Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
BEST­SELGERE

Viking Power Valhalla ‐ Epic Calorie Gainer

Størrelse: 7500 gram
Ta bulkingen til neste nivå med markedets antakelig tyngste weight gainer! Med over 1000 kcal per porsjon kombinert med Creapure®, taurin og betain kan du forvente en rask og seriøs vektøkning.
899,-
Størrelse: 7500 gram
Velg Smak:
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

Viking Power Valhalla Epic Calorie Gainer 

FEAST LIKE A VIKING! Nå ditt fulle potensial med denne unike weight gainer i verdensklasse!

 • Over 1000 kcal per porsjon.
 • Perfekt for deg som virkelig vil øke muskelmassen.
 • 60 gram protein fra seks proteinkilder av høy kvalitet.
 • 165 gram karbohydrat fra både raske og langsomme kilder.
 • Optimalt forhold mellom karbohydrater og protein.
 • Forsterket med prestasjonsfremmende Creapure®, taurin og betain.
 • Beriket med viktige vitaminer og mineraler.

For å oppnå ekstreme resultater kreves nettopp det ekstreme. Det spiller ingen rolle hvor mye eller hvor hardt du trener – får ikke kroppen det den trenger, når den trenger det, uteblir resultatet. Derfor har legendariske Viking Power utviklet Valhalla Epic Gainer – markedets trolig mest episke gainer! Utviklet spesielt for å være det ekstreme. Med 165 gram karbohydrat og 60 gram muskelbyggende protein i et optimalt forhold, forsterket med prestasjonsfremmende Creapure®, taurin og betain, kan du regne med seriøs vektøkning, restitusjon og økt styrke.

Super-6 Protein Blend™

Til forskjell fra en vanlig weight gainer, som oftest bare inneholder vanlig myseprotein, inneholder Viking Power Valhalla Epic Gainer seks høykvalitative og fullverdige proteinkilder som til sammen leverer hele 60 gram muskelbyggende protein per porsjon. Kombinasjonen av proteinkilder med forskjellig opptakshastighet i kroppen gir musklene en jevn og stabil tilførsel av aminosyrene fra proteinet.

 • Myseproteinkonsentrat (WPC)
 • Myseproteinisolat (WPI)
 • Myseproteinhydrolysat (HWPI)
 • Melkeproteinisolat (MPI)
 • Melkeproteinkonsentrat (MPC)
 • Eggeproteinisolat (EPI)

Det raske proteinet kickstarter muskelproteinsyntesen og restitusjonen av muskulaturen etter treningsøkten. Mens det langsomme proteinet bidrar til å motvirke muskelnedbrytning (katabolisme) i lang tid, opptil åtte timer. Dette sørger for at de hardt arbeidende musklene får byggesteinene de trenger, både rett etter treningen og resten av dagen.

Multi Stage Carb Complex™

For å oppnå en riktig god restitusjon etter treningen og kunne prestere på topp neste gang trenger kroppen noe mer enn bare muskelbyggende protein. For maksimale prestasjoner og optimal restitusjon trengs også karbohydrater – delvis for å fylle på det forbrukte muskelglykogenet, men også for å motvirke muskeltretthet med tanke på kommende treningsøkter.

 • Maltodekstrin
 • Isomaltulose (Palatinose™)
 • Havremel (Sweoats®)
 • Sakkarose
 • Dekstrose

Den unike karbohydratblandingen med raske, langsomme og komplekse karbohydrater leverer utrolige 165 gram karbohydrat per porsjon. De forskjellige karbohydratkildene maksimerer kroppens opptak av karbohydrat og gir en mer effektiv glykogenlagring og langvarig energi.

Optimalt karbo–proteinforhold

For å orke å trene hardt og løfte tunge vekter må du sørge for at kroppen har godt med energi under treningen, og at energinivået fylles opp etter treningsøkten. Treningsresultatene kan lett utebli hvis energien ikke er på plass til neste treningsøkt. Viking Power Valhalla Epic Calorie Gainer har derfor et optimalt forhold mellom karbohydrater og protein, noe som maksimerer mengden av fettfri masse man legger på seg, samtidig som at musklene får den energien de trenger for å prestere på topp igjen, igjen og atter igjen. Valhalla inneholder ganske enkelt det du trenger for å bygge muskler!

Mass Infusion Drive™

For å forbedre treningsresultatet og påskynde restitusjonen er det viktig å gi kroppen raskt påfyll av både karbohydrater og protein i riktige mengder. Rett etter treningen, etter at musklene har vært utsatt for gjentatte, intensive muskelsammentrekninger, finnes et optimalt tidsrom der muskelcellene er spesielt mottakelige for næring og væske. Jo større lagring som kan skje i muskelcellen, desto kraftigere blir det anabole signalet som skaper muskelvekst.

