Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 23:28:41

XLNT Sports EAA + koffein

Velsmakende EAA med koffein for rask og effektiv energiboost. Velg mellom Sour Cola, Strawberry, Fresh Pear og Fresh Apple!
299,-
Velg Smak:
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

EAA-tilskudd med oppkvikkende koffein 

Nå kan du endelig få det utrolig populære EAA-tilskuddet fra XLNT Sports i kombinasjon med prestasjonsfremmende koffein

 • Enestående god smak – du kommer ikke til å tro at det er et EAA-produkt!
 • EAA med BCAA i forholdet 6–1–1.
 • Med betain og prestasjonsfremmende koffein.
 • Lett å dosere – 50 mg oppkvikkende koffein per måleskje.
 • Beriket med vitamin C og B6 for å redusere tretthet og utmattelse.
 • Fremstilt av veganske aminosyrer.
 • Produsert i Sverige.

XLNT Sports er blitt sterkt forbundet med høy kvalitet og enestående god smak, spesielt når det gjelder kosttilskudd med aminosyrer. Nå finnes endelig deres EAA-produkt i kombinasjon med koffein og en helt uovertruffen smak. Med 50 mg koffein per porsjon er det enkelt og lett å dosere koffeininntaket etter eget behov. Et perfekt produkt å benytte seg av før fysisk og mentalt utfordrende situasjoner som krever økt prestasjonsevne, og du samtidig ønsker å stimulere muskelbygging og restitusjon!

Hva er aminosyrer?

Det er viktig å spise et variert kosthold for å få i seg alle næringsstoffene i en god balanse, og for deg som har en aktiv livsstil og trener mye, er det spesielt viktig å få i seg tilstrekkelig med protein. Protein regnes faktisk som det viktigste næringsstoffet og heter nettopp derfor protein – som kommer fra det greske ordet proteos som betyr det viktigste eller første. 

I alt er det tjue aminosyrer som bygger opp proteiner, og av disse er tolv ikke-essensielle som kroppen selv kan produsere, og de øvrige åtte er essensielle som vi må få i oss gjennom kostholdet. De essensielle aminosyrene omtales vanligvis som EAA (essential amino acids) og består av L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-histidin, L-lysin, DL-metionin og L-fenylalanin. Denne gruppen av livsnødvendige aminosyrer kan som sagt kroppen ikke produsere selv, og de må derfor tilføres gjennom kostholdet i form av proteinrik mat, proteinpulver eller kosttilskudd med aminosyrer.

EAA og BCAA 

Forskjellen på kosttilskudd med EAA og kosttilskudd med BCAA er at BCAA-tilskudd bare inneholder de tre forgrenede aminosyrene leucin, isoleucin og valin, mens et EAA-tilskudd inneholder alle de åtte essensielle aminosyrene – der de forgrenede aminosyrene (BCAA) inngår. Av den grunn er det ikke nødvendig å legge til et BCAA-tilskudd hvis du allerede bruker et kosttilskudd med EAA, men det finnes selvsagt andre fordeler ved å bruke BCAA , ettersom slike kosttilskudd har et betydelig høyere innhold av de forgrenede aminosyrene.

Et raskere opptak av kroppens byggesteiner 

For den som er aktiv og trener mye, er det ekstra viktig å tilføre kroppen de byggesteinene den trenger for å kunne reparere seg og bygge opp nye muskler – med andre ord protein. Dette kan gjøres ved å spise proteinrik mat, drikke proteinshake eller ta et EAA-tilskudd som inneholder alle de essensielle aminosyrene som et fullverdig protein gjør. Den store fordelen ved å benytte seg av kosttilskudd er fremfor alt smidigheten, prisen og at det tas opp atskillig raskere i kroppen. Hvordan man videre velger proteinpulver eller aminosyrer, er for mange en smakssak – den store fordelen ved å bruke et kosttilskudd med aminosyrer fremfor et proteinpulver er at kroppen ikke trenger å bryte ned proteinet til frie aminosyrer før det kan opptas og være til nytte i kroppen. Aminosyrene i et EAA-tilskudd er allerede spaltet og har derfor et mer effektivt opptak i kroppen. De forgrenede aminosyrene (BCAA) trenger ikke engang passere leveren før de når ut i blodstrømmen – de går i stedet rett ut til muskelcellene, der de kan brukes som drivstoff når vi trener. Dette har gjort aminosyrer til et av de mest populære kosttilskuddene å bruke i treningssammenhenger.

