Hjem / Blogg /

Din helse er viktig for oss! Informasjon om COVID-19

Først og fremst vil vi takke dere kunder for all støtte i disse vanskelige og urolige tidene. For oss i MM Sports er det aller viktigste at du og våre medarbeidere har det bra. Vi følger kontinuerlig myndighetenes anbefalinger og råd vedrørende COVID-19.

Dette gjør vi for å beskytte våre kunder og medarbeidere:

Rutiner for medarbeiderne

Hygiene er alltid viktig og nødvendig for oss, men som følge av koronaviruset har vi nå skjerpet rengjøringsrutinene ytterligere. Vi rengjør kortterminaler, kjøleskapshåndtak og andre offentlige områder grundig flere ganger om dagen. Ved det minste symptom som for eksempel vondt i halsen, hoste, feber eller annet holder medarbeiderne seg hjemme til de er 100 % friske igjen.

Produktsikkerhet

COVID-19 spres ikke via næringsmidler, så våre produkter/næringsmidler inneholder ikke smitte. Derfor kan du trygt handle som vanlig! Vi følger myndighetens anbefalinger og sikkerhetsprosedyrer for håndtering.

Avlyste arrangementer

Vi har besluttet å avlyse vårens kommende butikkarrangementer. Vi håper å kunne gjennomføre disse på et senere tidspunkt og vil informere dere straks vi vet mer!

Leveringstider

Vi håper også at du viser forståelse for eventuelle forsinkelser i leveringen, men vi jobber naturligvis så raskt vi kan for at du skal motta pakken din i løpet av 2-4 dager.


Informasjonen oppdateres løpende på bakgrunn av myndighetenes anbefalinger.

Ønsker du kontakt med kundeservice? Det er for tiden stor pågang både per e-post og telefon. Vår kundeservice gjør alt de kan for å svare deg så fort som mulig!

Vanlige spørsmål finner du HER!

Mandag-fredag: 10.00–14.00
Helger og helligdager stengt.
Telefon: 031-160 000
E-post: order@mmsports.se

Ta vare på deg selv og nøl ikke med å ta kontakt!

15% Rabatt