Gratis frakt t.o.m. 3/3
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Payday Deals avsluttes om 14:44:05
-16%

XLNT Sports 3st Sunshine

Størrelse: 60 kapsler x 3
For en naturlig vakker sommerhud - Bli naturlig brun raskere og få en jevnere og finere brunfarge.
499,-
597,-
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

XLNT Sports Sunshine 

Et skikkelig solskinnsprodukt som inneholder en høydosecocktail med de beste næringsstoffene for en naturlig vakker sommerhud. Ganske enkelt det ultimate tilskuddet for deg som ønsker å bli brun - ikke brent!

 • Høydosetilskudd med lykopen og betakaroten.
 • Bli naturlig brun raskere.
 • Få en jevnere og finere brunfarge.
 • Få maksimalt ut av kroppens indre solbeskyttelsesfaktor.
 • Med granateple, som er rikt på den kraftige antioksidanten ellaginsyre.
 • Forleng sommerfølelsen og hold deg brun lenger.
 • Brukes hele året for bevart effekt og optimal hudhelse.

XLNT Sunshine inneholder alt du trenger for å bli brun raskt! Høye doser betakaroten, lykopen, granateple og vitamin E og D gir kroppen bedre solbeskyttelse og demper skadevirkningene som oppstår når vi blir solbrent. En kombinasjon av fettløselige vitaminer og potente antioksidanter optimaliserer hudhelsen, og betakarotenet gir dessuten huden en herlig solkysset tone. XLNT Sunshine inneholder også en høy dose av selve solvitaminet. Vitamin D er ikke bare en avgjørende faktor for å kunne bli brun, men også et effektivt våpen mot synkende energinivåer i vintermørket!

Granateple – sprengfullt av antioksidanter 

Granateple er en eksotisk og innholdsrik frukt som opprinnelig stammer fra Asia. Granateple er veldig rikt på vitaminer og mineraler, men det er fremfor alt innholdet av polyfenolrike ingredienser som gjør det så ettertraktet. Den høye konsentrasjonen av polyfenoler, spesielt ellaginsyre, gjør granateple til en av naturens mest antioksidantrike frukt. Dessuten regnes ellaginssyre som en av naturens sterkeste antioksidanter og har i flere studier vist en rekke helsefremmende egenskaper. For eksempel stimulerer ellaginsyre dannelsen av keratinocytt i huden, som er en viktig beskyttende barriere for kroppen mot blant annet bakterier, virus, UV-stråling og andre skadelige stoffer.

Med sitt næringsrike innhold av vitaminer, mineraler og kraftige antioksidanter er det ikke rart at granateple har blitt et av de mest populære stoffene i anti-aldrende produkter.

Lykopen – naturlig solbeskyttelse for huden 

Lykopen er en potent antioksidant som finnes naturlig i frukt og grønnsaker, og er stoffet som gir den karakteristiske røde fargen på vannmelon og solmodne tomater. Sammen med betakaroten er lykopen det karotenet som forekommer i høyest dose i kroppen og har dessuten den kraftigste antioksidative effekten. I kroppen lagres lykopen i huden og fungerer som en naturlig beskyttelse mot solens skadelige stråler. Ved eksponering for sol dannes det nemlig frie radikaler som skader hudcellenes DNA, noe som er en av årsakene til at huden eldes for tidlig. Lykopenet i huden motvirker de skadelige effektene ved å nøytralisere de frie radikalene.

Betakaroten – for bedre og mer langvarig brunfarge 

I likhet med lykopen er betakaroten en naturlig og kraftig antioksidant som lagres i huden. Ved behov omdanner kroppen betakaroten til vitamin A, som er et viktig vitamin for huden. Kosttilskudd med betakaroten er derfor en god og sikker kilde til vitamin A, og medfører ingen risiko for overdosering slik et rent vitamin A-tilskudd gjør.

