MM Sports Boxer Shorts, White

Nyhet! MM Sports Boxer Shorts er stilige og stilrene boksershorts i myk miks av bomull og elastan av høyeste kvalitet. De har en velsittende og komfortabel passform, og en bred midjestrikk på 4 cm med MM Sports-dekor.
Størrelse
129,-
+
Lagerstatus Lagerstatus Grönt bock-tecken
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.63 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
Detaljer
Artnr: SKU2187720
Produsent: MM Sports
EAN: 7340130611282

MM Sports Boxer Shorts Nyhet! MM Sports Boxer Shorts er stilige og stilrene boxershorts i myk miks av bomull og elastan av høyeste kvalitet. De har en tettsittende og komfortabel passform, og en bred midjerstrikk på 4 cm med MM Sports-dekor. MM Sports Boxer Shorts er stilrene og komfortable boksershorts som passer til alle anledninger. Uansett om man skal ut og løpe, kjøre en intensivt crossfit-økt eller bare sitte hjemme i sofaen og titte på film, sitter MM Sports Boxer Shorts alltid komfortabelt på plass. Designen går i linje med resten av MM Sports populære klær, med en tydlig logodekor rundt den myke og velsittende midjestrikken. Stoffet består av en høykvalitativ miks av bomull og elastan i toveisstretch, noe som ikke bare gir boksershortsen en myk og stødig passform, men også optimal bevegelsefrihet. Sammen med de strategisk posisjonerte sømmene, som forhindrer at de sklir opp i sammenheng med bevegelse, får boksershortsen en perfekt passform og uslåelig komfort. Materiale: 95 % bomull, 5 % elastan. Farge: Svart. Størrelse: Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, 3X-Large.

Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet.

MERK! Alle vurderinger postet på nettstedet er kundens eget syn på utvalgte produkter - MM Sports er ikke ansvarlig for det som står i disse vurderinger.

Detaljer
Artnr: SKU2187720
Produsent: MM Sports
EAN: 7340130611282
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
15% Rabatt