Gratis frakt t.o.m. 3/3
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Payday Deals avsluttes om 13:39:56

Hos MM Sports finner du fine og funksjonelle sports-BH-er i forskjellige farger, modeller, størrelse og grad av støtte. Vi har noe for alle!

Trening-BH i flere ulike modeller

Via vårt produktsortiment finner du flere ulike modeller av trening-BH. Du finner ulike trening-BH-modeller som kan knytes på ulike måter langs ryggen, for eksempel: crossback-modell, deep neck og ribbet. Som nevnt har vi et stort utvalg av forskjellige former for trening-BH, tilpasset dine ønsker og behov. På hver produktside kan du også bli bedre kjent med våre trening-BH-er. Du finner bilder, størrelsesguider og annen relevant informasjon om våre trening-BH-er. Du kan, som nevnt, enkelt studere våre ulike trening-BH-er i detalj og enkelt gjennomføre et kjøp med noen få klikk.

Kjøp en stilig sports BH fra MM Sports

I vårt produktutvalg finner du alltid trendy og vakre sports-BHer. Våre produkter følger alltid de nyeste trendene og moten innen treningsklær. Du kan med andre ord alltid være sikker på at våre flotte sports-BHer alltid har preg av den siste treningsmoten. Vi har alt fra sports-BHer med åpen rygg, seamless sports-BHer til justerbar sports-BH. Kjøp en stilig sports-BH allerede i dag fra vårt store produktutvalg innen denne produktkategorien.

Sport BH som passer til løping

Er du på jakt etter en sport BH som passer godt når du skal løpe? Flertallet av våre sport-BHer passer perfekt for deg som vil bruke dem til løping. Brystene dine holdes på plass på beste måte med de sport-BHene vi har i sortimentet, og du får en komfortabel treningsopplevelse. Du kan enkelt fokusere på å maksimere løpeprestasjonen din, uten å bekymre deg for gnaging mot brystene. Du kan bli kjent med utvalget vårt av sport-BHer her nedenfor. Hvis du vil ha spesifikk informasjon om produktene, kan du enkelt få det ved å besøke de produktspesifikke målsidene. Der finner du informasjon om størrelser, farger og bilder av produktene. Bli kjent med vårt produktutvalg av sport-BHer allerede i dag.

Alltid smidige løsninger gjennom MM Sports

Du finner ikke bare stilige sports-BHer i vårt produktutvalg. Det er også utrolig praktisk å handle produkter innen denne produktkategorien via MM Sports. Du kan enkelt bli kjent med våre ulike produkter ved å besøke våre produktspecifikke målsider. Der finner du ulike fargekombinasjoner, størrelser, prisklasser og får meget spesifikk produktinformasjon. Gjennom all denne informasjonen kan du berike kunnskapen din om produktene våre og dermed ta relevante kjøpsbeslutninger. Videre finner du også anmeldelser fra andre kunder på produktsidene. Gjennom disse kan du enkelt lese hva andre kunder har syntes om produktene våre. Når du handler din sports-BH gjennom oss, kan du alltid velge mellom flere ulike leveringsalternativer. Både hjemlevering og levering til postkontor er blant alternativene. Å handle din sports-BH har nok aldri vært så enkelt som det er hos oss på MM Sports. Ved å slippe å besøke en fysisk butikk sparer du både tid og energi til andre ting. Fra oss får du med andre ord alltid en førsteklasses helhetsløsning.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Hvis du har spørsmål som gjelder våre sports- og trenings-BHer, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundesentrerte kundeserviceavdeling. De kan hjelpe deg med alt fra størrelsesrådgivning til passform på våre trenings- og sports-BHer. Du er med andre ord alltid i gode hender når du velger å kontakte vår kundeserviceavdeling angående produktrelaterte spørsmål. Kontaktmuligheter finnes via e-post, chat og telefon. Velkommen til å kontakte oss allerede i dag.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
  • Kjønn
  • Størrelse
5 Anmeldelse
299,-
3 Anmeldelse
349,-
-50%
En myk og deilig sports-BH uten sømmer og med klassisk bryterrygg. Den er laget av et elastisk materiale med god pusteevne som holder deg tørr mens du trener.
150,- Ord. pris: 299,-
-50%
En myk og deilig sports-BH uten sømmer og med klassisk bryterrygg. Den er laget av et elastisk materiale med god pusteevne som holder deg tørr mens du trener.
150,- Ord. pris: 299,-
-60%
2 Anmeldelse
120,- Ord. pris: 299,-
1 OMTALE
349,-
1 OMTALE
349,-
-50%
En myk og komfortabel sports-BH for deg som trenger litt mer støtte. Den har brede stropper som gir en komfortabel følelse, og den sitter godt.
175,- Ord. pris: 349,-
-50%
3 Anmeldelse
125,- Ord. pris: 249,-
Enestående
Basert på 1019 Anmeldelse
Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Bekreftet
Pakken kom raskt

Pakken kom raskt. Varene var selvfølgelig amazing. Bruker glycine daglig i te og kaffe pga glycine er med på å syntetisere collagen! Billig var dere også😃

Bekreftet
Anbefaler

Produktet holder målet👍🏻 Dette blir ikke siste handel.

Bekreftet
Enkelt å finne fram til varene på…

Enkelt å finne fram til varene på nettsida. Rask levering.

Bekreftet
Kjapt

Kjapt, enkelt og god kvalitet

Bekreftet
Dere har verdens beste proteinpulver

Dere har verdens beste proteinpulver. Body sience protein delight. Prøvde meg på et Anna merke, men måtte hastebestille fra dere igjen :)

Bekreftet
Supert protein pulver 💪

Supert protein pulver 💪

Bekreftet
Kvikk og grei levering.

Kvikk og grei levering.

Bekreftet
Raskt levert og produktet er veldig bra

Raskt levert og produktet er veldig bra

Bekreftet
Fornøyd

Ikke noe spesielt å merke seg.

Bekreftet
Bra!

Varene kom raskt og fremstår slim som beskrevet på siden.

Bekreftet
Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?