Gratis frakt tom 17/8
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 

Retur, bytte og reklamasjon

Hvordan gjennomfører jeg en retur eller benytter meg av angreretten?

Som kunde hos oss har du alltid angrerett i 30 dager når du handler på nettet. Du har rett til å benytte deg av angreretten og utføre en retur uten å oppgi noen begrunnelse. Tidsfristen på 30 dager gjelder fra og med den dagen du har mottatt en bestilling. For returer og angrerett belaster vi et gebyr på 65 kroner, som trekkes fra tilbakebetalingen. Vi forbeholder oss retten til å avvise retur av undertøy, susper og ansiktsmasker.

OBS! Returgebyret er 65 kr.

 

Hvordan gjennomfører jeg et bytte?

Hvis du vil bytte et produkt, må det returneres som beskrevet over. Vi sender ikke ut et nytt produkt automatisk, så du må selv gjennomføre en ny bestilling på nettstedet vårt. Kontakt kundeservice hvis prisen på produktet er endret.

 

Hvordan gjennomfører jeg en reklamasjon?

Hvis du mot formodning oppdager noe galt med en vare (inkludert organiske) ved levering, må du kontakte kundeservice så raskt som mulig for å avtale reklamasjon. For å kunne behandle saken raskere ber vi deg om å legge ved ordrenummeret reklamasjonen gjelder, et bilde av produktet som det er feil på, eller som har blitt skadet, kontaktinformasjon samt en beskrivelse som forklarer hva som har skjedd, eller hvorfor du er misfornøyd.

Ved reklamasjon på varer fra GASP og Better Bodies må du også legge ved PO-nummeret. Dette nummeret finner du på varens vaskelapp.

Hvis det avdekkes skader på emballasjen ved henting, må du umiddelbar varsle utleveringsstedet, slik at de kan returnere pakken til oss. Inkluder denne informasjonen også når du kommuniserer med kundeservice.

 

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen gjøres med samme betalingsmåte som ble brukt ved kjøpet. Ved kjøp mot faktura justeres fakturabeløpet når returen har blitt mottatt og behandlet.
Tilbakebetaling gjøres uten ugrunnet opphold, og senest 14 dager fra den dagen vi fikk beskjed om at du vil benytte deg av angreretten.

Vi kan vente med tilbakebetalingen til vi får tilbake varen fra deg, eller til du har dokumentert at du har returnert varen, avhengig av hva som skjer først. Hvis du benytter deg av angreretten, tilbakebetaler vi alle betalinger vi har fått fra deg, inkludert leveringskostnader (bortsett fra ekstra leveringskostnader fordi du har valgt en annen leveringsmåte enn den rimeligste standardleveringen vi tilbyr).

Vi betaler bare kostnadene for retur av bestillingen hvis du bruker den forhåndsbetalte returblanketten som ble levert med leveransen. Kontakt kundeservice hvis du ikke fikk returblanketten.

 

Tidsfrist

For at du skal kunne benytte deg av angreretten, trenger du bare å returnere bestillingen eller gi oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten før angrefristen har utløpt. Du kan informere oss skriftlig, og du kan også bruke skjemaet som du finner under.

Dette er ikke et krav, og du kan også bruke returseddelen som lå i pakken.
https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett

Varen som returneres, må være ubrukt og i uendret stand. Hvis du bruker eller håndterer varen på en måte som ikke er nødvendig for å undersøke den, har vi rett til kompensasjon for verditapet. Du har rett til å undersøke varen for å se hvilke egenskaper og funksjoner den har. Åpent kjøp og angrerett gjelder ikke for intimt tøy, for eksempel undertøy.

 

Returseddel

Bruk den forhåndsbetalte returseddelen som ligger i pakken.

OBS: Hvis du ikke bruker den forhåndsbetalte returseddelen, har du ansvaret for forsendelsen til den leveres til oss. Vi henter ikke ut rekommanderte pakker eller pakker som er sendt med vanlig porto.

 

Kontakt kundeservice på e-post eller telefon hvis du har flere spørsmål

E-postinfo@mmsports.no

Telefon: 23 96 22 00
Chat: 10.00–14.00

Helger og helligdager stengt.

Gratis frakt
tom 17/8
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 705 Anmeldelse
2 dager siden
Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering

Arne Larsen
5 dager siden
Rask service

Rask service

atle norheim
27 juli
RaSk levering

RaSk levering

Caroline
15 juli
Bra service.

Bra service. Men når det blir levering problemer så er det for dårlig.

Traveller
11 juli
Rask levering og gode produkter!

Rask levering og gode produkter!

Bjørg Marit Aga
05 juli
Rask levering

Rask levering

sylvi midje
01 juli
Rask levering og godt produkt!

Rask levering og godt produkt!

Rune Sjøblom
28 juni
Rask levering og varen var som…

Rask levering og varen var som beskrevet.

Thomas anwar
24 juni
rask levering

rask levering

Henrik Oseth Aspdahl
22 juni
Digger det

Digger produtene deres 🙌 that stuff is good 🤤❤️

Rosita Mediå
15 juni
Gode produkter og rask på levering👍👍🙂

Gode produkter og rask på levering👍👍🙂

Christer Winther Smedvik
14 juni
bra produkt

bra produkt <3 <3 <3

Johan
Ny kunde?