Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
BEST­SELGERE

Body Science Vegan Gainer

Storrelse: 1500 gram
Optimaliser restitusjonen og få muskler raskere med Body Science Vegan Gainer. Sannsynligvis den beste veganske gaineren på markedet!
199,-
Storrelse: 1500 gram
Velg Smak:
+
Antall på lager Minn meg på
  • Beskrivelse
  • Innhold

Beskrivelse

Body Science Vegan Gainer 

Endelig finnes det en velsmakende gainer som er tilpasset veganere og vegetarianere. Den er full av fullverdig protein og en god kombinasjon av både raske og langsomme karbohydratkilder.

  • 31 % muskelbyggende protein.

  • To vegetabilske proteinkilder – soya og erter.
  • 55 % karbohydrater som består av maltodekstrin, isomaltulose (Palatinose®) og svensk havre.
  • Inneholder både raske og langsomme karbohydrater.
  • Høyt fiberinnhold.
  • Produsert i Sverige.

Med Body Science Vegan Gainer kan du få effektiv vektoppgang og bygge muskler raskt selv om du har et plantebasert kosthold. Den unike proteinblandingen består av soyaproteinisolat og erteproteinisolat, som sammen gir en bred aminosyreprofil som raskt tas opp av kroppen og styrker muskelveksten, noe som er viktig for å bli større og sterkere. Karbohydratblandingen består av både langsomme og raske karbohydrater, som Palatinose®, maltodekstrin og havremel, som sikrer at muskelglykogenet raskt fylles, samtidig som du får mye energi etter treningsøkten. Med riktig restitusjon etter treningen er det enklere å få raskere og bedre resultater!

Få kosttilskudd for veganere

En av de største utfordringene for veganske kroppsbyggere har vært mangelen på veganske kosttilskudd. De fleste kosttilskudd består av animalske produkter, der melk og egg dominerer proteinverdenen. De få veganske kosttilskuddene som har vært tilgjengelige, som gainere og proteinpulver, har alle hatt forferdelig smak og dårlig konsistens. Mange har følt at de har drukket en lett smaksatt drikke som for det meste smaker sand. Men siden Body Science lanserte sin veganske serie, er det slutt på det. Aldri tidligere har et vegansk proteinpulver eller en vegansk gainer smakt så godt! 

Som Body Science Soy Isolate har Vegan Gainer en fantastisk smak og en kremaktig konsistens – helt uten bismak fra det vegetabilske proteinet! Vi er så sikre på at du kommer til å like smaken, at vi gir 100 % smaksgaranti på de veganske produktene våre!

Den veganske utfordringen

Enten du unngår animalske næringsmidler av etiske, religiøse eller andre grunner, er det veldig viktig å få i seg alle vitaminer og mineraler for at kroppen skal fungere og ha det godt. Hvis man vil bygge muskler som veganer, må man få i seg mye protein. Ikke et hvilket som helst vegetabilsk protein, men proteiner som inneholder tilstrekkelige mengder av alle essensielle aminosyrer – noe som mildt sagt kan være en utfordring med et vegetarisk kosthold. Hvor mye protein man trenger hver dag, er individuelt, men det er ikke tilstrekkelig å bare regne antall gram protein per dag heller. Flere vegetabilske proteinkilder inneholder alle aminosyrer, men nivåene av de viktigste aminosyrene er altfor lavt, noe som fører til at den mengden protein du får i deg, ikke er tilstrekkelig for å bygge optimalt med muskler. Denne problematikken finnes ikke blant de som har et kosthold som inneholder animalske proteinkilder, siden alle animalske produkter er fullverdige. Når man ser på en vegetarisk gainer eller et vegansk proteinpulver, er det derfor viktig å se på proteinkildene og sørge for at det inneholder fullverdig vegetabilsk protein eller en kombinasjon av forskjellige vegetabilske proteinkilder som sammen gir et komplett protein. 

Body Science Vegan Gainer passer ikke bare for deg som er veganer eller vegetarianer. Det er en vegansk gainer som passer for alle som vil bygge muskler! Bland gaineren med litt vann i en shaker, så får du en utrolig kremaktig og god gainer. Body Science Vegan Gainer er en gainer for alle som vil bygge muskler – uavhengig av om du er vegetarianer! En annen fordel med en vegansk weight gainer er at den ikke inneholder verken laktose eller kolesterol, noe som er perfekt for deg som for eksempel er laktoseintolerant eller har sensitiv mage.

Når skal man ta gainer?

En vanlig misforståelse er at man bare skal drikke gainere umiddelbart etter fysisk aktivitet, selv om det er da man vanligvis drikker gainere. Men en gainer, uavhengig av om den er vegansk eller animalsk, kan likevel brukes til rask restitusjon etter trening og som opplading før eller under tunge treningsøkter. En gainer kan også drikkes som mellommåltid de dagene man ikke rekker å lage mat, og den kan også drikkes sammen med måltid for å øke kaloriinntaket, slik at du får raskere vektøkning. Det viktigste for deg som vil legge på deg masse og gå opp i vekt, er at du får i deg flere kalorier enn du forbrenner. Når du inntar disse kaloriene, spiller ingen stor rolle for selve vektoppgangen, siden det er det totale kaloriinntaket som er den avgjørende faktoren. Som sagt har en gainer mange bruksområder, og hvordan du velger å bruke en gainer er helt opp til deg og målene du vil oppnå. Du kan naturligvis innta flere porsjoner hvis du trener veldig intensivt – for eksempel både før og etter treningen. Hvis du sliter med å gå opp i vekt – en såkalt hard gainer – kan du bytte ut vannet med for eksempel mandelmelk, havremelk eller soyamelk, slik at du øker kalorimengden ytterligere.

