Body Science 3-pH-CM

NYHET! Nå også med Cola-smak!! Body Science 3-pH-CM er et kosttilskudd med trippelbufret kreatin. Passer godt til trening som styrketrening, fotball eller ishockey.
Val
159,-
+
Lagerstatus Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.63 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
Detaljer
Artnr: SKU1727311
Produsent: Body Science
EAN: 7340130601245

Body Science 3-PH-CM (bufret alkalisk kreatin)

Nyhet! Nå finnes Body Science 3-PH-CM (pulver) også med god cola-smak!!

Hva er Body Science 3-PH-CM?

Body Science 3-PH-CM er en videreutvikling av kreatin monohydrat i samarbeid med kjemiker fra legemiddelbransjen. Body Science 3-PH-CM er et kosttilskudd som inneholder et unikt trippelbufret alkalisk kreatin. Tanken bak et bufret stoff er å enklere kunne tilbakestille pH-balansen.

Med Body Science 3-PH-CM trengs ingen oppladningsfase. 5 gram om dagen er tilstrekkelig til å holde kroppens nivåer av kreatin på topp.

Body Science 3-PH-CM

Kreatin er et helt naturlig forekommende stoff i kroppen. Kreatin omdannes til ATP som er den formen for energi musklene i hovedsak bruker ved eksplosive og kortvarige aktiviteter som for eksempel styrketrening, kastgrener, sprint, ishockey, med flere.

Av alle prestasjonsfremmende kosttilskudd er kreatin blant de mest studerte og brukte på markedet.

Fordeler med Body Science 3-PH-CM kreatin:

  • For voksne som utfører høyintensiv trening bidrar kreatin i daglige doser av 3 gram til økt fysisk prestasjonsevne ved kortvarige, høyintensive og regelmessige treningsøkter.
  • Trippelbufret alkalisk kreatin.
  • Krever ingen oppladningsfase.

Body Science 3-PH-CM er et kosttilskudd som passer alle typer styrkeutøvere. Body Science 3-PH-CM øker din fysiske prestasjonsevne ved kortvarig, repetisjonsbasert og høyintensiv trening/fysisk aktivitet.

Doseringsanvisning for pulver:
På treningsdager, ta en servering 30 minutter før eller like etter trening. På treningsfrie dager, ta en servering umiddelbart om morgenen. Oppladningsfase er ikke nødvendig for dette produktet. For best resultat, drikk minst 2 liter vann daglig.

Doseringsanvisning for kapsler:
Innta 7 kapsler daglig. På treningsdager, ta 7 kapsler 30 minutter før eller like etter trening. På treningsfrie dager, ta 7 kapsler umiddelbart om morgenen. Oppladningsfase er ikke nødvendig for dette produktet. For best resultat, drikk minst 2 liter vann daglig.

Smak for pulver:
Naturell, Cola.

Nettovekt:
Henholdsvis 500 gram (100 serveringer) og 240 kapsler (34 serveringer).

Produkt- og tilvirkningsinformasjon:

Dette produktet tilvirkes i Sverige i henhold til HACCP; disse fabrikkene behandler ikke dopingklassifiserte substanser.
Alle produkter omfattes av vår fornøydgaranti, hvilket innebærer at du kan returnere produktet og få en tilgodelapp dersom du mot formodning ikke er fornøyd.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Body Science 3-PH-CM Pulver

Kosttilskudd.
Nettovekt: 500 gram (100 serveringer).
Serveringsstørrelse: 1 scoop (5 gram).

Doseringsanvisning: Bland en servering i vann eller annen drikke og innta daglig. På treningsdager, ta en servering 30 minutter før eller rett etter trening. På treningsfrie dager, ta en servering umiddelbart om morgenen. Oppladningsfase er ikke nødvendig for dette produktet. For best resultat, drikk minst 2 liter vann daglig.

Ingredienser: kreatinmonohydrat, trikreatinmalat, natriumbikarbonat, kaliumsitrat, kaliummalat.

MERK: Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dose bør ikke overskrides.

Allergiinformasjon: Tilvirkes i lokaler der egg, soya og melk behandles og kan derfor inneholde spor av dette.

Oppbevaring: Oppbevares i originalforpakning i romtemperatur. Åpnet boks bør konsumeres innen 12 måneder.

Produkt- og tilvirkningsinformasjon:
Dette produktet tilvirkes i Sverige i henhold til HACCP; disse fabrikkene behandler ikke dopingklassifiserte substanser.

Alle produkter omfattes av vår fornøydgaranti, hvilket innebærer at du kan returnere produktet og få en tilgodelapp dersom du mot formodning ikke er fornøyd.

Doping-free ( approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

hej!
jag har beställt hem en sån för att min kompis rekommenderade den till mig! men nu har han flyttat och ja har tappat kontakten med honom.. så jag vill veta när ska man använda den innan/efter träningen!? men också vill jag veta om man kan ta denna produkt 2 ggr om dagen? typ en innan träningen och en direkt efter träningen!?
svar uppskattas :)
Ett riktigt bra kreatintillskott.
Utan onödiga andra ämnen som vissa tillverkare stoppar in.
Håller också väldigt länge så det är också prisvärt!
Jag har kört på 3-ph-cm ett tag nu och är väldigt nöjd. Har provat både som pulver och tabletter. Rekommenderas till alla som vill bygga muskelmassa.
MERK! Alle vurderinger postet på nettstedet er kundens eget syn på utvalgte produkter - MM Sports er ikke ansvarlig for det som står i disse vurderinger.


Detaljer
Artnr: SKU1727311
Produsent: Body Science
EAN: 7340130601245
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Oligo Bar 12 st

Body Science

Oligo Bar 12 st

Ord. pris: 240,- 180,-

Omega-3

Body Science

Omega-3

Ord. pris: 179,- 129,-

MassBuilder

Body Science

MassBuilder

199,-

Pilleboks

Body Science

Pilleboks

19,-

BCAA-XX

Body Science

BCAA-XX

Ord. pris: 259,- 189,-

15% Rabatt