Body Science Protein Pancake Mix
Med Body Science Protein Pancake Mix kan du nå raskt og enkelt lage gode og proteinrike pannekaker. Hver porsjonspakke gir 2-3 proteinrike pannekaker med utsøkt smak av vanilje.
For å lage virkelig gode proteinpannekaker kreves råvarer av høy kvalitet i tillegg til at man finner den riktige balansen mellom protein og karbohydrater. Et for høyt proteininnhold gir en trist og kjedelig smaksopplevelse. Med for lite protein derimot er det rett og slett ikke en proteinpannekake. Med Body Science Protein Pancake Mix har vi funnet det perfekte blandingsforholdet – 35 % protein og 44 % karbohydrater! Dette gir en velbalansert og proteinrik pannekake som er både enkel å håndtere i stekepannen og har en herlig smak. Tross dette har Body Science Protein Pancake Mix både lavt innhold av sukker (2,2%) og mettet fett (1%). Og med hele 4 gram kostfiber regnes Body Science Protein Pancake Mix til og med som en kilde til kostfiber.
Body Science Protein Pancake Mix – et raskt og proteinrikt mellommåltid har aldri smakt bedre!
Body Science Protein Pancake Mix:
- Inneholder protein fra 3 ulike kilder – eggehvite, myseproteinkonsentrat og melkeproteinkonsentrat. Protein bidrar til å vedlikeholde og øke muskelmasse.
- Inneholder en balansert blanding av næringsstoffer – for en overlegen smaksopplevelse.
- Har lavt sukkerinnhold – kun 2,2 gram sukkerarter.
- Er en kilde til kostfiber. Inneholder 4 gram kostfiber per 100 gram.
- Har lavt innhold av mettet fett – kun 1 gram mettet fett.
Tilberedning:
Visp sammen 1,5 dl (50 g) pannekakemiks og 2,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm litt olje i en stekepanne og hell i røren etter ønsket pannekakestørrelse. Vend og stek pannekaken til begge sider har en gyllenbrun farge. Hver porsjonspakke gir 2-3 pannekaker avhengig av størrelse.
Serveringstips:
Spis proteinpannekakene dine med godt tilbehør. Vi anbefaler fersk frukt eller bær, smakstilsatt kesam, kalorifattig sirup eller honning, og kanel. Du kan også prøve litt Body Science Chocolate & Peanut Butter Swirl – kremete peanøttsmør blandet med luksuriøs belgisk sjokolade. Vi anbefaler også at du steker pannekakene dine i Body Science Coconut Oil – velg Extra Virgin for en god kokossmak, eller Odorless som verken setter lukt eller smak av kokos.
Artnr: | SKU218072 | |
Produsent: | Body Science | |
EAN: | 7340130610193 | |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Vanilla
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av vanilje. Inneholder søtstoff. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, guarkjernemel, aroma, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), stabilisator (cellulosegummi), søtstoff (sukralose, acesulfam-K), sakkarose.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per 75 g og per 50 g: | |||
Energi | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Protein | 31 g | 23 g | 16 g |
Salt | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Cinnamon Bun
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av kanelbolle. Inneholder søtstoff. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, guarkjernemel, kanel, aroma, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), kardemomme, stabilisator (cellulosegummi), søtstoff (sukralose, acesulfam-K), sakkarose.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per 75 g og per 50 g: | |||
Energi | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Protein | 31 g | 23 g | 16 g |
Salt | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Chocolate
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av sjokolade. Inneholder søtstoff. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt, til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, kakao, maltekstrakt, guarkjernemel, aroma, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), stabilisator (cellulosegummi), søtstoff (sukralose, acesulfam-K), sakkarose.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per porsjon 50 g og per porsjon 75 g: | |||
Energi | 1415 kJ/337 kcal | 710 kJ/169 kcal | 1063 kJ/253 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,7 g 1,6 g |
1,9 g 0,8 g |
2,8 g 1,2 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
48 g 2,3 g |
24 g 1,2 g |
36 g 1,7 g |
Protein | 28 g | 14 g | 21 g |
Salt | 1,80 g | 0,90 g | 1,35 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Unflavoured
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, guarkjernemel, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin, sojalecitin), stabilisator (cellulosegummi)
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per 75 g og per 50 g: | |||
Energi | 1462 kJ/348 kcal | 1109 kJ/264 kcal | 731 kJ/174 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,8 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
48 g 2,4 g |
36 g 1,8 g |
24 g 1,2 g |
Protein | 30 g | 23 g | 15 g |
Salt | 1,80 g | 1,35 g | 0,90 g |
Body Science Protein Pancake Mix
Med Body Science Protein Pancake Mix kan du nå raskt og enkelt lage gode og proteinrike pannekaker. Hver porsjonspakke gir 2-3 proteinrike pannekaker med utsøkt smak av vanilje.
