PureSwe

Kategorier
Filtrera
 • Sorter
  PureSwe
  179,-
  -19%
  579,- Ord. pris: 716,-
  59,-

  PureSwe tilbyr lokalt produserte svenske proteinprodukter av høy kvalitet, utelukkende fremstilt av melk fra svenske gårdsbruk. 

  PureSwe Protein – et helsvensk myseprotein

  PureSwe Whey er utviklet for deg som vil ha et kortreist svensk proteinpulver av høy kvalitet. Ved å benytte seg av lokale svenske gårdsbruk får man ferskere produkter av garantert høy kvalitet, samtidig som man også tar vare på miljøet og svenske melkebønder, hvis kyr bidrar til å skape åpne landskap med vakker natur og biologisk mangfold. Fra et miljøsynspunkt elimineres unødig produksjon og miljøbelastende transporter fra utlandet.

  Proteinråvaren i PureSwe Whey er skånsomt filtrert for å fjerne karbohydrater og fett, samtidig som det høye innholdet av muskeloppbyggende protein er bevart. Svensk myseprotein har et naturlig høyt innhold av de forgrenede aminosyrene BCAA, der hver porsjon gir 24–25 gram protein. PureSwe Whey finnes inntil videre i tre klassisk svenske smaker. Velg mellom:

  • Gammeldags vanilje – en helt fantastisk smak av gammeldags vanilje.
  • Melkesjokolade – inneholder 4 % ekte kakao, som gir en deilig smak av melkesjokolade.
  • Klassisk jordbær – inneholder ekte jordbærpulver for en smak av svensk sommer.

  Kortreist og miljøsmart

  PureSwe Whey er ganske enkelt utviklet for deg som tenker miljøsmart og vil ha et proteinpulver av høy svensk kvalitet – der proteinråvaren garantert kommer fra Sverige. Når du kjøper PureSwe Whey, får du ikke bare høykvalitetsprotein fra Sverige, men du støtter også svenske melkebønder samtidig som du får oppleve fordelene med et proteinpulver som inneholder laktaseenzym som bryter ned laktosen og som er uten tilsatte aminosyrer, skummet melk og maltodekstrin.

  PureSwe Tights

  I tillegg til fantastiske proteinprodukter kan du også få del i og representere Sverige i blågult med treningstights (dame) fra PureSwe, som blant annet er prydet med det svenske flagget og varemerkets logo. Med en fin og stødig passform tilbyr PureSwe et par slitesterke og elastiske treningstights som passer utmerket til alle former for trening.

   

  15% Rabatt