Ved et høyt og langvarig inntak av betakaroten farges huden lett gyllenbrun og påskynder dessuten pigmenteringsprosessen i huden, noe som gjør oss raskere solbrune. I tillegg til at betakarotenet gir en forbedret solbrunhet, forlenges sommerfølelsen ved at hudens solkyssede tone og glans varer lengre! 

Solskinnsvitaminet – en viktig faktor for å bli brun 

Frisk og solbrun hud er ikke bare pent å se på, men er også kroppens måte å beskytte seg mot solens farlige stråler på. Når vi eksponeres for sollys, danner huden pigmenter som gjør at huden blir mørkere. Det gjør i sin tur at flere av solens skadelige stråler absorberes og dermed beskytter huden. Jo brunere vi blir, desto bedre beskyttet er vi mot solen, men samtidig får kroppen større problemer med å produsere D-vitamin. En lyshudet person produserer faktisk opptil 10 ganger mer D-vitamin enn en mørkhudet person gjør når de utsettes for samme mengde sollys. 

D-vitaminmangel er en avgjørende faktor for hvor brune vi blir, og dessverre er det ikke mulig å motvirke mangelen ved å sole seg mer. Ved D-vitaminmangel må man tilføre vitaminet gjennom kosten eller ved hjelp av kosttilskudd. Med andre ord er høye nivåer av D-vitamin viktig for å bli brun, men har selvfølgelig også en rekke andre helsefremmende egenskaper.

Reparasjonsvitaminet – hudens beste venn 

Vitamin E er et fettløselig vitamin som er lagret i huden og en viktig beskyttelse i kampen mot frie radikaler. Vitaminet bidrar til å beskytte huden dels gjennom å beskytte hudcellene mot oksidativt stress, men også ved å beskytte andre næringsstoffer som er viktige for huden mot oksidasjon – for eksempel betakaroten, vitamin A og essensielle fettsyrer. E-vitamin er rett og slett viktig for hudens normale funksjon og gir huden mer glans, elastisitet, motvirker rynker og bidrar til å beskytte huden mot daglige påkjenninger. Derfor kalles E-vitamin ofte reparasjonsvitaminet, og på grunn av sin allsidige beskyttelse forekommer det ofte i ulike hudkremer og solkremer.

Bli brun, ikke brent – fyll opp med den indre solbeskyttelsen 

For de fleste av oss er det å være i solen en god opplevelse som gjør at vi føler oss mer vel. Under de rette forholdene blir vi brunere, mer opplagte og kroppen får mulighet til å produsere D-vitamin gjennom huden. Under feil forhold blir vi derimot solbrente og skader huden, noe som også bryter ned D-vitamin i kroppen og påskynder hudens aldring. Heldigvis finnes det kraftige antioksidanter og fettløselige vitaminer lagret i huden, som bidrar til å reparere og beskytte huden mot disse skadevirkningene. Men hver gang vi soler oss, bruker vi opp enorme mengder av denne indre solbeskyttelsesfaktoren. Ved å sikre inntaket av disse stoffene kan huden lettere beskytte seg selv og bevare sin naturlige balanse – noe som betyr at du får flere deilige timer i solen!

Start i tide – bedre beskyttelse og brunere farge 

Som med så mye annet er det bra å være ute i god tid. Ettersom nivåene i kroppen må bygges opp, særlig hvis de er lave eller du har direkte mangel, anbefaler vi å starte med XLNT Sunshine 2–3 måneder før solesesongen begynner. Fortsett med inntaket gjennom hele sommeren og et stykke ut på høsten. Da opprettholdes nivåene i kroppen og effekten varer lengre.

For best effekt anbefaler vi å ta XLNT Sunshine året rundt – dels slipper du da å lade opp før neste solesesong og dels drar du nytte av alle fordelene ved produktet hele året.

 • Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
 • Vitamin C bidrar til gjendannelse av den reduserte formen for vitamin E
 • Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 
 • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, noe som har betydning for blodkarenes normale funksjon.
 • Betakaroten, som er en kilde til vitamin A, bidrar til å bevare en normal hud.

 OBS! Viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil!

Artnr: SKU245952
Produsent: XLNT Sports
EAN:

Innhold

XLNT Sports Sunshine

Kosttilskudd.

 Antall60 kapsler (30 doser).

Dosering: 2 kapsler.

Bruk: Ta 2 kapsler daglig sammen med mat.

Innholdsdeklarasjon: Ekstrakt av granateple (Punica granatum), l-tyrosin, vitaminer (C, E, D), betakaroten, ekstrakt av tomat (Solanum lycopersicum), ekstrakt av svartpepper (Piper nigrum), fyllemidler (vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), kapsel (bovint gelatin).

Merk: Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dose bør ikke overskrides.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Innhold per 1 og 2 kapsler:
Ekstrakt av granateple 
-hvorav 40 % ellaginsyre
200 mg
80 mg
400 mg
160 mg
L-tyrosin 50 mg 100 mg
Vitamin C 40 mg 50 %* 80 mg 100 %*
Betakaroten 25 mg 50 mg
Ekstrakt av tomat
– hvorav 
10 % lykopen
12,5 mg
1,25 mg
25 mg
2,5 mg
Vitamin E 6 mg 50 %* 12 mg 100 %*
Svartpepperekstrakt 
– hvorav
 95 % piperin
1,32 mg
1,25 mg
2,63 mg
2,50 mg
Vitamin D 25 µg 500 %* 50 µg 1000 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.
Les mer
Blir mer brun än röd när jag solar. Dock blir jag dålig i magen av tablterrena och kan inte ta full dos :/
Jag har precis fått hem produkten. Och jag undrar hur man äter dem. Eftersom det är pulver. Ska man lägga i det i vatten och dricka eller så?
Funkar verkligen som de ska! Brände mig inte en enda gång i sommar och fick en jämn och fin solbränna! Bästa jag ätit!
Alltså WOW!
Trodde verkligen inte det skulle fungera så bra, men upplever att det blir en finare brun ton med mer lyster i. Nu går det inte att vara utan denna!

Väldigt bra tips att börja använda den flera veckor innan semester och massa sol! :)
Väldigt nöjd, aldrig blivit så brun som jag blivit i sommar! Började ett par veckor innan semester och sol! Kul att äntligen få se sommarfräsch ut!
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
t.o.m. 3/3
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
3st Sunshine
XLNT Sports
3st Sunshine
Størrelse: 60 kapsler x 3
3st Sunshine
499.00
Enestående
Basert på 1019 Anmeldelse
Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Bekreftet
Pakken kom raskt

Pakken kom raskt. Varene var selvfølgelig amazing. Bruker glycine daglig i te og kaffe pga glycine er med på å syntetisere collagen! Billig var dere også😃

Bekreftet
Anbefaler

Produktet holder målet👍🏻 Dette blir ikke siste handel.

Bekreftet
Enkelt å finne fram til varene på…

Enkelt å finne fram til varene på nettsida. Rask levering.

Bekreftet
Kjapt

Kjapt, enkelt og god kvalitet

Bekreftet
Dere har verdens beste proteinpulver

Dere har verdens beste proteinpulver. Body sience protein delight. Prøvde meg på et Anna merke, men måtte hastebestille fra dere igjen :)

Bekreftet
Supert protein pulver 💪

Supert protein pulver 💪

Bekreftet
Kvikk og grei levering.

Kvikk og grei levering.

Bekreftet
Raskt levert og produktet er veldig bra

Raskt levert og produktet er veldig bra

Bekreftet
Fornøyd

Ikke noe spesielt å merke seg.

Bekreftet
Bra!

Varene kom raskt og fremstår slim som beskrevet på siden.

Bekreftet
Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?