For virkelig å maksimere muskelveksten og prestasjonen er Viking Power Valhalla Epic Gainer blitt forsterket med 3500 mg Creapure®, 1500 mg taurin og 1000 mg betain. Disse prestasjonsfremmende ingrediensene gir ikke bare forbedret styrke og eksplosivitet, men øker i tillegg væskekonsentrasjonen og trykket i muskelcellene ytterligere.

Massive kalorier

Såkalt bulking er en vanlig metode mange benytter seg av for å legge på seg masse og bygge mer muskler. Men er man en såkalt «hard gainer», er det derimot utrolig vanskelig å gå opp i vekt og øke muskelmassen. Tross store mengder mat får man rett og slett ikke i seg tilstrekkelig med kalorier, og hvis man samtidig trener hardt, kan man gå ned i vekt i stedet. For slike individer hjelper det ikke bare å spise mer, de trenger noe ekstra!

Viking Power Valhalla Massive Calorie Gainer inneholder 60 gram protein, 165 gram karbohydrat og leverer over 1000 kcal per porsjon, noe som garantert kommer til å sørge for at du går opp i vekt og bygger muskler raskt! Valhalla kommer ganske enkelt til å være nøkkelen som gjør at du bryter gjennom platået og tar treningen til neste nivå!

Bulk Extreme

For deg som vil bulke enda mer ekstremt, kan vannet enkelt byttes ut med vanlig eller laktosefri melk. Hver shake leverer da hele 80 gram muskelbyggende protein, utrolige 189 gram karbohydrat og ekstreme 1350 kcal per porsjon. Uansett om du vil bulke seriøst, er eliteidrettsutøver eller har ekstremt høy forbrenning, kommer dette garantert til å gi resultater!

 

 • Karbohydrater bidrar til å gjenopprette normal muskelfunksjon (kontraksjon) etter høyintensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og tømte glykogenlagre i skjelettmuskulaturen. Den gunstige effekten oppnås ved et karbohydratinntak på totalt 4 g per kg kroppsvekt fra alle kilder, fordelt på doser i løpet av de første 4 timene og senest innen 6 timer etter høyintensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og tømte glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.
 • Kreatin øker den fysiske prestasjonen ved gjentatt kraftanstrengelse i forbindelse med kortvarig og høyintensiv trening. Den gunstige effekten oppnås ved daglig inntak av 3 g kreatin.
 • Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmassen.

MERK! Viktig med en allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: 2408170002-003
Produsent: Viking Power
EAN: 7650044509446

Innhold

Viking Power Valhalla Epic Calorie Gainer Strawberry

Restitusjonsprodukt med karbohydrater og protein, med en smak av jordbær. Inneholder søtstoffer.
Nettovekt: 7500 g (30 porsjoner)
Porsjonsstørrelse: 250 g (~4 dl).

Bruk: Drikk en porsjon umiddelbart etter fysisk aktivitet. Fyll shakern med 2 dl kaldt vann. Tilsett 250 g pulver og rist kraftig i noen sekunder. Fyll deretter shakern med kaldt vann til 700 ml. Bruk shakerens gitter og rist kraftig igjen. Mengden væske kan økes eller reduseres etter behov. Prøv det gjerne for å se hvilken tekstur du liker best. Hvis du vil øke kaloriinnholdet ytterligere, kan du bruke melk i stedet for vann.

