-50%

MM Sports MM Camo Tights, Army Black

Perfekt formsydde kompresjonstights i ny farge! Den beste tenkelige kvalitet gir deg funksjonalitet i kjempestilig innpakning. Mørkt kamuflasjemønster og lav midje garanterer en stil som både synes og kjennes!
Storlek
XS
S
M
L
399,-
Ord. pris 799,-
+
Lagerstatus Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.57 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
Detaljer
Artnr: SKU2242910
Produsent: MM Sports
EAN: 7340130604710

MM Camo Tights, dame, svart kamo 

 

MM Camo Tights Army Black er førsteklasses kompresjonstights i uslåelig kvalitet. Med en kompromissløs og unik passform forener den funksjon med utseende. Prestér bedre og stiligere!

Avantgardekonsept
MM Camo Tights er produsert i et av markedets mest eksklusive kompresjonsmaterialer. Materialet er designet etter konseptet «Avantgarde» for optimal funksjon. Yttersiden er tett og heldekkende med flate sømmer som gir uhindret bevegelighet. Toveis stretch skaper komfort og bekvemmelighet, samtidig som det gir stabilitet til muskler og ledd. Materialet puster og former seg rundt kroppen, perfekt for harde treningsøkter. Plagget er produsert i EU.

Se bra ut – føl deg bra
MM Camo Tights er et funksjonelt plagg med særpreg og attityde. Tightsen er designet for atletiske jenter som trener hardt og tør å stå for livsstilen de har valgt. Tightsen er laget i et svart kamuflasjemønster med MM Sports klassiske logo på det ene benet og ordet «Hardcore» på det andre. Teksten følger kroppens naturlige former og forener en kvinnelig figur med en tøff innstilling! Midjen er lav, og linningen har den populære omslagsdesignen.

Figure Fit
Med den revolusjonerende passformen Figure Fit forener MM Sports Camo Tights prestasjon med utseende. Figure Fit former seg rundt setet på en unik måte og fremhever dermed de naturlige kvinnelige formene – tross den ekstreme kompresjonen. Passformen innebærer også bedre bevegelighet og funksjonalitet. Den unike designen i Figure Fit gjør det enklere å utføre dype knebøy og andre krevende øvelser når du trener benstyrke. Komforten er uslåelig, og alle sømmer er ergonomisk plassert for å gi maksimal og friksjonsfri bevegelsesfrihet.

MM Camo Tights svart kamo:

 

  • Kompresjonsmateriale av topp kvalitet
  • Figure Fit – optimal passform for kvinnelige former
  • Feminin hardcorestil
  • Kamuflasjemønster
  • Svart kamofarge
  • Lav midje
  • Produsert i EU

 

Materiale:
70 % polyester, 30 % elastan

Farge:
Svart kamo

Passform:
Figure Fit

Størrelser
XS, S, M, L

Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet.

MERK! Alle vurderinger postet på nettstedet er kundens eget syn på utvalgte produkter - MM Sports er ikke ansvarlig for det som står i disse vurderinger.

Detaljer
Artnr: SKU2242910
Produsent: MM Sports
EAN: 7340130604710
15% Rabatt