For å lage virkelig gode proteinpannekaker kreves råvarer av høy kvalitet i tillegg til at man finner den riktige balansen mellom protein og karbohydrater. Et for høyt proteininnhold gir en trist og kjedelig smaksopplevelse. Med for lite protein derimot er det rett og slett ikke en proteinpannekake. Med Body Science Protein Pancake Mix har vi funnet det perfekte blandingsforholdet – 35 % protein og 44 % karbohydrater! Dette gir en velbalansert og proteinrik pannekake som er både enkel å håndtere i stekepannen og har en herlig smak. Tross dette har Body Science Protein Pancake Mix både lavt innhold av sukker (2,2%) og mettet fett (1%). Og med hele 4 gram kostfiber regnes Body Science Protein Pancake Mix til og med som en kilde til kostfiber.
Body Science Protein Pancake Mix – et raskt og proteinrikt mellommåltid har aldri smakt bedre!
Body Science Protein Pancake Mix:
- Inneholder protein fra 3 ulike kilder – eggehvite, myseproteinkonsentrat og melkeproteinkonsentrat. Protein bidrar til å vedlikeholde og øke muskelmasse.
- Inneholder en balansert blanding av næringsstoffer – for en overlegen smaksopplevelse.
- Har lavt sukkerinnhold – kun 2,2 gram sukkerarter.
- Er en kilde til kostfiber. Inneholder 4 gram kostfiber per 100 gram.
- Har lavt innhold av mettet fett – kun 1 gram mettet fett.
Tilberedning:
Visp sammen 1,5 dl (50 g) pannekakemiks og 2,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm litt olje i en stekepanne og hell i røren etter ønsket pannekakestørrelse. Vend og stek pannekaken til begge sider har en gyllenbrun farge. Hver porsjonspakke gir 2-3 pannekaker avhengig av størrelse.
Serveringstips:
Spis proteinpannekakene dine med godt tilbehør. Vi anbefaler fersk frukt eller bær, smakstilsatt kesam, kalorifattig sirup eller honning, og kanel. Du kan også prøve litt Body Science Chocolate & Peanut Butter Swirl – kremete peanøttsmør blandet med luksuriøs belgisk sjokolade. Vi anbefaler også at du steker pannekakene dine i Body Science Coconut Oil – velg Extra Virgin for en god kokossmak, eller Odorless som verken setter lukt eller smak av kokos.
Artnr: | SKU218072 | |
Produsent: | Body Science | |
EAN: | 7340130610193 | |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Vanilla
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av vanilje. Inneholder søtstoff. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, guarkjernemel, aroma, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), stabilisator (cellulosegummi), søtstoff (sukralose, acesulfam-K), sakkarose.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per 75 g og per 50 g: | |||
Energi | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Protein | 31 g | 23 g | 16 g |
Salt | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Cinnamon Bun
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av kanelbolle. Inneholder søtstoff. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, guarkjernemel, kanel, aroma, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), kardemomme, stabilisator (cellulosegummi), søtstoff (sukralose, acesulfam-K), sakkarose.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per 75 g og per 50 g: | |||
Energi | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Protein | 31 g | 23 g | 16 g |
Salt | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Chocolate
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av sjokolade. Inneholder søtstoff. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt, til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, kakao, maltekstrakt, guarkjernemel, aroma, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin), stabilisator (cellulosegummi), søtstoff (sukralose, acesulfam-K), sakkarose.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per porsjon 50 g og per porsjon 75 g: | |||
Energi | 1415 kJ/337 kcal | 710 kJ/169 kcal | 1063 kJ/253 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,7 g 1,6 g |
1,9 g 0,8 g |
2,8 g 1,2 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
48 g 2,3 g |
24 g 1,2 g |
36 g 1,7 g |
Protein | 28 g | 14 g | 21 g |
Salt | 1,80 g | 0,90 g | 1,35 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Unflavoured
Pulverblanding for proteinpannekaker og proteinvafler. Lavt sukkerinnhold. Høyt proteininnhold.
Nettovekt: 1000 gram (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 50 gram (~1 dl).
Tilberedning pannekaker: Pisk sammen 50 gram pulver med 1,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre etter ønsket pannekakestørrelse. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon rekker til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelse.
Tilberedning vafler: Pisk sammen 75 gram med ca. 2 dl vann til en noe tykkere røre enn for pannekaker. La blandingen stå i noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon rekker til ca. 3 vafler.
Ingredienser: Hvetemel, myseproteinkonsentrat fra melk, guarkjernemel, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), salt, emulgator (solsikkelecitin, sojalecitin), stabilisator (cellulosegummi)
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares i originalemballasjen i romtemperatur.
Best før utgangen av: Se stempel.
Næringsinnhold per 100 g, per 75 g og per 50 g: | |||
Energi | 1462 kJ/348 kcal | 1109 kJ/264 kcal | 731 kJ/174 kcal |
Fett -hvorav mettet fett |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,8 g |
Karbohydrater -hvorav sukkerarter |
48 g 2,4 g |
36 g 1,8 g |
24 g 1,2 g |
Protein | 30 g | 23 g | 15 g |
Salt | 1,80 g | 1,35 g | 0,90 g |
Andra köpte även
Anmeldelser
Smakte godt da!