Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 1 dag og 00:58:32

Treningstights er perfekte å trene i, og kommer i flere fine farger og modeller. Alt for å gjøre treningen litt morsommere og behageligere. Finn din personlige stil blant et stort utvalg av fine og funksjonelle treningstights. Finn kompresjonstights og tights til hverdagsbruk fra MM Sports.

Handle stilige treningstights for damer fra MM Sports

Når du handler dine treningstights for damer fra MM Sports, kan vi alltid garantere kostnadseffektive priser, gode produkter, rask levering og førsteklasses service. Våre treningstights for damer er ikke bare stilige, de streber alltid etter best mulig kvalitet, alt for at din treningsopplevelse og prestasjon skal bli så god som mulig. Videre får du alltid via oss raskeste mulige leveringstid. Vi mener ikke at du som kunde skal måtte vente unødvendig lenge for å få førsteklasses treningstights for damer sendt hjem. Fra MM Sports får du også alltid førsteklasses pris og service hvis du skulle ha noen produktrelaterte spørsmål. Hvis du ønsker stilige treningstights til kostnadseffektive priser, rask levering og god service, er MM Sports rett sted for deg.

Sorte, grå eller brune treningstights?

Hos oss finner du alt. Uansett om du leter etter sorte, brune eller grå treningstights, vil du alltid finne et stort utvalg av disse produktene gjennom vårt store produktutvalg. Vi har for eksempel flere komfortable og smidige modeller med sorte treningstights. De sorte treningstightsene er ikke bare svarte, men trendy og moderne, laget i tråd med den siste treningstrenden. Hvis du heller foretrekker grå eller brune treningstights, vil du selvfølgelig også finne disse i vårt produktsortiment. For oss på MM Sports er et utvalg tilpasset dine ønsker alltid en sentral aspekt i vår produktutvikling. Så uansett om du leter etter sorte, grå eller brune treningstights, ønsker vi alltid å kunne tilby deg en førsteklasses løsning hos MM Sports.

Bredt utvalg av seamless treningstights

Hvis du er interessert i å skaffe deg et par seamless treningstights, finner du dem i vårt produktsortiment. Du finner våre seamless treningstights i flere forskjellige farger, størrelser og prisklasser. Bli kjent med våre seamless treningstights nedenfor.

Treningstights med høy midje

I vårt produktutvalg finner du også treningstights med høy midje. Treningstights med høy midje er perfekt for deg som foretrekker en lengre modell som dekker midjen på best mulig måte. Tightsen med høy midje gir deg også en komfortabel og behagelig treningsopplevelse, noe som igjen gir deg mer fokus på å oppnå helt nye treningsresultater. For oss på MM Sports er kvalitet og gode priser et kjennetegn. Du kan enkelt bli kjent med vårt utvalg av treningstights med høy midje nedenfor. Har du spørsmål, kan du alltid kontakte oss for veiledning. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktige produkter.

Spørsmål om våre treningstights for damer? Ta kontakt med oss

Hvis du har noen spørsmål om våre treningstights for damer under shoppingreisen din, er du alltid velkommen til å kontakte vår serviceinnstilte kundeservice. Vår kunnskapsrike kundeservice hjelper deg gjerne med å besvare eventuelle spørsmål om produktene våre. Kontakt oss allerede i dag enten via e-post, chat eller telefon, så hjelper vi deg på best mulig måte.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
  • Kjønn
  • Størrelse
Nyheter
9 Anmeldelse
Treningstights for damer Christie fra MM Sports. Tightsen har høyt liv og skaper en flatterende passform. Materialet er mykt og fungerer like bra hjemme som på treningsstudioet.
399,-
Nyheter
Nå kommer den populære modellen Christie også som sykkelbukse.
299,-
14 Anmeldelse
349,-
6 Anmeldelse
499,-
BEST­SELGERE
3 Anmeldelse
En utrolig myk og behagelig sømløs treningstights som føles som et ekstra hudlag. Den har minimalt med sømmer for å gi økt bevegelighet når du trener og er laget av fleksibelt stoff.
499,-
-40%
1 OMTALE
299,- Ord. pris: 499,-
-40%
1 OMTALE
299,- Ord. pris: 499,-
-30%
1 OMTALE
En myk og komfortabel treningstights som blir som et ekstra lag med hud. Tightsen er laget av et materiale som er elastisk og holder deg kjølig og tørr mens du trener.
MM Sports
279,- Ord. pris: 399,-
-50%
4 Anmeldelse
En utrolig myk og behagelig sømløs treningstights som føles som et ekstra hudlag. Den har minimalt med sømmer for å gi økt bevegelighet når du trener og er laget av fleksibelt stoff.
200,- Ord. pris: 399,-
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?