Artnr: 2400970005-001
Produsent: Body Science
EAN: 7650044511883

Innhold

Body Science Vegan Gainer Apple Pie

Vegansk karbohydrat- og proteinpulver med smak av eplepai. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 1500 g (16 porsjoner)
Porsjonsstørrelse: 90 gram (~2 dl). Scoop følger ikke med.

Bruk: Bland 90 g med 4 dl vann og drikk for eksempel umiddelbart etter trening. Væskemengden kan økes eller reduseres etter behov. Prøv deg gjerne frem for å se hvilken konsistens du liker best.

Innholdsdeklarasjon: Havremel, soyaproteinisolat, maltodekstrin, erteproteinisolat, isomaltulose, aromaer, kanel, salt, stabilisator (cellulosegummi), søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K). Inneholder en fenylalaninkilde.

Best før utgangen av: Se stempel på forsiden.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g og per porsjon på 90 g:                                          
Energi 1592 kJ/379 kcal 1445 kJ/344 kcal
Fett
– hvorav mettet fett
3,4 g
0,7 g
3,1 g
0,6 g
Karbohydrater
– hvorav sukkerarter1
55 g
5,4 g
50 g
4,9 g
Protein2 31 g 28 g
Salt 1,70 g 1,53 g
 
1 Inneholder naturlig forekommende sukker. 
2 Proteintørrstoff: 34 %.
Les mer
Efter att ha köpt och testar produkten i en vecka så kommer nu mitt omdöme.

+ God smak och tydlig choklad, mild för magen, blandar sig lätt/inga klumpar och man behöver inte ens en shaker. Ingen äcklig eftersmak. Smakar som söt chokladmjölk.

- då den inte är chokladmjölk full med socker så känns det pyttelite eftersmak av något som inte finns i vanlig chokladmjölk men inget man stör sig på. Kunde varit mer chokladsmak

Övrigt: Jag är nöjd med produkten, kommer köpa den igen och även testa den andra smaken. Extra plus för trevlig personal i butik som hjälpte mig. Är vegan så passar min livsstil och glad att ha hittat något som smakar gott då veganska proteiner/gainers ofta är äckliga tyvärr. Rekommenderar starkt.
Smak: Double Rich Chocolate 4/5
Lämnar Mutant Mass för Vegan gainer?

+mild mot magen
+blandar fint (choklad)
+ingen pruttdoft i shakern

-ska snart beställa 6kg till, så gärna att det finns fler smaker, Apple pie är trevlig en/två shake sen är man mättad och gömmer bort den.
Smak: Double Rich Chocolate 5/5
Snäll mot magen, likt alla andra veganska gainers jag testat. Man slipper bli uppblåst och känna sig tung i magen. Double Rich Chocolate var sådär i smak, men Apple Pie var kanon. Obehagligt lik riktig äppelpaj i smaken. Dock behöver man mycket pulver för låg kalorimängd. Behöver även blanda med ganska mycket vatten och den är rätt svårblandad.
Smak: Apple Pie 4/5
Smak: Double Rich Chocolate 3/5
Jättegod och snäll mot magen när man dricker precis innan gym. Blandar perfekt med vatten.
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Vegan Gainer
Body Science
Vegan Gainer
Storrelse: 1500 gram
Vegan Gainer
199.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 909 Anmeldelse
Bekreftet
Fikk pakken veldig raskt etter…

Fikk pakken veldig raskt etter bestilling og er meget fornøyd med varene jeg bestilte!!

Bekreftet
Flott

Jeg er veldig glad

Bekreftet
Gode produkter og god kundeservice

MM sports Norge har gode produkter til hyggelige priser. God kundeservice som korrigerer feil i bestillingen etter få minutter. Varer blir levert etter kort tid.

Bekreftet
Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke…

Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke levert. ikke noe tull, bare fornøyd.

Bekreftet
Kjapp billig bra

Kjapp billig bra

Bekreftet
Fin enkel produkter oversikt

Fin enkel produkter oversikt, Fin enkel betaling av bestillingen

Bekreftet
Raskt og grei pris

Raskt og grei pris. Protein uten søtning er topp.

Bekreftet
Bra produkter til gode priser

Bra produkter til gode priser. Grei leveringstid. Savner muligheten for å lagre favoritter og skulle gjerne sett et lojalitetsprogram. Anbefales

Bekreftet
Enkel og oversiktelige side

Enkel og oversiktelige side, mye gode produkter, rask levering.

Bekreftet
Rask bestilling og levering

Rask bestilling og levering, aldri prøvd produktet før, men svært imponert. Fra første tablett merka jeg at søtsuget ble borte, har ikke spist noe søtt eller hatt søtsug siden jeg begynte for 1 uke siden. Så dette er topp for mæ.

Bekreftet
Rask levering

Det tok kort tid før det kom til meg😍😍

Bekreftet
Bra butikk gode produkter

Rask levering, og produktene var godt pakket. Veldig bra og seriøs butikk

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?