Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
BEST­SELGERE

XLNT Sports Protein Milkshake

Protein Shake smaker akkurat like godt og kremet som en ekte milkshake, men du unngår alt tilsatt sukker og unødvendige kalorier og får dessuten en skikkelig dose muskelbyggende protein.
25,-
Velg Smag:
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

Ferdigblandet proteindrikk med 20 g protein

Nyt en himmelsk god og luksuriøs milkshake med høyt proteininnhold og uten tilsatt sukker.

 • Markedets sannsynligvis beste proteinshake.
 • Melkeprotein av høy kvalitet fra Norden – hele 20 gram protein.
 • Under 176 kcal per porsjon.
 • Uten tilsatt sukker – inneholder bare naturlig forekommende sukkerarter.
 • Laktosefri.
 • Lavt fettinnhold.
 • UTZ-sertifisert kakao.
 • Produsert og fylt i Norden.

Det er få ting som smaker så godt som en vellagd kremet milkshake, men dessverre er det en skikkelig sukkerbombe som ikke tilfører annet enn tomme kalorier. Dermed er det ikke noe verken for deg som ønsker å bygge muskler, eller for deg som ønsker å gå ned i vekt. 

Derfor har vi utviklet XLNT Sports Protein Milkshake – en himmelsk god og luksuriøs proteinmilkshake! Den sunne milkshaken er basert på melk og melkeprotein av høy kvalitet. Den er selvfølgelig laktosefri og helt uten tilsatt sukker. Med et kaloriinnhold på under 176 kcal/porsjon, 20 gram muskelbyggende protein og uslåelig smak og konsistens kommer du aldri mer til å lengte etter en vanlig milkshake.

Ferdigblandet proteindrikk

Protein Milkshake er et såkalt RTD-produkt (Ready to Drink) – en ferdigblandet proteindrikk som er klar til å drikkes med det samme og kan tas med hvor som helst. RTD-produkter er et smidig og praktisk alternativ å benytte seg av når man er på farten eller bare vil gjøre hverdagen litt enklere. Den hendige beholderen er enkel å ta med seg og passer perfekt som et sunt mellommåltid eller som påfylling av protein etter treningen. Du slipper sølet med å blande din egen proteinshake og trenger ikke bry deg om å vaske shakeren heller. Siden beholderen ikke trenger å oppbevares i kjøleskapet og tar svært lite plass i gymbagen, kan du lade opp for treningsstudioet allerede om morgenen.

Hver beholder inneholder 20 g protein og har et passende volum på 250 ml per beholder, slik at du enkelt kan fylle på med muskelbyggende protein uten å føle deg for mett.

Protein av høy kvalitet fra melk

Melk er en fantastisk og næringsrik matvare med høy biologisk verdi og høyt proteininnhold. Melkeprotein er et fullverdig protein og består av både raskt og langsomt protein, der ca. 20% av melkeproteinet består av myse og de resterende 80 % av kasein. Mysen gir en rask og kraftig stimulering av muskelveksten, mens kaseinet tilfører muskelbyggende aminosyrer over lang tid og opprettholder den muskelbyggende prosessen. Melkeprotein passer derfor like godt som et proteinrikt mellommåltid som påfylling av muskelbyggende protein etter treningen.

Den beste proteinshaken

Den kremete konsistensen og fantastiske smaken gjør at denne proteinshaken er så nær du kan komme en ekte milkshake – men i stedet for et skyhøyt innhold av sukker, inneholder den i stedet hele 20 gram protein av høy kvalitet og har et kaloriinnhold på under 176 kcal per porsjon. XLNT Sports Protein Milkshake fås i to fantastiske smaker:

 • Vanilla – har ekte smak av vanilje og smaker akkurat som smeltet iskrem en varm sommerdag.
 • Chocolate – har en dyp og nydelig tone av sjokolade laget av UTZ-sertifisert kakao.

Uansett hvilken smak du velger, er vi overbevist om at du vil være enig i at dette sannsynligvis er markedets beste proteinshake. 

Når skal man drikke proteinshake?

Mange av dem som er nye i treningsverdenen, lurer på «hvor ofte skal man drikke proteinshake» og «når skal man ta proteinshake». Svaret på det spørsmålet er at det varierer fra person til person – du må ta hensyn til dine egne behov og mål. De fleste foretrekker imidlertid å drikke proteinshake før eller etter trening, men man kan også drikke proteinshake som et mellommåltid eller ta en proteinshake til frokost. Ved å erstatte den vanlige frokosten med proteinshake om morgenen, kan man ofte redusere kaloriinntaket og samtidig få en proteinrik og god start på dagen. Det vil også være mye lettere å oppnå det daglige proteinbehovet hvis man får i seg mye protein allerede til frokost. Man kan også drikke proteinshake ved leggetid for å gi kroppen langsomt protein som holder muskeloppbyggingen ved like gjennom natten.

For de som ønsker å gå ned i vekt, er det også interessant å vite når man skal drikke proteindrikk, og om det er mange kalorier i en proteinshake. En god proteinshake trenger ikke nødvendigvis å inneholde mange kalorier. En porsjon BLABLA inneholder mindre enn 176 kcal/proteinshake. Det som er felles for gode proteindrikker er at mesteparten av kaloriene kommer fra protein av høy kvalitet – ikke sukker.

