Gratis frakt 
Fra 799 kr
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 
Enkel retur 
Hjem /

Bytte & Reklamasjon

Angrerett med en returneringsavgift

Angrerettloven gir deg som privatperson rett til å undersøke produktet før du avgjør om du ønsker å beholde eller returnere produktet innenfor angreretten. Når produktet kun er prøvd på samme måte som man kan gjøre i en fysisk butikk, skal kunden ha kjøpesummen tilbakebetalt. Vi belaster deg med en returneringsavgift på 65 nok, som vil trekkes fra tilbakebetalingen din. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på varen, kan MM Sports velge å gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende varens reduserte verdi. MM Sport vil i så fall gjøre en objektiv vurdering og informere kunden om dette pr. epost.

Angreretten gjelder ikke for enkelte varer og for enkelte tjenester som:

  • Digitalt innhold på minnebrikker, CD- og DVD-plater når forseglingen på det fysiske produktet er brutt.
  • Forseglede varer som ikke er egnet for retur av helse – eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering (eks. Kosttilskudd, Helsekost, Helse og hygieneprodukter, intimprodukter, o.l.).
  • Varer som er fremstilt etter kundens spesifikasjoner, såkalt tilvirkningskjøp (eks. spesielt tilpassede kosttilskudd, ernæring, treningsutstyr, o.l.).
  • Varer som forringes eller raskt går ut på dato (eks. Kosttilskudd, Helsekost, o.l.).
  • Varer med personlig preg.

Angrerettskjemaet får du i pakken sammen med ordren. Returneringsavgift er 65 nok.

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema ved levering av produktene, utvides denne fristen til 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige angrefristen. Kunden har bevisbyrden for at angreretten er benyttet. Vi anbefaler deg derfor at benytter angreretten ved å sende epost til info@mmsports.no.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet kunne leveres oss i tilnærmet samme mengde og tilstand som du mottok det.

Alle produkter som det angres på skal sendes tilbake til oss uten unødig opphold og senest innen 14 dager. Returen skal inneholde produktet samt alt tilbehør og i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema. Du finner hjelp til utfylling av angrerettskjema på angrerettskjema.

Ved retur må MMSport returblankett benyttes og returen må leveres inn på et Postnord utleveringssted. Er varen for stor eller tung tar du kontakt med MM Sports på e-post info@mmsports.no. Brukes andre returordninger dekker MM Sports ikke disse. Du må da selv bære alle omkostninger ved returen. Husk kvittering for sporing av returen.

Tilbakebetaling vil skje ved å kreditere det betalingsmidlet som ble brukt ved kjøp, og innen 14 dager fra vi mottok varen fra deg.

MERK! Returneringsavgift er 65 nok.

15% Rabatt