-50%

MM Sports MM Camo Tights, Army Green

Kompresjonstights formsydde til perfeksjon! Beste tenkelige kvalitet gir deg funksjonalitet i skikkelig stilig forpakning. Kamuflasjemønster og lav midje garanterer en look som synes og merkes!
Färg Army Green
Storlek
XS
S
M
L
399,-
Ord. pris 799,-
+
Lagerstatus Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.57 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
Detaljer
Artnr: SKU2218310
Produsent: MM Sports
EAN: 7340130603782

MM Camo Tights Wmn

MM Camo Tights er førsteklasses kompressionstights i uslåelig kvalitet. I kombinasjon med en kompromissløs og unik passform forener de funksjon med utseende. Prester bedre og stiligere!

Avantgarde concept
MM Camo Tights er laget av et av markedets mest eksklusive kompressionsmaterialer. Materialet er designet ifølge konseptet ”Avantgarde” for optimal funksjon. Overflaten er tett og heldekkende med flate sømmer som gir ubehindret bevegelighet. Toveisstretch skaper komfort, samtidig som at det gir stabilitet for musklene og leddene dine. Materialet puster og former seg rundt kroppen, perfekt for harde treningsøkter.

Look good – feel good
MM Camo Tights er et funksjonellt plagg med edge og attityde. Tightsen er designet for hardt trenende og atletiske jenter som våger stå for livsstilen sin. Tightsen er laget av mattgrønt kamuflasjemønster med MM Sports klassiske logo på det ene beinet, og ordet ”Hardcore” på det andre. Teksten følger de naturlige formene dine og forener kvinnelig figur med hardcoreattityde! Midjen er lav og har den populære overlappende designen.

Figure Fit
Med den revolusjonerende passformen Figure fit, forener MM Sports Camo Tights prestasjon med utseende. Figure fit former seg rundt rompa på en unik måte og framhever dermed de naturlige kvinnelige formene – til tross for den ekstreme kompressionen. Passformen bidrar også til forbedret bevegelighet og funksjonalitet. Den unike designen i Figure fit gjør dype knebøy enklere og andre krevende bevegelser ved beintrening. Komforten er uslåelig, og alle sømmer er ergonomisk plasserte for å tillate maksimal og friksjonsfri bevegelighet.

MM Camo Tights:

 

  • Kompressionsmateriale av høyeste kvalitet.
  • Figure Fit – optimal passform for formene dine.
  • Feminin hardcorestil.
  • Kamuflasjemønster.
  • Army Green-farge.
  • Lav midje.

 

Materiale:
70 % polyester, 30 % elastan.

Farge:
Army Green.

Passform:
Figure Fit.

Størrelser:
XS, S, M, L.

Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet.

MERK! Alle vurderinger postet på nettstedet er kundens eget syn på utvalgte produkter - MM Sports er ikke ansvarlig for det som står i disse vurderinger.

Detaljer
Artnr: SKU2218310
Produsent: MM Sports
EAN: 7340130603782
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
15% Rabatt