Laktosefri proteinmilkshake

Laktose (melkesukker) finnes naturlig i all melk, og for de fleste er ikke det noe problem. Er man derimot laktoseintolerant, det vil si at man har redusert evne til å fordøye melkesukker, kan innholdet av laktose være den avgjørende faktoren om man skal bruke et produkt eller ikke. Det er riktignok mulig å bruke laktasetabletter for å bryte ned laktosen i forbindelse med måltider, men mange synes det er vanskelig å vite hvor mye laktose hvert måltid inneholder og hvor mange tabletter de trenger å ta. Derfor foretrekker de fleste å gi avkall på produkter som inneholder laktose – det er rett og slett et lettere og tryggere alternativ. Man trenger selvfølgelig ikke å være laktoseintolerant for å ønske å unngå laktose. Faktisk foretrekker stadig flere å unngå laktose i så stor grad som mulig. Fordelen med laktosefrie produkter er at de fungerer like godt for alle.

Ved å bruke laktosefri melk og laktosefritt melkeprotein, hvor laktosen allerede er filtrert bort ved fremstilling av melkeråvaren, kan selv de som har laktoseintoleranse eller bare er følsomme for laktose, nyte en virkelig god og kremet proteinmilkshake.

Med miljøet i fokus

Dessverre kommer de fleste forhåndsblandede proteinshaker på markedet i plastemballasje som ikke er inkludert i Returpack, som er det eneste godkjente retursystemet i Sverige. Det finnes et unntak i det svenske Jordbruksverkets regler som gjør at disse produktene ikke er underlagt kravet om å være tilknyttet Returpack – men er frivillig for disse produktene. Konsekvensen av dette er at plastflaskene ikke samles inn gjennom Returpacks effektive, bærekraftige og miljøvennlige resirkuleringssystem.

Vi vil ta vårt ansvar og unngå dette. XLNT Sports Protein Milkshake leveres i stedet i fornybar emballasje fra TetraPak®. Kartongen kommer fra skoger som er sertifisert av Forest Stewardship™ Council (FSC™) og har blitt forvaltet i samsvar med prinsippene for bærekraftig skogbruk. Korken har også mindre miljøpåvirkning siden den er laget av plantebaserte råvarer fra sukkerrør.

I sjokoladesmaken benytter vi oss av UTZ-sertifisert kakao som har blitt dyrket på en mer miljøvennlig og bærekraftig måte, og tar også hensyn til bøndene som dyrker kakaoen.

Artnr: 4158440002-1001
Produsent: XLNT Sports
EAN: 7650044516284

Innhold

XLNT Sports Protein Milkshake Creamy Vanilla

Laktosefri proteindrikk med smak av vanilje. Høyt proteininnhold. Uten tilsatt sukker. UHT-behandlet. Inneholder søtningsmidler. 
Nettovolym: 250 ml.
Portionsstorlek: 250 ml (1 pakke).

Bruk: Klar til å drikkes. Riste godt. 

Innhold: Melk, melkeprotein, krem, aromaer, stabilisator (karrageenan, gellangummi), antioksidanter (natriumsitrater), laktaseenzym, søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose).

Oppbevaring: Uåpnet emballasje kan oppbevares ved romtemperatur. Åpnet emballasje lagres i kjøleskapet og bør konsumeres innen 4-5 dager.

BEST FØR: Se stempel på toppen av forpakningen.

Sortering: Emballasje og skrukork sorteres som pappavfall.

Næringsinnhold per 100 ml og per servering 250 ml:
Energi 281 kJ/67 kcal 715 kJ/170 kcal
Fett
-hvorav mettet fett
1,5 g
0,8 g
3,8 g
2,0 g
Kolhydrater
-hvorav sukkerarter
5,1 g
5,0 g
13 g
13 g
Protein 8,2 g 21 g
Salt 0,11 g 0,28 g
 
Les mer
14,6kr for 21g med protein og heilt fantastisk smak er et fantastisk kjøp. Ingenting som kan måle seg på pris og smak. Rask og problemfri levering.
Smak: Vanilla Pear 5/5
Perfekt att ha i kylen & gymväskan.
Smak: Vanilla Pear 5/5
Jättegod smak och konsistens toppen. Den gillar vi!
Smak: Vanilla Pear 5/5
Älskar dessa men denna var min favorit!!
Otrolig!! Super god, krämig och perfekt att ta efter gymmet!
Smak: Vanilla Pear 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Protein Milkshake
XLNT Sports
Protein Milkshake
Protein Milkshake
25.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 909 Anmeldelse
Bekreftet
Fikk pakken veldig raskt etter…

Fikk pakken veldig raskt etter bestilling og er meget fornøyd med varene jeg bestilte!!

Bekreftet
Flott

Jeg er veldig glad

Bekreftet
Gode produkter og god kundeservice

MM sports Norge har gode produkter til hyggelige priser. God kundeservice som korrigerer feil i bestillingen etter få minutter. Varer blir levert etter kort tid.

Bekreftet
Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke…

Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke levert. ikke noe tull, bare fornøyd.

Bekreftet
Kjapp billig bra

Kjapp billig bra

Bekreftet
Fin enkel produkter oversikt

Fin enkel produkter oversikt, Fin enkel betaling av bestillingen

Bekreftet
Raskt og grei pris

Raskt og grei pris. Protein uten søtning er topp.

Bekreftet
Bra produkter til gode priser

Bra produkter til gode priser. Grei leveringstid. Savner muligheten for å lagre favoritter og skulle gjerne sett et lojalitetsprogram. Anbefales

Bekreftet
Enkel og oversiktelige side

Enkel og oversiktelige side, mye gode produkter, rask levering.

Bekreftet
Rask bestilling og levering

Rask bestilling og levering, aldri prøvd produktet før, men svært imponert. Fra første tablett merka jeg at søtsuget ble borte, har ikke spist noe søtt eller hatt søtsug siden jeg begynte for 1 uke siden. Så dette er topp for mæ.

Bekreftet
Rask levering

Det tok kort tid før det kom til meg😍😍

Bekreftet
Bra butikk gode produkter

Rask levering, og produktene var godt pakket. Veldig bra og seriøs butikk

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?