Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 1 dag og 01:17:36

Hoppetau er et allsidig treningsredskap for intensiv kondisjonstrening som fungerer både på treningsstudioet og hjemme. Et hoppetau kan brukes på treningsstudioet, på jobben, hjemme eller utendørs, noe som gjør det utrolig allsidig. Den lille størrelsen på hoppetauet gjør det mulig å trene nesten hvor som helst, så lenge du har plass uten å risikere å snuble i noen eller noe.

Fordeler med hoppetau for trening

Med et hoppetau er det enkelt å få opp pulsen og bevege hele kroppen. En aktivitet som kan gjøres raskt og enkelt flere ganger i uken. Når du hopper tau, trener du blant annet smidighet, styrke og kondisjon. Det er en smidig måte å aktivere nesten alle musklene i kroppen på kort tid, ofte som oppvarming.

Forskjellige typer hoppetau

Jump rope

Jump rope er en enklere variant av tau, ofte laget av plast, som brukes til trening eller hobbyhopping. Jump rope brukes vanligvis ikke i konkurransesammenheng.

Speed rope

Et speed rope er en type hoppetau spesielt utviklet for crossfit og elitesprang. Kjernen av wire, ofte stål eller jern, gir tauet ekstra vekt og gjør det lettere å utføre såkalte "double unders" og "triple unders". Dette skjer når du spinner tauet to eller tre ganger rundt kroppen under det samme hoppet.

Hoppetau på elitnivå

Siden 1980-tallet har det blitt arrangert NM i hoppetau hvert år av Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Internasjonalt arrangeres EM hvert annet år og VM hvert annet år. Internasjonalt kalles sporten "Rope skipping" og går i store trekk ut på å hoppe så mange hopp som mulig i løpet av en viss tid, avhengig av nivået man konkurrerer på. Det skjer også at man setter sammen sin egen programvare og viser den til dommere som deretter vurderer hoppet basert på en rekke kriterier.

Hos MM Sports finner du flere forskjellige varianter av tau for alle anledninger. Enten du vil ha et tau for lek eller et tau for hardere trening, finner du flere merker og modeller på vår side. Velkommen til å se gjennom vårt utvalg i dag!

Hoppetau som passer perfekt for Crossfit

Hoppetauene du finner i vårt produktutvalg passer godt for Crossfit-trening. De er smidige og ergonomiske for å passe bevegelsene som Crossfit krever. Våre hoppetau for Crossfit er alltid komfortable å trene med, de er stilige og gir deg den beste mulige treningsopplevelsen. Du kan enkelt bli kjent med alle våre hoppetau nedenfor. Har du spørsmål om våre hoppetau tilpasset Crossfit, kan du alltid kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig produkt etter dine ønsker og behov.

Hoppetau for thaiboksing

Våre hoppetau passer bra som oppvarmingsverktøy for thaiboksing. Kanskje vil du varme opp skikkelig ved å hoppe litt og myke opp leddene dine. Ved å bruke våre hoppetau til å varme opp før thaiboksetimen får du den perfekte starten på treningsøkten din. Du kan enkelt bli kjent med alle våre hoppetau nedenfor.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
Nyheter
1 OMTALE
MM Sports hoppetau – det perfekte verktøyet for økt hurtighet, balanse og smidighet.
299,-
Nyheter
1 OMTALE
MM Sports hoppetau – det perfekte verktøyet for økt hurtighet, balanse og smidighet.
299,-
Et ekstra stålvaier til hoppetauet.
69,-
Et ekstra stålvaier til hoppetauet.
69,-
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?