Ikke-essensiell kan bli essensiell ved en feil

Et proteinfattig kosthold medfører fare for at vi ikke får i oss tilstrekkelig av de aminosyrene som bygger opp proteiner, hvorav én ikke-essensiell aminosyre kan bli livsnødvendig. Normalt kan kroppen selv produsere de ikke-essensielle aminosyrene gjennom nedbrytning av andre aminosyrer og mellomprodukter i stoffskiftet. For eksempel kan kroppen selv produsere den ikke-essensielle aminosyren tyrosin, så lenge den essensielle aminosyren fenylalanin er til stede. Ved mangel på fenylalanin blir tyrosin i stedet helt plutselig livsnødvendig, noe som er tilfellet for individer som lider av fenylketonuri (PKU) – en arvelig stoffskiftesykdom som gjør at kroppens omdanning av fenylalanin til tyrosin ikke fungerer. Visse ikke-essensielle aminosyrer er med andre ord ikke-essensielle bare så lenge det er tilgang til andre aminosyrer som kroppen kan produsere den aktuelle aminosyren av. Disse aminosyrene kalles for semi-essensielle, og av de tolv ikke-essensielle aminosyrene er det cystein, tyrosin, arginin, prolin, glysin og glutamin som regnes som semi-essensielle.

Oppkvikkende koffein

Bruk av det sentralstimulerende stoffet koffein er utvilsomt den vanligste måten å motvirke tretthet og øke våkenheten på før både fysiske og mentale utfordringer. De fleste får i seg koffeinet gjennom å drikke kaffe, te eller andre koffeinholdige drikkevarer som energidrikker eller PWO. Også kosttilskudd med EAA og BCAA kan inneholde koffein. Et inntak av nettopp EAA i kombinasjon med koffein gir en utmerket opplading til tunge og lange treningsøkter. De forgrenede aminosyrene når rett ut til muskulaturen, der de umiddelbart kan brukes som drivstoff, mens de øvrige essensielle aminosyrene gir energi lenger inn i økten. Koffeinet gir økt mentalt fokus og virker prestasjonsfremmende i form av bedre utholdenhet. Ettersom kroppen allerede er fylt med alle de essensielle aminosyrene (EAA), trenger du ikke stresse med å fylle på med muskelbyggende protein rett etter treningen!

Doser etter ditt eget behov

Med XLNT Sports EAA + Caffeine ligger koffeininnholdet på 50 mg koffein per måleskje, noe som gjør det utrolig enkelt å dosere etter eget behov. For eksempel gir tre måleskjeer like mye koffein (150 mg) som man får i seg ved å drikke en kopp kaffe. Fire måleskjeer tilsvarer koffeininnholdet (200 mg) i de fleste energidrikker som XLNT Sports BCAA, Nocco, Monster med flere. For optimalt opptak og optimal virkning bør man innta 1–4 måleskjeer på tom mage, for da er det ingenting som forstyrrer det raske opptaket i kroppen. XLNT Sports EAA + Caffeine kan benyttes både som oppladning før tøffe treningsøkter og som et velsmakende substitutt til kaffe eller energidrikk når man føler at man trenger ekstra energi.

