Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 1 dag og 01:25:00

Viking Power Tyr - Pump PWO

Størrelse: 75 kapsler
PUMP CAPS! Ekstremt effektiv formel for maksimal effekt.
CellFlo6™, S7®, Himalayasalt
Koffeinfri.
499,-
Størrelse: 75 kapsler
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

Viking Power Tyr – Pump PWO

PWO med høykonsentrert pumpformel som er spesialutviklet for treningsøktene der du vil ha ekstra kraftig pump, vaskularitet og trykk i musklene. Alt i et enkelt og praktisk tablettformat.

 • 600 mg CellFlo6™
 • 500 mg Pink Himalaya Salt
 • 500 mg taurin
 • 50 mg S7®
 • AstraGin®
 • Koffeinfri
 • Produsert i Sverige.

Viking Power Tyr er en avansert og koffeinfri PWO med en ekstra tung pumpformel. De tyngste av de pumpfremmende stoffene er definitivt premiumingrediensene CellFlo6™ og S7®. Disse to unike, patenterte planteekstraktene er spesialutviklet for å effektivt øke produksjonen av nitrogenoksid og forbedre blodsirkulasjonen. De samarbeider og forsterker hverandres effekt for å optimalisere transporten av oksygen og næring til musklene som arbeider. Det bidrar igjen til økt prestasjonsevne og raskere restitusjon, slik at du får maksimal effekt av treningsøktene dine.

I tillegg inneholder formelen en høy dose proanthocyanidiner fra to kvalitetsekstrakt av drue og furubark som bidrar til enda bedre blodomløp i musklene. For å ta formelen enda et steg videre er den beriket med et kvalitetsekstrakt av amla, også kjent som emblika, og Indian Gooseberry samt høy dose av rosa Himalayasalt noe som gir bedre muskelpump og mer eksplosiv styrke. Viking Power Tyr er uunnværlig for deg som virkelig vil få følelsen av en eksplosiv treningsopplevelse med uslåelig trykk i musklene.

CellFlo6™ – Skin-Tearing Pumps 

Grønn te er en utrolig populær ingrediens i kosttilskudd og finnes i forskjellige produkter. Bladene er rike på blant annet koffein, teanin og polyfenoler – inkludert de fleste flavonoider og katekiner. Disse naturlige stoffene har en rekke helsefremmende egenskaper. CellFlo6™ er en avansert pumpingrediens som er laget av kvalitetsekstrakt av nettopp grønn te-blader. Takket være den unike og patenterte ekstraksjonsmetoden der råvaren går gjennom en dobbel ekstraksjon, fjernes koffein og andre ting, mens innholdet av katekiner konsentreres.

Resultatet er et koffeinfritt grønn te-ekstrakt med overlegent høyt innhold av biotilgjengelige katekiner, spesielt procyanidiner bundet til gallussyre. Studier har vist at disse katekinene har god effekt når det gjelder økt blodsirkulasjon, noe som forbedrer tilførselen av oksygen og næring til de hardt arbeidende musklene. Dette fremmer bedre ytelse, utholdenhet og restitusjon. Derfor er CellFlo6™ en opplagt og populær ingrediens i pimpprodukter i premiumklassen.

S7® – Natural Nitric Oxide Booster

S7® er en varemerkebeskyttet blanding av sju potente planteekstrakter fra FutureCeuticals, Inc. Denne unike og ekstremt konsentrerte ekstraktblandingen består av grønne kaffebønner, grønn te, gurkemeie, kirsebær, blåbær, brokkoli og grønnkål. Sammen danner de et avansert kompleks som øker kroppens nivåer av nitrogenoksid (NO) på en naturlig måte. Det har stor innvirkning på blodsirkulasjonen. Med sine NO-styrkende egenskaper intensiverer S7® blodtilførselen til musklene, noe som fører til økt mengde blod i muskelcellene. Det gir kraftig økning i trykket i musklene under trening, noe som også er visuelt synlig i form av pumpede muskler og økt vaskularitet.

En akuttstudie har vist at S7® øker nitrogenoksidnivåene i blodet med 230 % etter bare én dose på 50 mg. I en separat 90-dagers langtidsstudie ble det registrert at daglig inntak av S7® bidro til signifikant forhøyede nivåer av nitrogenoksid i blodet sammenlignet med placebo.

