Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 23:27:46

Hos MM Sports finner du fine og funksjonelle sports-BH-er i forskjellige farger, modeller, størrelse og grad av støtte. Vi har noe for alle!

Trening-BH i flere ulike modeller

Via vårt produktsortiment finner du flere ulike modeller av trening-BH. Du finner ulike trening-BH-modeller som kan knytes på ulike måter langs ryggen, for eksempel: crossback-modell, deep neck og ribbet. Som nevnt har vi et stort utvalg av forskjellige former for trening-BH, tilpasset dine ønsker og behov. På hver produktside kan du også bli bedre kjent med våre trening-BH-er. Du finner bilder, størrelsesguider og annen relevant informasjon om våre trening-BH-er. Du kan, som nevnt, enkelt studere våre ulike trening-BH-er i detalj og enkelt gjennomføre et kjøp med noen få klikk.

Kjøp en stilig sports BH fra MM Sports

I vårt produktutvalg finner du alltid trendy og vakre sports-BHer. Våre produkter følger alltid de nyeste trendene og moten innen treningsklær. Du kan med andre ord alltid være sikker på at våre flotte sports-BHer alltid har preg av den siste treningsmoten. Vi har alt fra sports-BHer med åpen rygg, seamless sports-BHer til justerbar sports-BH. Kjøp en stilig sports-BH allerede i dag fra vårt store produktutvalg innen denne produktkategorien.

Sport BH som passer til løping

Er du på jakt etter en sport BH som passer godt når du skal løpe? Flertallet av våre sport-BHer passer perfekt for deg som vil bruke dem til løping. Brystene dine holdes på plass på beste måte med de sport-BHene vi har i sortimentet, og du får en komfortabel treningsopplevelse. Du kan enkelt fokusere på å maksimere løpeprestasjonen din, uten å bekymre deg for gnaging mot brystene. Du kan bli kjent med utvalget vårt av sport-BHer her nedenfor. Hvis du vil ha spesifikk informasjon om produktene, kan du enkelt få det ved å besøke de produktspesifikke målsidene. Der finner du informasjon om størrelser, farger og bilder av produktene. Bli kjent med vårt produktutvalg av sport-BHer allerede i dag.

Alltid smidige løsninger gjennom MM Sports

Du finner ikke bare stilige sports-BHer i vårt produktutvalg. Det er også utrolig praktisk å handle produkter innen denne produktkategorien via MM Sports. Du kan enkelt bli kjent med våre ulike produkter ved å besøke våre produktspecifikke målsider. Der finner du ulike fargekombinasjoner, størrelser, prisklasser og får meget spesifikk produktinformasjon. Gjennom all denne informasjonen kan du berike kunnskapen din om produktene våre og dermed ta relevante kjøpsbeslutninger. Videre finner du også anmeldelser fra andre kunder på produktsidene. Gjennom disse kan du enkelt lese hva andre kunder har syntes om produktene våre. Når du handler din sports-BH gjennom oss, kan du alltid velge mellom flere ulike leveringsalternativer. Både hjemlevering og levering til postkontor er blant alternativene. Å handle din sports-BH har nok aldri vært så enkelt som det er hos oss på MM Sports. Ved å slippe å besøke en fysisk butikk sparer du både tid og energi til andre ting. Fra oss får du med andre ord alltid en førsteklasses helhetsløsning.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Hvis du har spørsmål som gjelder våre sports- og trenings-BHer, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundesentrerte kundeserviceavdeling. De kan hjelpe deg med alt fra størrelsesrådgivning til passform på våre trenings- og sports-BHer. Du er med andre ord alltid i gode hender når du velger å kontakte vår kundeserviceavdeling angående produktrelaterte spørsmål. Kontaktmuligheter finnes via e-post, chat og telefon. Velkommen til å kontakte oss allerede i dag.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
  • Kjønn
  • Størrelse
-43%
1 OMTALE
199,- Ord. pris: 349,-
-43%
1 OMTALE
199,- Ord. pris: 349,-
3 Anmeldelse
349,-
-50%
En myk og komfortabel sports-BH for deg som trenger litt mer støtte. Den har brede stropper som gir en komfortabel følelse, og den sitter godt.
175,- Ord. pris: 349,-
-84%
En myk og deilig sports-BH uten sømmer og med klassisk bryterrygg. Den er laget av et elastisk materiale med god pusteevne som holder deg tørr mens du trener.
49,- Ord. pris: 299,-
-50%
3 Anmeldelse
125,- Ord. pris: 249,-
-84%
5 Anmeldelse
49,- Ord. pris: 299,-
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?