 • Protein, som er bygd opp av aminosyrer, bidrar til å øke og opprettholde muskelmassen.
 • Koffein bidrar til økt våkenhet og konsentrasjon. Den gunstige effekten oppnås ved et inntak på minst 75 mg koffein.
 • Koffein bidrar til økt utholdenhet. Den gunstige effekten oppnås ved et inntak på 3 mg koffein per kg kroppsvekt.
 • Koffein bidrar til redusert opplevd anstrengelse under trening. Den gunstige effekten oppnås ved et inntak på 4 mg koffein per kg kroppsvekt.
 • Vitamin B6 bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Vitamin C bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 200 mg utover det anbefalte daglige inntaket av vitamin C.

MERK! Viktig med en allsidig og balansert kost og en sunn livsstil.

Artnr: 2108440009-1000
Produsent: XLNT Sports
EAN: 7650044515270

Innhold

XLNT Sports EAA + Caffeine Fresh Apple

Kosttilskudd. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 470 g (120 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 3,9 g (~1 måleskje).

Bruk: På treningsdager blandes 1 – 4 måleskjeer med 2–4 dl vann og drikkes før trening.

Innhold: L-leucin, betain, l-fenylalanin, l-lysin, glysin, surhetsregulerende midler (eplesyre, natriumbikarbonat), l-alanin, l-treonin, l-isoleucin, l-valin, vitaminer (C, B6), aroma, søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K), dl-metionin, l-histidin, koffein, fargestoff (klorofyllin-kobberkompleks). Inneholder en fenylalaninkilde.

MERK: Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dose bør ikke overskrides

Advarsel: Høyt koffeininnhold! Inneholder 50 mg koffein per måleskje. Anbefales ikke for barn, gravide eller ammende kvinner

Best før utgangen av og Partinummer: Se lokket.

Oppbevaring: I originalemballasjen ved romtemperatur.

Innhold per 1, 2, 3 og 4 måleskjeer:
BCAA 6-1-1
-hvorav l-leucin
-hvorav l-valin
-hvorav l-isoleucin
1000 mg
750 mg
125 mg
125 mg
2000 mg
1500 mg
250 mg
250 mg
3000 mg
2250 mg
375 mg
375 mg
4000 mg
3000 mg
500 mg
500 mg
Betain 500 mg 1000 mg 1500 mg 2000 mg
L-fenylalanin 275 mg 550 mg 825 mg 1100 mg
L-lysin 275 mg 550 mg 825 mg 1100 mg
Glycin 275 mg 550 mg 825 mg 1100 mg
L-alanin 175 mg 350 mg 525 mg 700 mg
L-treonin 175 mg 350 mg 525 mg 700 mg
Vitamin C 75 mg 94 %* 150 mg 188 %* 225 mg 281 %* 300 mg 375 %*
DL-metionin 50 mg 100 mg 150 mg 200 mg
Koffein 50 mg 100 mg 150 mg 200 mg
L-histidin 25 mg 50 mg 75 mg 100 mg
Vitamin B6 0,35 mg 25 %* 0,7 mg 50 %* 1,1 mg 75 %* 1,4 mg 100 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.
Les mer
Denne smake så godt
Smak: Strawberry 5/5
Tar denna inför varje träningspass! Verkligen perfekt för att få den extra energikicken innan passet. Jag vill sällan ta PWO innan ett träningspass och då är denna produkt perfekt just för att få den energin inför passet.
Smak: Sour Cola 5/5
Såååå himla god!! Smakar piggelin! Älskar denna smaken!
Smak: Freah Pear 5/5
Alldeles perfekt syrlig och fräsch, perfekt till träningspasset med den lilla koffeinkicken ?
Luktar grönt äpple och tycker att det smakar det också. Lite sur i smaken vilket passar mig personligen bra. Lätt drucken EAA. Ger den 5/5, absolut något jag kommer att köpa hem igen.
Smak: Fresh Apple 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
EAA + koffein
XLNT Sports
EAA + koffein
EAA + koffein
299.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?