Gratis frakt tom 17/8
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 

Kjøpsbetingelser / Betingelser

Definisjon av parter.

Selger: MM Sports AS
Organisasjonsnummer: 899 096 312
Epost: info@mmsports.no

MM Sports blir heretter blant annet benevnt som «vi» eller «oss».

Kjøper er den som er oppgitt som kjøper i ordren. Heretter benevnt som «kunde», «deg», «du» eller «din».

Generelt.

MM Sports AS er en norsk filial av MM Sports AB. Org.nr. 556841-0343.
Postadresse: Askims verkstadsväg 9, 436 34 Askim, Sweden.

Salgsvilkårene gjelder for alle varer og tjenester fra MM Sports til forbrukere i Norge. Salgsvilkårene sammen med kundens ordrebekreftelse, bekreftet ved epost, utgjør det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

For å kunne handle hos MM Sports må du være over 18 år, eller ha en foresatt til å gjennomføre handelen for deg.

MM Sport leverer kun til fastlands Norge. MM Sport sender ikke til Svalbard, norsk kontinentalsokkel, feltpost eller andre fjerntliggende norske landområder.

Alle kosttilskudd og ernæringsprodukter er i henhold til mattilsynets retningslinjer.

Alle forbrukerkjøp er blant annet regulert gjennom forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven.

Der det stilles krav om skriftlighet, er dette oppfylt ved e-post og/eller tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

Bestilling og avtale.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert i vårt system. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk. Unntak kan forekomme, for eksempel ved åpenbare prisfeil – se avsnittet nedenfor om Priser.

Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere informasjon under.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren ved å sende deg en automatisk ordrebekreftelse til den e-postadressen du har angitt i din bestilling. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den. Det er viktig at du undersøker om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med din bestilling.

Informasjon i nettbutikken.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt eller av annen årsak ikke kan leveres. I slike tilfeller vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om ny leveringsdato eller alternativt produkt. Du vil i slike tilfeller ha rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere informasjon under.

Pris.

Alle priser i varekortet er oppgitt inklusive mva. men eksklusive frakt.

Totalkostnaden for kjøpet, inkludert mva., fortolling, gebyrer, frakt, emballasje o.l. vil fremkomme i kassen.

Dette gjelder ikke treningsutstyr og treningsapparater med en vekt over 20kg. I slike tilfeller vil vi ta kontakt med deg med informasjon om frakt og leveringskostnader. Du vil da ha rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere informasjon under.

MM Sport tar ikke ansvar for priser oppgitt på tredjeparts nettsider, eks. Kelkoo, prisjakt o.l.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring.

Vi forbeholder oss retten til leveringsnekt på samtlige varer som følge av prissvingninger, manglende råvarer, økte råvarepriser, eller lagersituasjon, konkurransesituasjon eller alle andre årsaker.

Om det skulle komme frem skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse i annonse, nettbutikk o.l. før ordren er sendt fra MM Sports, forbeholder MM Sports seg retten til å endre, slette eller avvise ordren. Dette gjelder til tross for om kunden allerede har mottatt ordrebekreftelse. Dette forutsetter at MM Sport korrigerer slike feil innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Rabattkoder.

For å kunne gjøre nytte av rabattkoder må disse tas i bruk før bestillingen sendes. Ordre summen kan ikke korrigeres av kunde eller kundesenter i etterkant. Dette skyldes sikkerheten ved våre betalingsløsninger.

Rabattkoden gjelder kun i det angitte tidsrommet. MM Sport forbeholder seg retten til å avslutte rabatten før angitt sluttdato som følge av feil eller alle andre årsaker.

Rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Betaling.

I samarbeid med Walley tilbyr vi betaling med Walley. Walley samler alle de viktigste betalingsmåtene i en og samme løsning. Velg mellom direktebetaling med kort, faktura eller delbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmåte du ønsker å benytte i kassen, før du bekrefter kjøpet. Kort- og bankbetalingen skjer smidig uten at du behøver å forlate siden.

Faktura eller delbetaling innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet.

For at du skal kunne velge faktura eller delbetaling må du oppgi adressen din (den som er registrert i folkeregisteret) som leveringsadresse, og du må ha fylt 18 år når du bestiller. En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter.

my.walley.no kan du se en oversikt over alle ubetalte faktura fra Walley.

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Levering og forsinkelse.

Levering skjer på den adresse/ utleveringssted, og på den måten du har angitt i ordren. Vi har risiko for varen frem til du, eller den du sender i ditt sted, har mottatt ordren.

Ved forsinket levering vil vi gi deg beskjed om dette så snart vi har kjennskap til forsinkelsen, årsak og når du kan vente ordren levert, eventuelt omlevering.

Leveringstiden som er oppgitt i nettbutikken, på e-post eller hos kundesenteret, må anses å være veiledende/ stipulert leveringstid.

For bestillingsvarer vil leveringstiden være den tiden vi trenger for å få varen inn på vårt lager, eventuell produksjon og håndtering, og frem til transportør henter opp ordren for transport til deg.

