Gratis frakt fra 499 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 

Her finner du fine damebukser til både trening og hverdagsbruk. Vi tilbyr alt fra treningsbukser som får deg til å bli lagt merke til på treningsstudioet, til deilige joggebukser og bukser som fremhever formene!

Er du på jakt etter treningsbukser for damer med lommer?

Hvis du leter etter treningsbukser for damer med lommer, har du kommet til rett sted på nettet. I vårt produktutvalg finner du flere treningsbukser med lommer for damer. Disse treningsbukser er perfekte for deg som vil kunne ta med deg ting som mobiltelefon, lommebok eller nøkler til treningssenteret uten å låse dem inn i skapet. Du finner alle våre treningsbukser med lommer for damer nedenfor.

Lange eller korte treningsbukser for damer?

Lange eller korte treningsbukser for damer? Uansett hva du leter etter, kan vi garantere at du finner lange og korte treningsbukser for damer i vårt produktutvalg. Hvis du har spørsmål om våre lange eller korte treningsbukser, kan du alltid kontakte vår kundeservice. De hjelper deg med å finne riktige treningsbukser etter dine ønsker og behov.

Vi har svarte treningsbukser for damer

Leter du etter et par svarte treningsbukser for damer? I vårt produktutvalg finner du flere svarte treningsbukser for damer. Våre svarte treningsbukser for damer passer perfekt for deg som er trendbevisst og elsker å kle deg i fargen svart. Treningsbukser er designet for å gi deg de beste mulige treningsresultatene – samtidig som du føler deg trendy på treningssenteret.

Treningsbukser for damer for alle årstider

I MM Sports produktutvalg finner du treningsbukser for damer for alle årstider. Flertallet av produktene våre innen denne produktkategorien passer alltid både for sommer- og vintersesongene. Du kan med andre ord bruke treningsbukserne våre både når du går til treningssenteret og når du er der, uansett årstid. Vi på MM Sports vet at passformen er alt, derfor har vi samlet et bredt utvalg av treningsbukser for damer i alle størrelser og kroppsformer, i mange forskjellige materialer og utførelser. Du kan enkelt bli kjent med det store utvalget vårt av treningsshorts for damer nedenfor. Hvis du har noen spørsmål, kan du alltid kontakte vår kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne de beste produktene etter dine ønsker og krav.

Treningsbukser for den treningsinteresserte damen

Treningsbukserne du finner i vårt produktutvalg er spesialutformet for den treningsinteresserte kvinnen. Dette betyr at vi alltid følger de siste trendene innen trening. Du vil garantert føle deg moderne når du bruker produktene våre på treningssenteret. På samme måte ønsker vi på MM Sports å tilby et utvalg av komfortable produkter. Du skal enkelt kunne gjennomføre alle øvelsene dine på treningssenteret uten problemer. Eller hvis du foretrekker å jogge ute i løypene med våre treningsbukser. Målet vårt er alltid å opprettholde høy kvalitet. Uansett kategori, materiale eller størrelse ønsker vi å tilby våre kunder de aller beste prisene. Målet vårt på MM Sports er alltid å hjelpe deg med førsteklasses treningsresultater ved å tilby deg førsteklasses treningsbukser for damer.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Hvis du har spørsmål om våre treningsbukser for damer, kan du alltid kontakte vår kundeservice for rådgivning. De hjelper deg med alt fra å finne riktig størrelse, farge til passform på våre treningsbukser for damer. Du kan enkelt kontakte dem via e-post, telefon eller chat. Gjennom dem får du alltid førsteklasses svar på spørsmålene dine.

Les mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sorter
  • Varumerke
  • Kjønn
  • Størrelse
-50%
3 Anmeldelse
Utrolig fin joggebukse for dame i mykt og svetteavvisende funksjonsmateriale. Med avslappet passform og avsmalnende bein. Behagelig vrangbord i livet med snøring for perfekt passform
225,- Ord. pris: 449,-
-50%
3 Anmeldelse
Utrolig fin joggebukse for dame i mykt og svetteavvisende funksjonsmateriale. Med avslappet passform og avsmalnende bein. Behagelig vrangbord i livet med snøring for perfekt passform.
225,- Ord. pris: 449,-
1 OMTALE
Joggebukse til dame, med normalt liv og god passform. Den har snøring foran og sidelommer med glidelås.
MM Sports
399,-
1 OMTALE
Joggebukse til dame, med normalt liv og god passform. Den har snøring foran og sidelommer med glidelås.
MM Sports
399,-
Gratis frakt
fra 499 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1040 Anmeldelse
Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Bekreftet
Billig og bra innhold i drikke

Billig og bra innhold i drikke

Bekreftet
Rask å presis leveranse

Rask å presis leveranse

Bekreftet
Tusen takk for god kommunikasjon og et…

Tusen takk for god kommunikasjon og et flott produkt.

Bekreftet
Rask, gunstig, bra sending

Rask sending, kjapt levert! Gode priser FOR TIDEN😎, bra produkter. Greit pakk-ingen skader. Tusen hjertelig takk 🤗🤠

Bekreftet
Ryddig og grei nettbutikk med gode…

Ryddig og grei nettbutikk med gode priser. Er faste kunder på bcaa-drikkene deres :) Rask og løsningsorientert kundeservice.

Bekreftet
Fikk feil produkter i posten

Fikk feil produkter i posten, men dere sendte nye med en gang uten noe tull. Det er bra.

Bekreftet
Kjapt og effektivt

Positiv opplevelse! Rask og enkel handel, og rask forsendelse.

Bekreftet
rask og effektiv levering

Varene kom kjapt og effektiv

Bekreftet
Glimrende

Glimrende nettbutikk

Bekreftet
Rask levering

Rask levering, grei nettside, ikkno tull

Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?