Gratis frakt fra 200 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Hjem / Blogg /

Verdenspremiere: XLNT Sports Premium Protein

Som vi (og forhåpentligvis også dere) har gledet oss! Nå kommer endelig en skikkelig velsmakende og effektiv proteinnyhet fra XLNT Sports! Dette er et proteinpulver i premiumsegmentet, som både smaker himmelsk og inneholder førsteklasses råvarer.

XLNT Sports Premium Protein

Premium Protein – for feinschmeckeren

XLNT Sports Premium Protein kommer i to gode, fyldige smaker å variere med – kremet vanilje og luksuriøs sjokolade. De sveitsiske smaksingrediensene kommer fra en av verdens mest eksklusive produsenter av aromaer, noe som i sin tur garanterer at XLNT Sports Premium Protein blir en gedigen smakopplevelse du aldri har kjent maken til.

Råvarer av ypperste klasse

Å skape et protein i premiumsegmentet handler ikke bare om smakopplevelsen – det handler også om konsistens, blandbarhet og fremfor alt effekt og aminosyreprofil. Det finnes overhodet ingen snarveier på veien frem til et virkelig førsteklasses proteinpulver – det gjelder å bruke de aller beste råvarene som finnes på markedet, for å få et produkt der både opplevelse og resultat blir av verdensklasse.

Triple Whey – for topp resultat

XLNT Sports Premium Protein inneholder hele tre forskjellige proteinkilder fra en av verdens beste leverandører av høykvalitativ myse. Myseproteinkonsentrat, myseproteinisolat og hydrolysert myseproteinisolat. Disse tre proteinråvarene utgjør til sammen en synergistisk kombinasjon som garanterer et jevnt opptak av aminosyrer i kroppen i lang tid etter inntak. Med ekstra høyt innhold av forgrenede aminosyrer (BCAA) får du i Premium Protein et protein som kickstarter proteinsyntesen med det samme – for fremragende resultater.

XLNT Sports Premium Protein

XLNT Sports er allerede synonymt med fantastiske smaksopplevelser og produkter av høyest mulige kvalitet, og med Premium Protein settes nå en ny standard for proteinpulver i premiumsegmentet. Med førsteklasses råvarer kommer både førsteklasses resultater og smaksopplevelser som overgår alle forventninger, noe som XLNT Sports gjennom årene har hatt som utgangspunkt.

Kjøp XLNT Sports Premium Protein

Gratis frakt
fra 200 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 839 Anmeldelse
Bekreftet
Rask levering

Rask levering. 👍 Rimelig priser. 👍 Produkter av høy kvalitet! 😊

Bekreftet
Užsakinėjau maisto papildus

Užsakinėjau maisto papildus. Prekė buvo greit ir patogiai pristatyta. Esu labai patenkinta.Rekomenduoju Jeg er veldig glad med min bestilling fordi jeg fikk bestillingen veldig fort og trengte ikke bekymret. Takk.

Bekreftet
Alltid rask levering og best på priser…

Alltid rask levering og best på priser for mange ulike tilskudd (kreatin++)

Bekreftet
Kjempe godt stoff på alle 4…

Kjempe godt stoff på alle 4 treningstoppene jeg kjøpte, LG de er fine på😊

Bekreftet
Rask levering og høy kvalitet på…

Rask levering og høy kvalitet på produkter 👏🏼

Bekreftet
Raskt leverte kvalitetsvarer til gode…

Raskt leverte kvalitetsvarer til gode priser.

Bekreftet
Ingenting å klage på

Ingenting å klage på. Bestilte..fikk pakken hjem ganske kjapt og alt var i orden 😊

Bekreftet
Veldig fornøyd med deres salg og…

Veldig fornøyd med deres salg og service. Hilsen yousef

Bekreftet
Bra produkt👍 rask levering.

Bra produkt👍 rask levering.

Bekreftet
Dem har veganske kosttilskudd

Dem har veganske kosttilskudd , Godt utvalg , gode priser og rask levering:) bestiller alltid vitaminer fra denne siden:)

Bekreftet
Leviathan pwo

Leviathan pwo-en var en svært god opplevelse, men prisen var ikke bærekraftig i det hele tatt. Skulle gjerne sett 399 i stedet for 499 for 20 servings.

Bekreftet
Godt fornøyd med produktene!

Godt fornøyd med produktene!

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?