Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 2 dager og 02:57:04

Barer

I dag finnes det mange forskjellige bars som passer både ved tung trening og i utholdenhetsidretter. Det finnes til og med ganske nyttige bars som passer deg som går på en diett! Med barer i treningsbagen eller innerlommen har du alltid et praktisk, enkelt og velsmakende alternativ innen rekkevidde. Du kan enkelt dempe sulten eller søtsuget og raskt tilføre ny energi.

Hva er barer?

Bars er en fellesbetegnelse for ulike typer av spiselige næringsbiter med innpakningspapir. I motsetning til vanlig godteri er barer for deg som trener, og vil ha et sunnere alternativ. Bars kommer i flere ulike varianter som en energibar, proteinbar eller bars som er designet som måltidserstatninger. Proteinbarer inneholder vanligvis en større del av protein av bedre kvalitet enn det du finner i tilsvarende mattyper, og passer både som snacks og under trening. Energibarer er designet for å tas i forbindelse med trening eller sportslige aktiviteter, og sunne bars som eksempelvis lavkarbobarer (eller barer frie for gluten) kan tas som en måltidserstatning eller snacks. Mange ser også bars som et sunnere, og ofte et mer velsmakende alternativ til godteri.

Velg riktig bar for riktig anledning

Variasjonen av barer er stor, og hver type er ment å passe til spesifikke anledninger. Proteinbarer er næringsrike og inneholder vanligvis en større mengde protein av bedre kvalitet enn det man finner i tilsvarende matvarer.

Proteinbarer passer både som mellommåltid og i forbindelse med trening. Fordi de inneholder mye protein i forhold til vekten, er de en veldig enkel måte å øke proteininntaket raskt. Smaken er ofte litt dempet fordi de inneholder mindre mengder smakstilsetninger, sukker, salt og fett sammenlignet med godteri. Til gjengjeld får du en praktisk og sunn snacks å ha i treningsbagen.

Energi-barer er ofte lastet med raske karbohydrater og er ment å tas i forbindelse med trening eller idrettsprestasjoner, da det gir deg rask energitilskudd. Sunne varianter som for eksempel lavkarbobarer passer perfekt under diett og fungerer utmerket som et måltidserstatning eller et mellommåltid.

Fordeler med bars

Den største fordelen med bars er selvfølgelig deres smidighet. Bars er rett og slett svært konsentrerte næringsstoffer i en liten pakke som er lett å bære. Bars er også tilgjengelige i mange forskjellige varianter. Vennligst se på våre sub-kategorier for å finne den typen som passer ditt kosthold og dine mål. For deg som er på en diett er det også flere nyttige bars å velge mellom.

Om du vil ha noe som er godt og nyttig før trening, eller som et mellommåltid er barer det perfekte valget. Går du på diet har vi flere nyttige barer som passer de fleste situasjoner!

Vårt utvalg av barer

Hos oss finner du en bar for enhver anledning. Vi har nøye valgt ut markedets beste produkter for å ha noe som passer for alle. Vi har energibarer, proteinbarer og veganske barer fra noen av de største merkene, og de fleste av produktene er tilgjengelige både som enkeltpakninger og i flere pakninger. Med et stort utvalg spennende smaker er vi overbevist om at du vil finne en favoritt på kort tid.

Oppsummering

Ønsker du et godt og næringsrikt tilskudd før treningen eller som mellommåltid, er en bar det perfekte valget. Barer kommer i flere forskjellige varianter. Velg riktig type for riktig anledning for å dekke dine spesifikke behov og preferanser.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
BEST­SELGERE
23 Anmeldelse
25,-
-30%
23 Anmeldelse
209,- Ord. pris: 300,-
-30%
23 Anmeldelse
418,- Ord. pris: 600,-
-30%
23 Anmeldelse
627,- Ord. pris: 900,-
BEST­SELGERE
27 Anmeldelse
En ubeskrivelig god proteinbar som er løftet til neste nivå!
Body Science
28,-
BEST­SELGERE
-35%
27 Anmeldelse
En ubeskrivelig god proteinbar som er løftet til neste nivå!
219,- Ord. pris: 336,-
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?