Leveringstiden oppgis i antall virkedager. Dette inkluderer arbeidsdager mandag-fredag. Lørdag og søndag, samt offentlige helligdager, er ikke å ansees som virkedager.

Vi forbeholder oss retten til å avvike og/ eller endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

Vi forbeholder oss retten til leveringsnekt på samtlige varer som følge av prissvingninger, manglende råvarer, uforutsette økte råvarepriser, lagersituasjon, konkurransesituasjon eller alle andre årsaker.

Uavhentede pakker.

Uavhentede pakker faktureres med kr. 200 i tillegg til våre utlegg til håndtering og frakt tur / retur.

Undersøk forsendelsen.

Så snart du har hentet ordren bør du undersøke emballasjen for transportskade, og at forsendelsen er i samsvar med din ordrebekreftelse. Skulle forsendelsen være skadet eller det er avvik mellom din ordrebekreftelse og forsendelsen, kontakter du MM Sport fortrinnsvis på e-post info@mmsport.no eller på telefonnummer 23 96 22 00 så snart som mulig.

Reklamasjon iht. Forbrukerkjøpsloven av 21. juni (nr. 34 ? 2002)

Hvis det oppdages feil eller mangler må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget/eller burde oppdaget, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok varen. Dersom varen eller deler av varen ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. En mangel som viser seg innen seks måneder etter at forbrukeren overtok varen (normalt leveringstidspunktet) skal formodes å ha eksistert ved risikoens overgang.

Mener du at varen har en feil eller mangel, anbefaler vi at du sender reklamasjonen skriftlig på epost til info@mmsport.no.

Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler. Vi vil i disse tilfellene informere deg om dette i forbindelse med din reklamasjon eller på våre nettsider.

Dersom det foreligger en mangel ved produktet og forbrukeren har reklamert innen de nevnte fristene kan forbrukeren gjøre gjeldende følgende krav:

  • Holde kjøpesummen tilbake.
  • Under visse forutsetninger velge mellom retting eller omlevering.
  • Kreve heving av kjøpet dersom mangelen ikke er uvesentlig (forutsetter vare i samme stand og mengde)
  • Kreve erstatningsvare (forutsetter vare i samme stand og mengde)

Hvis selgerens avhjelp vil medføre at forbrukeren i mer enn en uke vil bli avskåret fra å bruke varen, kan forbrukeren kreve å få stilt en erstatningsgjenstand til rådighet for selgerens regning. Dette gjelder likevel bare hvis kravet fremstår som rimelig sett i forhold til forbrukerens behov og den kostnad eller ulempe som selgeren påføres. Som hovedregel har selgeren ikke krav på å foreta mer enn to forsøk på retting eller omlevering for samme mangel.

Dersom det ikke foreligger en mangel, kan selgeren bare kreve betaling for undersøkelser som har vært nødvendige for å avgjøre om det foreligger en mangel, og betaling for reparasjon av tingen, dersom selgeren har gjort forbrukeren uttrykkelig oppmerksom på at han eller hun selv må dekke slike kostnader.

Hvis kunden på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med MM Sports, dekker ikke MM Sports disse utgiftene.

Husk at MM Sports dekker returporto ved alle reklamasjonssaker, ta kontakt med oss på info@mmsports.no for å få tilsendt ferdigutfylt returlapp som kan benyttes hos Postnord.

Garanti.

Gjennom forbrukerkjøpslovens reklamasjonsfrister er du sikret mot feil og mangler ved varen. Noen produsenter og leverandører har en utvidede garantivilkår for Norge, som er bedre enn de som du får i forbrukerkjøpsloven. MM Sports forholder oss alltid til de garantiene som er best for deg som kunde.

Angrerett med en returneringsavgif – 65 nok

Angrerettloven gir deg som privatperson rett til å undersøke produktet før du avgjør om du ønsker å beholde eller returnere produktet innenfor angreretten. Når produktet kun er prøvd på samme måte som man kan gjøre i en fysisk butikk, skal kunden ha  kjøpesumment tilbakebetalt. MERK! Vi belaster deg med en returneringsavgift som vil trekkes fra tilbakebetalingen din. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på varen, kan MM Sports velge å gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende varens reduserte verdi. MM Sport vil i så fall gjøre en objektiv vurdering og informere kunden om dette pr. epost.

Angreretten gjelder ikke for enkelte varer og for enkelte tjenester som:

  • Digitalt innhold på minnebrikker, CD- og DVD-plater når forseglingen på det fysiske produktet er brutt.
  • Forseglede varer som ikke er egnet for retur av helse – eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering (eks. Kosttilskudd, Helsekost, Helse og hygieneprodukter, intimprodukter, o.l.).
  • Varer som er fremstilt etter kundens spesifikasjoner, såkalt tilvirkningskjøp (eks. spesielt tilpassede kosttilskudd, ernæring, treningsutstyr, o.l.).
  • Varer som forringes eller raskt går ut på dato (eks. Kosttilskudd, Helsekost, o.l.).
  • Varer med personlig preg.

