Gratis frakt fra 499 kr
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 

MM Sports Challenge

MM SPORTS CHALLENGE 2020 – NORDIC ER HER!

Suksessen vender tilbake! I år kjører vi ikke bare i Sverige – vi åpner også opp konkurransen i Norge og Danmark! Vil du komme i ditt livs form, føle deg bedre og starte 2020 på best mulig måte?! Kom i form på 60 dager, og få muligheten til å vinne et gavekort til en verdi av 10 000 kroner hos MM Sports + få dekt medlemskapet hos treningsstudioet ditt i seks måneder!*

Påmeldingen til MM Challenge 2020 – Nordic er i gang! En utfordring på 60 dager som starter 20. januar og foregår til og med 19. mars. Vi hos MM Sports har et ønske om at alle skal få lyst til å forbedre sitt indre jeg og sin egen trivsel. For å oppmuntre deg til å delta i konkurransen, deler vi naturligvis ut en premie til de tre som har utmerket seg litt ekstra. I år kan du bli med i konkurransen om et gavekort til en verdi av 10 000 kroner + få dekt medlemskapet hos treningsstudioet ditt i seks måneder*!

 

Årets premier

 1. plass – gavekort på 10 000 kroner hos MM Sports + få dekt medlemskapet hos treningsstudioet ditt i seks måneder
 2. plass – gavekort på 3500 kroner hos MM Sports
 3. plass – gavekort på 1000 kroner hos MM Sports

*Til en verdi av maks. 2000 kr.

 

Slik deltar du:

 1. Ta tre før-bilder av deg selv i undertøy sammen med dagens avis med godt synlig dato. Et forfra, et fra siden og et bakfra. Bildene må være tatt rett på, altså ikke nedenfra og ikke i speil. Hele kroppen skal være synlig, fra føttene til hodet. Datoen på avisen må ikke være eldre enn 1. januar 2020. Vi må kunne se dagens dato tydelig for å kunne bedømme deltakelsen din korrekt.
 1. Kjøp produkter for minst 500 kr hos MM Sports, og legg ved kvitteringen i e-posten (du kan handle i butikk eller på nett). Kjøpet må være gjennomført tidligst 1. januar 2020.
 2. Send en e-post til mmchallenge@mmsports.se senest 19. januar.

Legg ved:

 • Før-bilder (tre stk.: forfra, bakfra og fra siden)
 • Bilde av kvitteringen. Dato, produkter og sum må være synlige.
 • For- og etternavn
 • Personnummer
 • E-postadresse
 • Instagram-navn: Du må ha åpen konto under konkurransen.
 • En begrunnelse for hvorfor du er med på årets utfordring og hvilke mål du har. Gjerne mål rundt liv, lår, rumpe og rygg.
 1. Vær aktiv på sosiale medier med emneknaggen #mmsportschallenge20. Du bør være aktiv på din Instagram-konto gjennom hele konkurranseperioden.
 2. Når konkurransen er over: Ta tre etter-bilder (et forfra, et bakfra og et fra siden) av deg selv sammen med en avis og dato 19.–20. mars. Send bildene til mmchallenge@mmsports.se senest 20. mars sammen med navn, personnummer og Instagram-konto.

Registreringen avsluttes 19. januar!

 

Konkurranseregler

 • Du må være fylt 18 år.
 • Du må ha en åpen Instagram-profil.
 • Kvitteringen fra MM Sports skal være datert tidligst 1. januar 2020.
 • Meld deg på til mmchallenge@mmsports.se senest 19. januar. Innsendte bidrag som kommer inn etter sluttdatoen (19. januar), blir ikke vurdert i konkurransen.

Vinneren velges basert på følgende parametre og av en jury fra MM Sports – fremgang, før- og etterbilder, engasjement i sosiale medier og totaldeltakelsen.

MM Sports forbeholder seg retten til å bruke deltakende personers bilder og videoer til eget bruk. Vinneren blir kontaktet innen en uke etter sluttdatoen. Juryens beslutning kan ikke påklages.

 

Følg konkurransen på våre kontoer på Facebook og Instagram!

Gratis frakt
fra 499 kr
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 752 Anmeldelse
Bekreftet
Rask levering

Rask levering, bestilte løftesko di kjennes veldig goe ut ⭐⭐

Bekreftet
Lettvint og lav pris.Litt trekk for at…

Lettvint og lav pris.Litt trekk for at pakken ble levert veldig langt unna meg, men det kan jo være min feil og sikkert.

Bekreftet
MM Sports Norge anbefales pga kvaliteten på service, levering og produkter!

MM Sports Norge er en seriøs bedrift som leverer kundeservice og bra kvalitet på produktene. Kjøpte Body Science Pro Creatine med jordbærsmak! Helt topp produkt! Kjøpte 2 drikkeflasker i metall. Bra kvalitet på begge, men holder likevel en knapp på den i kromfarge! Butikk og produkter ANBEFALES! Walley betaling funker også topp👍

Bekreftet
Ikke noe å klage på

Ikke noe å klage på

Bekreftet
Rask levering

Rask levering Godt produkt:)

Bekreftet
Topp vare og topp service.

Topp vare og topp service.

Bekreftet
Kjapt, trygt og billig

Første gang jeg bestilte fra MM Sports. Veldig bra utvalg, gode priser og det ble raskt sendt av gårde. Jeg liker også svært godt selve låsemekanismen på de produktene jeg bestilte.

Bekreftet
Smaker godt

Smaker godt. Har nettopp begynt å bruke så virkning vet jeg ikke ennå.

Bekreftet
Meget fornøyd

Leverte raskt og produktene var gode.

Bekreftet
Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!

Bekreftet
Veldig for fornøyd.

Rask levering og gode produkter! Konkurransedyktige priser +++

Bekreftet
Fornøyd

Fornøyd! Leverte varen rask.

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?