Gratis frakt fra 499 kr
3-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 
Hjem / Blogg /

Verdenspremiere: XLNT Sports Premium Protein

Som vi (og forhåpentligvis også dere) har gledet oss! Nå kommer endelig en skikkelig velsmakende og effektiv proteinnyhet fra XLNT Sports! Dette er et proteinpulver i premiumsegmentet, som både smaker himmelsk og inneholder førsteklasses råvarer.

XLNT Sports Premium Protein

Premium Protein – for feinschmeckeren

XLNT Sports Premium Protein kommer i to gode, fyldige smaker å variere med – kremet vanilje og luksuriøs sjokolade. De sveitsiske smaksingrediensene kommer fra en av verdens mest eksklusive produsenter av aromaer, noe som i sin tur garanterer at XLNT Sports Premium Protein blir en gedigen smakopplevelse du aldri har kjent maken til.

Råvarer av ypperste klasse

Å skape et protein i premiumsegmentet handler ikke bare om smakopplevelsen – det handler også om konsistens, blandbarhet og fremfor alt effekt og aminosyreprofil. Det finnes overhodet ingen snarveier på veien frem til et virkelig førsteklasses proteinpulver – det gjelder å bruke de aller beste råvarene som finnes på markedet, for å få et produkt der både opplevelse og resultat blir av verdensklasse.

Triple Whey – for topp resultat

XLNT Sports Premium Protein inneholder hele tre forskjellige proteinkilder fra en av verdens beste leverandører av høykvalitativ myse. Myseproteinkonsentrat, myseproteinisolat og hydrolysert myseproteinisolat. Disse tre proteinråvarene utgjør til sammen en synergistisk kombinasjon som garanterer et jevnt opptak av aminosyrer i kroppen i lang tid etter inntak. Med ekstra høyt innhold av forgrenede aminosyrer (BCAA) får du i Premium Protein et protein som kickstarter proteinsyntesen med det samme – for fremragende resultater.

XLNT Sports Premium Protein

XLNT Sports er allerede synonymt med fantastiske smaksopplevelser og produkter av høyest mulige kvalitet, og med Premium Protein settes nå en ny standard for proteinpulver i premiumsegmentet. Med førsteklasses råvarer kommer både førsteklasses resultater og smaksopplevelser som overgår alle forventninger, noe som XLNT Sports gjennom årene har hatt som utgangspunkt.

Kjøp XLNT Sports Premium Protein

Enestående
Basert på 620 Anmeldelse
2 dager siden
helt topp

super produkt

CHRIS NÆSS service
2 dager siden
Alltid god service👍

Alltid god service👍

Mubashar oszi Salim
13 mai
Rask levering og solide priser!

Rask levering og solide priser!

Olav Grongstad
26 april
Effektivt og billig

Effektivt og billig

Dnis Rollin
24 april
God service.

God service.

Erkan
05 mars
Bra priser og kvalitet

Bra priser og kvalitet. Rask levering

Bent Halvorsen
02 mars
Rask levering og god pwo!

Rask levering og god pwo!

Kim Trinh
23 februar
Rask levering

Rask levering, bra produkter

Marie S.
17 februar
👍👍🙌

👍👍🙌 perfekt

Marius Bohwim
12 februar
Rask levering

Rask levering, bra produkt

Annica Olofsson
09 februar
Bra produkter til bra priser 🙌

Bra produkter til bra priser 🙌

Martin Åsheim
05 februar
Super kvalitet

Super kvalitet

Dostonbek Kamolovich Rahmatov
Ny kunde?