Gratis frakt t.o.m. 3/3
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Payday Deals avsluttes om 1 dag og 01:17:25

HMB har evnen til å bidra til økt styrke, økt muskelmasse, økt fettfri masse og redusert muskelnedbrytning.

Hva er HMB?

HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat) er en metabolitt, et nedbrytningsprodukt, av den forgrenede aminosyren leucin. Dette betyr at HMB produseres når leucin omdannes i kroppen. HMB omdannes naturlig i kroppen når du spiser protein eller bruker et protein tilskudd. Cirka 5 prosent av leucinet omdannes til HMB, derfor er vanlig kost vanligvis ikke tilstrekkelig for at kroppen skal få i seg en betydelig mengde.

Effekter med HMB

Forskning viser at HMB ser ut til å kunne bidra til muskeloppbygging og muskelvekst gjennom økt styrke og muskelmasse. HMB ser også ut til å kunne hemme ubiquitin, en substans hvis oppgave er å bryte ned protein, noe som kan føre til redusert muskelnedbrytning og økt fettfri masse ved hard trening og kaloriunderskudd. HMB ser også ut til å kunne vise positive effekter når det gjelder økt prestasjon og restitusjon.

Kosttilskudd med HMB

Det er vanlig å bruke et kosttilskudd med HMB innen styrketrening for å øke styrke, muskelmasse, fettfri masse og redusere muskelnedbrytning. Et tilskudd av HMB kan derfor bidra til å redusere mengden kroppsfett, noe som er bra for de som er på diett og vil opprettholde maksimal muskelmasse.

HMB finnes som et enkelt kosttilskudd, både som kalsiumbundet HMB og fritt HMB. Både kalsiumbundet og fritt HMB aktiverer anabole signalveier og stimulerer proteinsyntesen like effektivt. Å bruke et HMB-tilskudd er en enkel og effektiv måte å øke kroppens nivåer av HMB på, uten å bekymre seg for inntaket av unødvendige kalorier.

Når og hvor mye HMB bør man ta?

Det er ingen maksimalgrense for hvor mye HMB som er passende å ta, men den vanligste dosen er omtrent 1,5–3 gram (1500–3000 mg) per dag. Det anbefales å ta HMB før treningsøkten og mellom måltider på treningsfrie dager.

Fritt HMB gir rask opptak, og er derfor egnet å innta omtrent 30–60 minutter før trening. Kalsiumbundet HMB gir en langsommere og mer gradvis økning, noe som gjør det optimalt å ta minst 60 minutter før trening. Inntak sammen med karbohydrater forsinker effekten og bør derfor tas cirka 2 timer før trening.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
HMB i pulverform. 1663 mg rent HMB per porsjon.
Body Science
199,-
-10%
HMB i pulverform. 1663 mg rent HMB per porsjon.
Body Science
359,- Ord. pris: 398,-
-15%
HMB i pulverform. 1663 mg rent HMB per porsjon.
Body Science
509,- Ord. pris: 597,-
Enestående
Basert på 1019 Anmeldelse
Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Bekreftet
Pakken kom raskt

Pakken kom raskt. Varene var selvfølgelig amazing. Bruker glycine daglig i te og kaffe pga glycine er med på å syntetisere collagen! Billig var dere også😃

Bekreftet
Anbefaler

Produktet holder målet👍🏻 Dette blir ikke siste handel.

Bekreftet
Enkelt å finne fram til varene på…

Enkelt å finne fram til varene på nettsida. Rask levering.

Bekreftet
Kjapt

Kjapt, enkelt og god kvalitet

Bekreftet
Dere har verdens beste proteinpulver

Dere har verdens beste proteinpulver. Body sience protein delight. Prøvde meg på et Anna merke, men måtte hastebestille fra dere igjen :)

Bekreftet
Supert protein pulver 💪

Supert protein pulver 💪

Bekreftet
Kvikk og grei levering.

Kvikk og grei levering.

Bekreftet
Raskt levert og produktet er veldig bra

Raskt levert og produktet er veldig bra

Bekreftet
Fornøyd

Ikke noe spesielt å merke seg.

Bekreftet
Bra!

Varene kom raskt og fremstår slim som beskrevet på siden.

Bekreftet
Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?