2-for-1

Body Science Protein Pancake Mix ‐ Gode proteinpannekaker

Størrelse: 1 kg
Med Body Science Protein Pancake Mix kan du nå raskt og enkelt lage gode og proteinrike pannekaker. Hver porsjonspakke gir 2-3 proteinrike pannekaker med utsøkt smak av vanilje.
249,-
Størrelse: 1 kg
Velg Smak:
+
Lagerstatus Lagerstatus
Prisløfte
Alltid den billigste
Gratis frakt
Fra 799 kr
Kunde vurdering
9.49 / 10 på prisjakt
Rask levering
Motta bestillingen din innen 3-5 virkedager
Gratis retur
Forhåndsbetalt returmerke
  • Beskrivelse
  • Innhold

Beskrivelse

Body Science Protein Pancake Mix

Med Body Science Protein Pancake Mix kan du nå raskt og enkelt lage gode og proteinrike pannekaker. Hver porsjonspakke gir 2-3 proteinrike pannekaker med utsøkt smak av vanilje.

For å lage virkelig gode proteinpannekaker kreves råvarer av høy kvalitet i tillegg til at man finner den riktige balansen mellom protein og karbohydrater. Et for høyt proteininnhold gir en trist og kjedelig smaksopplevelse. Med for lite protein derimot er det rett og slett ikke en proteinpannekake. Med Body Science Protein Pancake Mix har vi funnet det perfekte blandingsforholdet – 35 % protein og 44 % karbohydrater! Dette gir en velbalansert og proteinrik pannekake som er både enkel å håndtere i stekepannen og har en herlig smak. Tross dette har Body Science Protein Pancake Mix både lavt innhold av sukker (2,2%) og mettet fett (1%). Og med hele 4 gram kostfiber regnes Body Science Protein Pancake Mix til og med som en kilde til kostfiber.

Body Science Protein Pancake Mix – et raskt og proteinrikt mellommåltid har aldri smakt bedre!

Body Science Protein Pancake Mix:

  • Inneholder protein fra 3 ulike kilder – eggehvite, myseproteinkonsentrat og melkeproteinkonsentrat. Protein bidrar til å vedlikeholde og øke muskelmasse.
  • Inneholder en balansert blanding av næringsstoffer –  for en overlegen smaksopplevelse.
  • Har lavt sukkerinnhold –  kun 2,2 gram sukkerarter.
  • Er en kilde til kostfiber. Inneholder 4 gram kostfiber per 100 gram.
  • Har lavt innhold av mettet fett –  kun 1 gram mettet fett.

Tilberedning:

Visp sammen 1,5 dl (50 g) pannekakemiks og 2,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt til du får en jevn røre. La blandingen stå i noen minutter. Varm litt olje i en stekepanne og hell i røren etter ønsket pannekakestørrelse. Vend og stek pannekaken til begge sider har en gyllenbrun farge. Hver porsjonspakke gir 2-3 pannekaker avhengig av størrelse.

Serveringstips:

Spis proteinpannekakene dine med godt tilbehør. Vi anbefaler fersk frukt eller bær, smakstilsatt kesam, kalorifattig sirup eller honning, og kanel. Du kan også prøve litt Body Science Chocolate & Peanut Butter Swirl –  kremete peanøttsmør blandet med luksuriøs belgisk sjokolade. Vi anbefaler også at du steker pannekakene dine i Body Science Coconut Oil –  velg Extra Virgin for en god kokossmak, eller Odorless som verken setter lukt eller smak av kokos.

Smak:

Vanilje.

Nettovekt:

1000 gram (20 porsjoner).

Artnr: SKU218072
Produsent: Body Science
EAN: 7340130610193

Innhold

Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Cinnamon Bun

Pulvermiks for proteinpannekaker og proteinvafler, med smak av kanelbolle. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 
 1000 g (20 porsjoner)
Porsjonsstørrelse: 1,5 dl (50 g) 

Fremgangsmåte for pannekaker: Visp sammen 50 g (1 dl) pulver med 2,5 dl vann, eller bland i en shaker og rist godt så du får en jevn røre. La blandingen hvile noen minutter. Varm opp litt olje i en stekepanne og hell i røre til ønsket størrelse på pannekaken. Stek pannekakene på begge sider til de har fått en gyllenbrun farge. Hver porsjon med røre er nok til 2–3 pannekaker, avhengig av størrelsen.

Fremgangsmåte for vafler: Visp sammen 75 g (1,5 dl) pulver med cirka 1,5 dl vann til en røre som er litt tykkere enn til pannekaker. La blandingen hvile noen minutter før du steker vaflene i et vaffeljern. Hver porsjon med røre er nok til cirka 3 vaffelplater.

Ingredienser: hvetemel, eggehvite, myseproteinkonsentrat fra melk, melkeproteinkonsentrat, emulgator (solsikkelecitin), stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi), kanel 1,5 %, aromaer, salt, kardemomme, søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K). Inneholder en fenylalaninkilde.

Allergiinformasjon: Produseres i lokaler som også håndterer soya, og kan derfor inneholde spor av dette.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur. 

Best før utgangen av: Se stempel.

Næringsinnhold per 100 g og per porsjon på 50 g:

Energi

1478 kJ/352 kcal

748 kJ/178 kcal

Fett
– hvorav mettet fett

3,8 g
 1,1 g

1,9 g
0,6 g

Karbohydrater
– hvorav sukkerarter

42 g
2,2 g

21 g
1,1 g

Fiber

4,7 g

2,3 g

Protein

35 g

18 g

Salt

1 g

0,5 g

 

Les mer

Anmeldelse

Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet.
15% Rabatt