Body Science Vegan Protein
Et vegetabilsk blandingsprotein med deilig smak og kremet konsistens utenom det vanlige! Inneholder en unik blanding av soya-, havre- og hveteproteinisolat.
- Blandingsprotein som består av hveteproteinisolat, havreproteinisolat og soyaproteinisolat.
- Luksuriøst god smak og utrolig kremaktig konsistens.
- Bærekraftige proteinkilder.
- Vegansk.
- GMO-fritt.
- Produsert i Sverige.
Body Science Vegan Protein er et kremet og velsmakende blandingsprotein som metter godt og passer perfekt som proteinrikt mellommåltid eller nattprotein. Selvsagt fungerer det også utmerket å innta etter treningen for raskt påfyll av muskelbyggende protein.
Havre, hvete og soya
Det veganske proteinpulveret er svenskprodusert og består av tre vegetabilske proteinkilder. Den unike blandingen består av hveteproteinisolat, havreproteinisolat og soyaproteinisolat av høy kvalitet, som til sammen utgjør et fullverdig vegetabilsk proteinpulver med høy biologisk verdi.
- Havreproteinisolat – et svenskprodusert og velsmakende havreprotein som har et høyt innhold av essensielle aminosyrer og er rikt på antioksidanter, E-vitamin og betaglukaner.
- Hveteproteinisolat – en vegetabilsk proteinkilde med høyt proteininnhold og ekstremt lite fett og sukkerarter. Hveteprotein har dessuten ekstra høyt innhold av aminosyrene prolin og glutaminsyre.
- Soyaproteinisolat – et av markedets mest populære vegetabilske proteiner.
Ettersom Body Science Vegan Protein er et 100-prosent plantebasert proteinpulver, inneholder det verken laktose, eggprotein eller kolesterol. I likhet med Body Science Soy Isolate er det et vegansk proteinpulver av høyeste kvalitet uten tilsetningsprodukter som fruktose, dekstrose, maltodekstrin eller sukker.
Fordelen ved å blande proteinkilder
Når vi sammenligner animalske og vegetabilske proteiner med hverandre, ser vi gjerne at flere plantebaserte proteinkilder har for lavt innhold av visse essensielle aminosyrer, blant annet lysin og metionin. Utilstrekkelige mengder av de essensielle aminosyrene påvirker proteinpulverets evne til å stimulere proteinsyntesen slik at kroppen ganske enkelt ikke får de byggesteinene den trenger for at musklene skal vokse. For eksempel har hveteprotein lavt innhold av aminosyren lysin, som soyaprotein imidlertid har et høyt innhold av.
Når to eller flere plantebaserte proteinkilder kombineres, oppveier de hverandres mangler og danner i stedet et vegetabilsk proteinpulver som når opp til samme nivå som animalske proteinpulvere som melk- og myseproteinpulvere.
Artnr: | 2350970019-1000 | |
Produsent: | Body Science | |
EAN: | 7650044523503 | |
Body Science Vegan Protein Cinnamon Bun
Vegansk proteinpulver fra soya, havre og hvete, med smak av kanelsnegl. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 750 g (25 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 30 g (ca. 0,75 dl).
Bruk: Bland 30 g med 3–4 dl vann. Væskemengden kan økes eller reduseres etter behov. Prøv deg gjerne frem for å se hvilken konsistens du liker best. Anbefalt inntak: 2–3 porsjoner per dag
Innholdsdeklarasjon: Sojaproteinisolat, havreproteinisolat, hvedeproteinisolat, kanel, aromastoffer, salt, kardemomme, stabilisator (cellulosegummi), sødemidler (aspartam, acesulfam-K). Indeholder en phenylalaninkilde.
Best før utgangen av: Se stempel på forsiden.
Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 30 g. | ||
Energi | 1575 kJ/375 kcal | 479 kJ/114 kcal |
Fedt – heraf mættet fedt |
3,5 g 0,8 g |
1,1 g 0,2 g |
Kulhydrater – heraf sukkerarter1 |
9,5 g 1,3 g |
2,9 g 0,4 g |
Protein2 | 76 g | 23 g |
Salt | 2,41 g | 0,72 g |
1 indeholder naturligt forekommende sukker. 2 proteintørstof: 79 % |