Pink Himalaya Salt

Rosa Himalayasalt har blitt en populære ingrediens i prestasjonsfremmende kosttilskudd – ikke minst pumpfremmende PWO-er. Denne naturlige saltkilden lages av saltkrystaller som har blitt dannet i Himalayaområdet gjennom tusenvis av år. I motsetning til vanlig bordsalt gjennomgår det minimalt med renseprosesser, noe som bevarer saltets naturlige innhold av mineraler og sporstoffer. Det fører også til den spesielle rosa fargen. Blant sporstoffene finner vi blant annet mineralene kalsium, kalium, jern og magnesium, som er essensielle for elektrolyttbalansen og muskelkontakten, og som bidrar til bedre prestasjon og hardere muskelpump.

Koffeinfri

Viking Power Tyr er en ren pump-PWO som ikke inneholder verken koffein eller andre sentralstimulerende midler. Det er perfekt for deg som vil unngå oppiggende og stressende stoffer, men samtidig ønsker en riktig god treningsøkt med maksimalt trykk i musklene. Takket være den koffeinfrie formelen kan den brukes både sent på kvelden og midt på dagen. I tillegg inneholder den ikke verken kreatin eller prikkende beta-alanin.

For uslåelig muskelpumpe bør Viking Power Tyr tas sammen med karbohydrater. Ved å lade opp med karbohydrater av god kvalitet, for eksempel Dextrin® eller Karbolyn®, før trening, får musklene tilgang til rask og lett tilgjengelig energi. Det bidrar til å motvirke muskeltretthet, og det hjelper deg med å yte enda mer under treningen. Det vil også drive inn mer væske og næring i muskelcellene, noe som bidrar til økt cellevolum og en enda bedre følelse av muskelpump.

 • Grønn te bidrar til god blodsirkulasjon og fremmer vaskulær helse.
 • Furubark fremmer god blodsirkulasjon og vaskulær helse.
 • Blåbær og druer fremmer vaskulær helse og bidrar til normal blodsirkulasjon.
 • Gurkemeie fremmer normal hjertefunksjon.
 • Gurkemeie bidrar til normal blodsirkulasjon og nervesystemets normale funksjon.
 • Grønn te og druer bidrar til normal blodsirkulasjon.
 • Astragalus bidrar til mentalt og fysisk velvære.
 • Panax notoginseng fremmer normal kardiovaskulær helse.

OBS! Det er viktig å ha et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: 2558170002-1002
Produsent: Viking Power
EAN: 7340224401232

Innhold

Viking Power Tyr

Kosttilskudd.
Antall: 75 kapsler (25 doser).
Dosering: 3 kapsler.

BrukInnta 3 kapsler cirka 30 min før trening.

Innhold: Ekstrakt av grønn te (Camellia sinensis), taurin, fjellsalt, kapsel (bovint gelatin), ekstrakt av vindrue (Vitis vinifera), ekstrakt av amla (Phyllanthus emblica), ekstrakt av furubark (Pinus pinaster), ekstraktblanding (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng), grønn kaffebønne (Coffea arabica), grønn te (Camellia sinensis), gurkemeie (Curcuma longa), kirsebær (Prunus cerasus), blåbær (Vaccinum myrtillus), brokkoli (Brassica oleracea L.), grønnkål (Brassica oleracea)), antiklumpemiddel (vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer).

MERK: Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dose bør ikke overskrides.

Oppbevaring: I originalemballasjen ved romtemperatur.

Innhold per 3 kapsler: 
Ekstrakt av grønn te (CellFlo6®) 600 mg
Taurin
600 mg
Himalayasalt
500 mg
Ekstrakt av vindrue 
-hvorav 95 % proantocyanidiner
200 mg
190 mg
Ekstrakt av amla
165 mg
Ekstrakt av furubark 
-hvorav 95 % proantocyanidiner 
100 mg
95 mg
Ekstraktblandning 
-hvorav S7™ 
-hvorav AstraGin® 
85 mg
50 mg
35 mg
 
Les mer

Anmeldelse

Det har ikke vært noen anmeldelser for dette produktet.
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Tyr - Pump PWO
Viking Power
Tyr - Pump PWO
Størrelse: 75 kapsler
Tyr - Pump PWO
499.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?