Angrerettskjemaet får du i pakken sammen med ordren.

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema ved levering av produktene, utvides denne fristen til 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige angrefristen. Kunden har bevisbyrden for at angreretten er benyttet. Vi anbefaler deg derfor at benytter angreretten ved å sende epost til info@mmsports.no.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet kunne leveres oss i tilnærmet samme mengde og tilstand som du mottok det.

Alle produkter som det angres på skal sendes tilbake til oss uten unødig opphold og senest innen 14 dager. Returen skal inneholde produktet samt alt tilbehør og i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema. Du finner hjelp til utfylling av angrerettskjema på angrerettskjema.

Ved retur må MMSport returblankett benyttes og returen må leveres inn på et Postnord utleveringssted. Er varen for stor eller tung tar du kontakt med MM Sports på e-post info@mmsports.no. Brukes andre returordninger dekker MM Sports ikke disse. Du må da selv bære alle omkostninger ved returen. Husk kvittering for sporing av returen.

Tilbakebetaling vil skje ved å kreditere det betalingsmidlet som ble brukt ved kjøp, og innen 14 dager fra vi mottok varen fra deg. Vi belaster deg med en returneringsavgift som vil trekkes fra tilbakebetalingen din på 65 nok.

Kundens plikter.

Den som er registrert som kunde hos MM Sports, er ansvarlig for betaling av de ytelser MM Sports eller MM Sports?s samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang, herunder uvedkommende bruk, så fremt det ikke kan påvises at uvedkommende bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra MM Sports?s side.

Ekstraordinære forhold.

MM Sports er kun ansvarlig for tap for varen, dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis MM Sports godtgjør at mangelen skyldes forhold utenfor MM Sports?s kontroll, og som MM Sports ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

MM Sports er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler, med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra MM Sports?s side.

Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.

Endring i vilkårene

MM Sports forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Force majeure

Er MM Sports forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er MM Sports fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den mangelfulle vares kjøpesum.

Personopplysninger.

MM Sports er opptatt av å håndtere personopplysninger på en betryggende måte, og vi oppbevarer derfor ikke annen informasjon enn den som er nødvendig for å håndtere ordren, behandle garanti og retur, samt ditt kundeforhold.

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne sende ordren til deg, samt om vi må kontakte deg i forbindelse med ordren din. Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at historikken ikke kan slettes umiddelbart. Av sikkerhetshensyn oppbevares også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kortnummer oppbevares ikke av MM Sports utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Hvis du ønsker å inngå avtale om forbrukerfinansiering, må du samtykke til at Klarna utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Dersom du faktisk inngår en finansieringsavtale, vil denne informasjonen bli lagret av kredittinstitusjonen frem til lånet er nedbetalt. Fødselsnummeret er også påkrevet for rapportering til ligningsmyndighetene. Etter at lånet er avsluttet blir kredittopplysningene anonymisert og kun brukt for statistikk.

MM Sports samler også inn og oppbevarer anonymisert loggdata som eksempelvis hvilke kategorier og produkter som søkes og kikkes på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud i form av nyhetsbrev, sms eller annen elektronisk kommunikasjon (dersom du aktivt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

MM Sports bruker og krever en cookie for å kunne registrere deg og gjennomføre en bestilling. (Det er mulig å se på produkter uten å bruke cookies.) Vi forsøker dessuten å lagre en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake.

Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta nyhetsbrev, og man må aktivt akseptere at vi sender dette til deg. Du kan enkelt å melde seg av e-postlistene igjen om du ikke ønsker flere tilbud o.l.

MM Sports selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Forbehold.

Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer.

Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.

Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting. MM Sports AB følger forbrukertvistutvalgets eventuelle avgjørelser.

Copyright

Alt innhold på disse nettsidene er MM Sports AS, MM Sports AB eller leverandørens eiendom og er beskyttet etter blant annet opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder blant annet omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra MM Sports.

Versjon 13.12.2014.

Gratis frakt
tom 17/8
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 705 Anmeldelse
2 dager siden
Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering

Arne Larsen
5 dager siden
Rask service

Rask service

atle norheim
27 juli
RaSk levering

RaSk levering

Caroline
15 juli
Bra service.

Bra service. Men når det blir levering problemer så er det for dårlig.

Traveller
11 juli
Rask levering og gode produkter!

Rask levering og gode produkter!

Bjørg Marit Aga
05 juli
Rask levering

Rask levering

sylvi midje
01 juli
Rask levering og godt produkt!

Rask levering og godt produkt!

Rune Sjøblom
28 juni
Rask levering og varen var som…

Rask levering og varen var som beskrevet.

Thomas anwar
24 juni
rask levering

rask levering

Henrik Oseth Aspdahl
22 juni
Digger det

Digger produtene deres 🙌 that stuff is good 🤤❤️

Rosita Mediå
15 juni
Gode produkter og rask på levering👍👍🙂

Gode produkter og rask på levering👍👍🙂

Christer Winther Smedvik
14 juni
bra produkt

bra produkt <3 <3 <3

Johan
Ny kunde?