Hjem /

Black Friday

Black Friday kommer stadig nærmere, og vi på MM Sports er mer enn klare. Gå ikke glipp av årets Black Friday-SALG og sjansen til å få kosttilskudd, treningsklær herretreningsklær dame og tilbehør til svært gode priser!

Når er Black Friday?

Black Friday 2020 faller på fredag 27. november.

Hva er Black Friday?

Black Friday er sammen med romjulssalget Sveriges største salgsperiode, med massevis av kampanjer og tilbud. Black Friday kommer opprinnelig fra USA og inntreffer dagen etter Thanksgiving. Det er en tradisjon som er blitt til USAs største shoppingdag med mengder av tilbudsvarer. Fenomenet har også vært å finne i Sverige siden 2013, da svenske butikkjeder og nettbutikker hektet seg på trenden. Interessen blir større for hvert år, og i dag er Black Friday en veletablert salgshøytid også her.

MM Sports Black Friday-SALG

Foretrekker du å handle på nett, eller hører du til dem som heller handler i butikk? Du har uansett mulighet til å ta del i vårt Black Friday-SALG med de samme tilbudene og nedsatte varene på nettet som i butikken vår – men pass på å være ute i god tid for med sikkerhet å kunne kjøpe hjem nettopp dine favoritter blant kosttilskudd, treningsklær og treningstilbehør!

Bli den første som mottar gode tilbud og siste nytt for Black Friday ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

15% Rabatt