-25%

Body Science Oligo Bar 12 st

Body Science Oligo Bar er en fantastisk god proteinbar som gjennom sin myke konsistens og unike struktur er en stor nyhet på markedet.
Smak
180,-
Ord. pris 240,-
+
Lagerstatus Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.63 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
Detaljer
Artnr: SKU231401
Produsent: Body Science
EAN:

Body Science Oligo Bar

Body Science Oligo Bar er en fantastisk god proteinbar som gjennom sin myke konsistens og unike struktur er en stor nyhet på markedet. Proteinbaren er laget av den populære kostfiberen isomalto-oligosakkarider, en fiber som gir baren dens karakteristiske myke struktur. 

Body Science Oligo Bar er det siste tilskuddet til Body Sciences populære proteinbar-serie. Det som utmerker Body Science Oligo Bare spesielt sammenlignet med tidligere proteinbars er den veldig myke of saftige konsistensen. Den unike strukturen kommer av at proteinbaren for en stor del består av plantefiberen isomalto-ologosakkarider (IMO). IMO, som brukes i Body Science Oligo Bar, består for det meste av prebiotisk fiber og har en naturlig sødme som tilsvarer cirka 60 % av sødmen i sukker. Fiberens myke struktur og naturlige sødme gjør den perfekt som ingrediens, der den til forskjell fra kommeresielle karbohydratkilder ikke bidrar til skyhøye sukkerinnhold.

Foruten det fiberrike innholder er Body Science Oligo Bar også rik på høykvalitets protein. Proteinbaren inneholder hele 32 - 33 % muskelbyggende protein, som kommer fra de tre høykvalitets proteinkildene melkeproteinisolat, kalsiumkaseinat og myseproteinisolat. Body Science Oligo Bar passer derfor like bra som proteinkilde etter fysisk aktivitet som et godt og fiberrikt mellommåltid midt på dagen. Denne utrolig velsmakende proteinbaren passer helt enkelt for alle – uansett om du er aktiv idrettsutøver eller bare sugen på noe godt.

Body Science Oligo Bar finnes i åtte fantastiske smaker:

Delicious Apple Pie – inneholder ekte kanel og eplebiter, hvilket gir den en herlig smak av eplepai. Som prikk over i'en i smaksopplevelsen inneholder den også proteinkrisp og små hvite sjokoladebiter.
Creamy Chocolate Brownie – en sukkerfri proteinbar som inneholder små innbakte biter av kakao, og har en myk og kremet konsistens med smak av sjokoladebrownie.
White Chocolate Raspberry – inneholder hvit sjokolade og ekte bringebærbiter. En ordentlig drøm for alle som er svake for søte desserter.
Double Chocolate Temptation – en sann drøm for alle sjokoladeelskere. Har lavt sukkerinnhold og inneholder biter av både mørk og lys sjokolade, hvilket skaper en ren sjokoladeeufori.

Body Science Oligo Bar:

  • Består for en stor del av den naturlige kostfiberen IMO (isomalto-oligosakkarider).
  • Inneholder 32 - 33 % muskelbyggende protein, hvilket bidrar til å øke og bevare muskelmasse.

MERK! Viktig med et variert og balansert kosthold, og en sunn livsstil.

Smaker:
Delicious Apple Pie, Creamy Chocolate Brownie, White Chocolate Raspberry, Double Chocolate Temptation, Cookies n' Cream, Mint Chocolate Chunk, Salted Caramel, Cinnamon Bun. 

Nettovekt:
60 gram.

Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet.

MERK! Alle vurderinger postet på nettstedet er kundens eget syn på utvalgte produkter - MM Sports er ikke ansvarlig for det som står i disse vurderinger.

Detaljer
Artnr: SKU231401
Produsent: Body Science
EAN:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Tank Wmn

MM Sports

Tank Wmn

99,-

Peanut Butter, 3 stk

Body Science

Peanut Butter, 3 stk

Ord. pris: 117,- 79,-

4 st 750 g Body Science Casein

Uslåelig Kampanje

4 st 750 g Body Science Casein

Ord. pris: 636,- 479,-

BCAA + Caffeine

XLNT Sports

BCAA + Caffeine

Ord. pris: 299,- 219,-

PWO

XLNT Sports

PWO

299,-

15% Rabatt