Gratis frakt Fra 799 kr
Beställningar före 14:00 skickas samma vardag
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 

Gainer

En gainer er en praktisk måte å få i seg raskt en stor mengde næring og energi, både før og etter treningsøkten. Timingen og det store næringstilskuddet muliggjør oppbyggingen av ny muskelmasse.

Hva er en gainer?

Gainer eller vektøkningspulver (weight gainer på engelsk) er en enkel måte å øke kaloriinntaket ditt på, og dermed bedre forutsetningene for muskelvekst og vektøkning. I utgangspunktet består gainers av en større andel av karbohydrater, og en mindre del proteiner. Mange gainers inneholder også en liten mengde fett (for eksempel MCT eller Omega-3)??, og andre substanser som kan være av interesse for alle som prøver å gå opp i vekt, for eksempel substanser som kreatin.

Å tenke på

Karbohydratene i en weight gainer er alltid raske, noe som betyr at en gainer er best egnet en stund før samt etter en treningsøkt. Hvis du har alvorlige problemer med å gå opp i vekt og ønsker å ta en gainer som et mellommåltid, bør du være klar over at det vil generere en kraftig insulindose. Et alternativ er i så fall å blande den med en måltidserstatning som inneholder fiber, eller spise noe med fiber og lite fett på samme tid, noe som sakter ned tømmingen av magesekken.

På det amerikanske markedet har det i løpet av slutten på 90-tallet startet en konkurranse mellom ulike produsenter for å skryte om kaloriinnholdet i sine gainers. Den gaineren med de høyeste tallene på etiketten ble ansett som den beste. Dette har siden blitt et slags salgsargument. Gitt at et blandet pulver sjelden kan inneholde mer enn 92 gram næringsstoffer per 100 g (de gjenværende åtte grammene er mineraler og sporstoffer, aske og fuktighet), handlet det i stedet om latterlig store porsjoner. Du bør sammenligne gainers du er interessert i per 100g innhold, for å finne den beste gaineren for deg.

Fordeler med en gainer

En gainer er helt enkelt forklart veldig konsentrert næring for å hjelpe deg med å øke energiinntaket på en helt enkel måte. Det er mye enklere å bygge muskler og gå opp i vekt når du får i deg litt mer energi enn du bruker.

En annen viktig fordel er at du kan få i deg karbohydrater og protein før treningsøkten når det er absolutt viktigst og da vil du skape et såpass anabolt (oppbyggende) miljø i muskelcellene som mulig. Velger du dessuten en gainer som inneholder de viktigste stoffene du henter fra PWOs slipper du å blande flere ulike pulvere før din treningsøkt. For mange er smidigheten en viktig faktor ved anvendelsen av gainers for å oppnå en vektøkning.

En gainer passer alle som har det vanskelig for å gå opp i vekt og bygge ny muskelmasse. Samtidig passer også en gainer deg som bare vill ha ett smidig næringstilskudd i forbindelse med din trening.

Kategorier
Filtrera
 • Sorter
  • Varumerke
   Body Science
   399,-
   649,-
   Body Science
   159,-
   BEST­SELGERE
   Body Science
   199,-
   -12%
   Body Science
   349,- Ord. pris: 398,-
   429,-
   769,-
   409,-
   499,-
   Ny kunde?