Innholdsdeklarasjon: Karbohydratblanding (maltodekstrin, sakkarose, isomaltulose, havremel, dextrose), proteinblanding (myseproteinkonsentrat fra melk (inneholder emulgatoren solsikkelecitin), myseproteinisolat fra melk, myseproteinhydrolysat fra melk, melkeproteinisolat, melkeproteinkonsentrat, eggalbumin), skummetmelkpulver, kreatinmonohydrat, taurin, betain, aromaer, fargestoff (betacyanin), søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K), vitaminer (C, E, B3, A, B5, B12, B6, D3, B9, B1, K1, B2, B7), mineral (kaliumjodid). Inneholder en fenylalaninkilde.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 gram og per porsjon på 250 g
Energi 1743 kJ/415 kcal 4347 kJ/1035 kcal
Fett
-hvorav mette fett
12 g
10 g
15 g
12 g
Karbohydrater
hvorav sukkerarte
51 g
21 g
165 g
53 g
Protein 25 g 60 g
Salt 0,43 g 1,38 g
Vitamin A 150 µg 19 %* 375 µg 47 %*
Vitamin D 0,8 µg 16 %* 1,9 µg 38 %*
Vitamin E 1,5 mg 13 %* 3,8 mg 32 %*
Vitamin K 12 µg 16 %* 30 µg 40 %*
Vitamin C 9,6 mg 12 %* 24 mg 30 %*
Tiamin (Vitamin B1) 0,2 mg 18 %* 0,5 mg 45 %*
Riboflavin (Vitamin B2) 0,2 mg 14 %* 0,5 mg 36 %*
Niacin (Vitamin B3) 2,7 mg 17 %* 6,7 mg 42 %*
Pantotensyre (Vitamin B5) 0,7 mg 12 %* 1,7 mg 28 %*
Vitamin B6 0,3 mg 21 %* 0,8 mg 57 %*
Biotin (Vitamin B7) 18 µg 36 %* 45 µg 90 %*
Folsyre (Vitamin B9) 30 µg 15 %* 75 µg 38 %*
Vitamin B12 0,4 µg 16 %* 1,1 µg 44 %*
Kalium 280 mg 14 %* 700 mg 35 %*
Kalsium 224 mg 28 %* 560 mg 70 %*
Fosfor 168 mg 24 %* 420 mg 60 %*
Magnesium 20 mg 5 %* 50 mg 13 %*
Sink 0,7 mg 7 %* 1,7 mg 17 %*
Jod 22 µg 15 %* 56 µg 37 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.

 

Innhold per porsjon på 250 g:
Multi Stage Carb Complex™
Maltodextrin, Sucrose, Palatinose®, SweOats®, Dextrose
165 g
Super-6 Protein Blend™
WPC, WPI, HWPI, MPI, MPC, EPI
60 g
Mass Infusion Drive™
Creapure®
Taurine
Betaine
6000 mg
3500 mg
1500 mg
1000 mg
 
Les mer
Suveränt ?
Smak: Vanilla 5/5
Fick mig att gå från 63 kg till 72 kg på mindre än 2 månader, kan inte hitta bättre!
Smak: Strawberry 5/5
Funkar som utlovat, jag som hard gainer har tagit en "portion" uppdelat på två tillfällen per dag i två veckor nu (utöver mina vanliga mål mat), och redan gått upp i vikt för första gången på flera år. Lätt att blanda och inga problem med klumpar.

Dock orimligt söt, kanske man kan ta bort eller iaf minska på sötningsmedlet?
Smak: Chocolate 5/5
Väldigt god smak och klumpar inte alls, delar dock upp den på 2 gånger under dagen för dom extra kalorierna, jag är en hard gainer så jag tror på denna som inte klumpar som många andra jag testat förr

Kommer definitivt köpa mer av denna!
Smak: Chocolate 5/5
Riktigt bra, klumpar inte överhuvudtaget. Brukar halvera portionerna och blanda med 4-5dl vatten. Tycker den blir lite för söt om man blandar med mjölk.
Smak: Strawberry 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Valhalla
Viking Power
Valhalla ‐ Epic Calorie Gainer
Størrelse: 7500 gram
Valhalla ‐ Epic Calorie Gainer
899.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 909 Anmeldelse
Bekreftet
Fikk pakken veldig raskt etter…

Fikk pakken veldig raskt etter bestilling og er meget fornøyd med varene jeg bestilte!!

Bekreftet
Flott

Jeg er veldig glad

Bekreftet
Gode produkter og god kundeservice

MM sports Norge har gode produkter til hyggelige priser. God kundeservice som korrigerer feil i bestillingen etter få minutter. Varer blir levert etter kort tid.

Bekreftet
Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke…

Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke levert. ikke noe tull, bare fornøyd.

Bekreftet
Kjapp billig bra

Kjapp billig bra

Bekreftet
Fin enkel produkter oversikt

Fin enkel produkter oversikt, Fin enkel betaling av bestillingen

Bekreftet
Raskt og grei pris

Raskt og grei pris. Protein uten søtning er topp.

Bekreftet
Bra produkter til gode priser

Bra produkter til gode priser. Grei leveringstid. Savner muligheten for å lagre favoritter og skulle gjerne sett et lojalitetsprogram. Anbefales

Bekreftet
Enkel og oversiktelige side

Enkel og oversiktelige side, mye gode produkter, rask levering.

Bekreftet
Rask bestilling og levering

Rask bestilling og levering, aldri prøvd produktet før, men svært imponert. Fra første tablett merka jeg at søtsuget ble borte, har ikke spist noe søtt eller hatt søtsug siden jeg begynte for 1 uke siden. Så dette er topp for mæ.

Bekreftet
Rask levering

Det tok kort tid før det kom til meg😍😍

Bekreftet
Bra butikk gode produkter

Rask levering, og produktene var godt pakket. Veldig bra og seriøs butikk

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?