Gratis frakt Fra 799 kr
Levering: 2-3 virkedager
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 
Hjem / Blogg /

Get ready for Black Friday!

Snart er den her – årets aller største shoppingfest på MM Sports! Black Friday er rett rundt hjørnet, og det er snart på høy tid å benytte seg av årets beste tilbud på kosttilskudd, treningstøy og treningstilbehør! Vi lover at du kan forvente enestående tilbud innen en rekke kategorier i år. Men det gjelder å handle raskt, for det er førstemann til mølla – meld deg på nyhetsbrevet vårt for å være helt sikker på at du ikke går glipp av noe!

Get ready for Black Friday!

Hva er Black Friday?

Black Friday er nå et etablert fenomen i både Norge og resten av verden. Med opprinnelse i USA er Black Friday årets største shoppingfest, som i de senere år også er blitt et globalt fenomen. På Black Friday kickstarter butikker verden over julehandelen med sine aller beste tilbud, noe som gjør at du som kunde kan finne produkter til uimotståelige priser!

Black Friday på MM Sports

Fjorårets Black Friday ble en knallsuksess over hele verden, og det er en dag som mange ser frem til. Det gjør vi også!

For å være helt sikker på at du ikke går glipp av noe spennende, anbefaler vi deg å melde deg på nyhetsbrevet vårt – da får du vite alt med én gang!

Hvilken kategori håper du er med i årets feiring?

Kryss fingrene for at din kategori er med i Black Friday-feiringen! Vi regner med at Black Friday kommer til å bli en kjøpefest uten sidestykke også i år, og vi på MM Sports ser ivrig frem til å gjøre dagen din virkelig vellykket, med skikkelige festtilbud på nettopp dine favoritter!

Ny kunde?