Gratis frakt Fra 799 kr
Levering: 3-5 virkedager
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 

Personvern

Innsamling av data og personopplysninger.

For at vi skal kunne gjennomføre og levere din ønskede bestilling, krever registreringsprosessen at du oppgir personopplysninger, personnummer, og hvis du oppretter en profil, de opplysninger som etterspørres på skjemaet. Alle opplysninger lagres i hver enkelt ordre med IP-adresse og informasjonskapsel.

Innsamlingen av personopplysninger skjer under beskyttet kryptert trafikk, såkalt SSL-beskyttelse.

Bruk og beskyttelse av data og personopplysninger

For å forbedre og tilpasse opplevelsen din på nettstedet vårt må vi benytte oss av innsamlede opplysninger, slik at vi kan meddele deg om spesialtilbud og ha mulighet til å anbefale produkter og tjenester eller andre lovlige funksjoner. Det er viktig for oss å kunne tilby deg som kunde best mulig opplevelse i din kundereise hos oss.
Vi oppbevarer personopplysningene dine i samsvar med de lover og forskrifter som vi må forholde oss til for å gjennomføre kjøpet ditt, og vi kommer ikke til å selge vår medlemsdatabase til tredjepart.

Data blir ikke gitt til tredjepart med mindre:

  1. Vi stiller til rådighet en tjeneste som krever samhandling med eller leveres av tredjepart som krever ditt samtykke.
  2. I saker der vi må forta søk i rettslige prosesser.
  3. Hvis bruken av dette nettstedet er i strid med disse reglene, regler for bruk eller annet som kan vurderes som krav for å sikre MM Sports’ eiendom eller rettigheter.
  4. Hvis nettstedet blir kjøpt opp av en tredjepart, der tredjepart da kan bruke opplysninger i samsvar med disse reglene.
  5. Vi må gi tredjepart opplysninger for å oppfylle vårt engasjement overfor deg som kunde, for eksempel for transport, betalingsløsninger eller markedsføring.
  6. Dersom vi må gi en tredjepart personopplysninger ifølge punkt 5, begrenses opplysningene til dem som er nødvendige for å bruke tjenesten og oppfylle vår del av kjøpsavtalen.

Kontakt vedrørende data og personopplysninger

Hvis du ønsker tilgang til de opplysningene vi har om deg, er du velkommen til å kontakte oss på order@mmsports.se. Ta kontakt på samme måte hvis feilaktige opplysninger er registrert, eller du har andre innvendinger.  Du har rett til å se hvilke opplysninger om deg som er registrert, og du kan ifølge Datatilsynet protestere på registreringen.

Beskyttelse av personopplysninger
Loven krever at personopplysningene dine skal oppbevares på en sikker og konfidensiell måte.  Vi lagrer personopplysningene dine på servere med høye sikkerhetsnivåer, plassert i kontrollerte anlegg. Vår sikkerhet kontrolleres regelmessig for å avgjøre hvorvidt brukeropplysninger håndteres på en sikker måte, alltid med sterkt hensyn til dine rettigheter som bruker.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres når formålet de ble innsamlet for, opphører.

Den raske utviklingen av internett innebærer at det iblant kan bli nødvendig å endre vår behandling av personopplysninger.  Derfor forbeholder vi oss retten til å oppdatere og endre disse personvernreglene.  Hvis vi gjør dette, vil vi selvsagt korrigere datoen for «sist oppdatert» nederst på nettsiden.  Ved omfattende endringer vil vi meddele deg med en synlig kunngjøring på våre nettsteder.

Du har rett til å klage på behandling av personopplysninger og informasjon om deg.  Klager sendes til Datatilsynet.

Informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?

Når du besøker www.mmsports.no, lagres informasjonskapsler på datamaskinen din.  En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å kunne kjenne igjen din datamaskin ved senere besøk.  Ingen personopplysninger lagres i våre informasjonskapsler.

Nesten alle nettsteder bruker informasjonskapsler.  De lagres på datamaskinen for å hjelpe deg og bidrar til å analysere hvordan nettstedet brukes, slik at brukeropplevelsen kan forbedres.  I mange tilfeller er informasjonskapsler nødvendige for å kunne tilby en gitt tjeneste på nettstedet.

Opplysningene i informasjonskapslene sendes mellom nettleseren din og en webserver og inkluderer informasjon om brukerinnstillinger, pålogging og hvordan nettstedet brukes.

Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?

Hvis du ikke vil ta imot informasjonskapsler, kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen eller stille inn datamaskinen slik at du får en varsling før informasjonskapsler blir lagret.

Vi anbefaler deg å lese igjennom våre retningslinjer for bruken av informasjonskapsler før du eventuelt endrer innstillingene i datamaskinen, og å lese mer om informasjonskapsler på andre nettsteder.

Hvis du endrer innstillingene for informasjonskapsler, kan brukeropplevelsen din forringes når du besøker vårt og andres nettsteder.

Vær oppmerksom på at hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan det være andre funksjoner på www.mmsports.no som ikke vil fungere for deg.

Hvilke informasjonskapsler vi bruker

Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler som er påkrevd for hjemmesidens grunnleggende funksjonalitet, og informasjonskapsler som brukes til direkte chat og kundestøtte.

Informasjonskapsler for analyse

Anonymiserte informasjonskapsler for lastovervåking av serverinfrastruktur og informasjonskapsler for anonymisert sporing av besøkendes atferd på nettstedet.

Informasjonskapsler for markedsføring på eksterne nettsteder.

Disse informasjonskapslene brukes til analyse og displayannonser og benyttes ikke uten ditt samtykke.

Enestående
Basert på 503 Anmeldelse
29 november
⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐ 100% fornøyd

VYTAUTAS MATULIONIS
12 november
Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.

Andreas Bringedal
10 november
Rask og grei bestilling og levering

Rask og grei bestilling og levering

Bjarne Edvartsen
10 november
bra, gode bars

bra, gode bars

Kim Sunden
05 november
Rask levering

Rask levering

Hans Ivar
16 oktober
Bra!

Gode produkter til gode priser! Varene sendes hurtig.

Erlend Myhre
06 oktober
Bra erfaring

Rask levering. God pris.

Tore Sundeng
06 oktober
Rask levering og bra priser😃👍

Rask levering og bra priser😃👍

Kathrine Eivindsen
05 oktober
Tipp topp

Tipp topp, bra service og rask levering av godt produkt.

Robert
09 september
Gode produkter og greie priser

Gode produkter og greie priser

Andre Kastell
07 september
Problemfritt 👌🏻

Problemfritt 👌🏻

Ina Hilmarsen
05 september
5×🏅

5×🏅.. ..yeah buddy

Jama Hamarson
Ny kunde?