og drikk før, under og/eller etter trening.

Smak:
Berry.

Nettovekt:
1000 gram (14 serveringer).

Produkt- og tilvirkningsinformasjon:

Dette produktet tilvirkes i Sverige i henhold til HACCP; disse fabrikkene behandler ikke dopingklassifiserte substanser.
Alle produkter omfattes av vår fornøydgaranti, hvilket innebærer at du kan returnere produktet og få en tilgodelapp dersom du mot formodning ikke er fornøyd.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Body Science EAA Recovery Berry

Sportsdrikke med karbohydrater, aminosyrer, elektrolytter og smak av skogsbær. Inneholder søtstoff. 
Nettovekt: 1000 gram (14 serveringer).
Serveringsstørrelse: 2 scoops (70 gram).

Doseringsanvisning: På treningsdager, bland 2 scoops med 4 - 6 dl vann og drikk før, under og/eller etter trening.

Ingredienser: maltodekstrin, fruktose, surhetsregulerende middel (eplesyre), aroma, mineraler (natriumklorid, kaliumsitrat, magnesiumsitrat), l-leucin, l-fenylalanin, l-lysin, l-valin, citrullinmalat, l-isoleucin, l-treonin, acetyl-l-karnitin, l-histidin, dl-metionin, søtstoff (aspartam), vitamin (pyridoksinhydroklorid), naturlig fargestoff (rødbeter, antocyaner). Inneholder en fenylalaninkilde.

MERK! Viktig med et variert og balansert kosthold, og en sunn livsstil.

Allergiinformasjon: Tilvirkes i lokaler der egg, soya og melk behandles og kan derfor inneholde spor av dette.

Oppbevaring: Oppbevares i originalforpakning og i romtemperatur.

Produkt- og tilvirkningsinformasjon:
Dette produktet tilvirkes i Sverige i henhold til HACCP; disse fabrikkene behandler ikke dopingklassifiserte substanser.
Alle produkter omfattes av vår fornøydgaranti, hvilket innebærer at du kan returnere produktet og få en tilgodelapp dersom du mot formodning ikke er fornøyd.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet.

MERK! Alle vurderinger postet på nettstedet er kundens eget syn på utvalgte produkter - MM Sports er ikke ansvarlig for det som står i disse vurderinger.

Detaljer
Artnr: SKU161802
Produsent: Body Science
EAN: 7350024600070
Storlek: 1 kg
15% Rabatt