Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
BEST­SELGERE

XLNT Sports Premium Protein

Størrelse : 900 gram
Et førsteklasses protein som passer for alle, uansett om du er nybegynner eller eliteutøver. Et velsmakende proteinpulver med ekstra høyt proteininnhold og minimalt med kalorier fra sukker og fett.
329,-
Størrelse : 900 gram
Velg Smak:
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

XLNT Sports Premium Protein 

Endelig er det kommet. Markedets antakelig mest etterspurte produkt – XLNT PREMIUM PROTEIN! Et kremaktig proteinpulver med smak utenom det vanlige. 

 • Ekstra høyt proteininnhold – 80–85 prosent, avhengig av smak.
 • Inneholder tre typer myse – raskere opptak og bedre effekt.
 • Ekstremt kremaktig og velsmakende proteinpulver.
 • Lett å blande og snilt mot magen.
 • Fullverdig protein med høy biologisk verdi.
 • Beriket med laktaseenzym.

XLNT Premium Protein er et høykvalitativt proteinpulver som består av tre fantastiske proteinkilder og har en enestående smak. Med sin høye biologiske verdi og sitt raske opptak passer XLNT Premium Protein spesielt godt i tilknytning til trening, men egner seg selvfølgelig også utmerket som mellommåltid. Den unike Triple Whey-blandingen gir en kremet proteinshake som er snill mot magen og lett lar seg røre ut med enten vann eller melk. Velg mellom de fantastiske smakene sjokolade, vanilje og eplepai!

Triple Whey – rask, raskere, raskest

Den høykvalitative proteinblandingen består av myseproteinisolat (WPI), myseproteinkonsentrat (WPC) og hydrolysert myseproteinisolat (HWPI), der myseisolat er den primære proteinkilden. Den høye andelen myseproteinisolat gir et maksimalt proteininnhold og mindre karbohydrat, laktose og fett.

Til tross for at det teknisk sett er en proteinblanding, består samtlige proteinkilder av hyperraskt myseprotein. De forskjellige sortene myse varierer fra raskt til hyperraskt opptak i kroppen:

 • Myseproteinkonsentrat (WPC) – raskt
 • Myseproteinisolat (WPI) – raskere
 • Hydrolysert myseproteinisolat eller myseproteinhydrolysat – raskest

Det har dessuten en komplett sammensetning av aminosyrer og et særlig høyt innhold av de forgrenede aminosyrene BCAA (leucin, valin og isoleucin). Takket være det raske opptaket i kroppen og det høye innholdet av essensielle aminosyrer får man en kraftfull stimulans av proteinsyntesen. Nettopp disse egenskapene gjør myseprotein til den mest populære proteinkilden – spesielt i forbindelse med trening.

Laktaseenzym – for deg med følsom mage

Laktosetoleransen varierer, og hvor mye laktose den enkelte person tåler, er individuelt og kommer an på hvor mye naturlig laktaseenzym kroppen klarer å produsere. Selv om det høykvalitative proteinpulveret har et naturlig lavt innhold av laktose, finnes det individer som er ekstra følsomme – også overfor et lavt laktoseinnhold. 

For å sikre at også du med laktoseintoleranse skal kunne nyte et proteinpulver i verdensklasse, er XLNT Protein blitt beriket med enzymet laktase. Med tilsatt laktaseenzym bistås kroppens naturlige nedbrytning av laktose (melkesukker), og besvær som oppblåst mage og mageknip forsvinner. Premium Protein fra XLNT Sports er ganske enkelt det nærmeste du kommer et laktosefritt proteinpulver!

XLNT Premium Protein – et proteinpulver for alle

Premium Protein er et lettblandet proteinpulver som er snilt mot magen og inneholder opptil 26 g protein per porsjon. Med sin gode smak og høye næringsverdi er det et proteinpulver som virkelig passer for alle. Uansett om du er ny i treningsverdenen eller en utøver på elitenivå – alle vil ha et effektivt og velsmakende proteinpulver som de ikke blir lei av.

Innta Premium Protein rett etter treningen for raskere restitusjon eller som et proteinrikt mellommåltid. Alt som kan tenkes å passe inn i en aktiv og sunn livsstil.

Hva er myse?

Myse utgjør sammen med kasein det primære proteinet i melk og er den kilden som dominerer proteinverdenen. Myse er ikke et primærprodukt i utgangspunktet, men fremstilles som et biprodukt ved produksjon av ost. Før mysen blir til proteinpulver (whey protein), gjennomgår den forskjellige filtreringsteknikker der innholdet av karbohydrater og fett reduseres og proteinkonsentrasjonen økes. De forskjellige filtreringsprosessene og antallet filtreringer avgjør om sluttproduktet blir et myseproteinkonsentrat (whey 80) eller et myseproteinisolat (whey 100).

I produksjonen av hydrolysert myseprotein benyttes enten et myseproteinkonsentrat eller et myseproteinisolat som spaltes ved hjelp av enzymer, og det gir et protein som delvis er brutt ned i mindre bestanddeler som er lettere for kroppen å ta opp.

 • Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmassen.
 • Laktaseenzym forbedrer nedbrytningen av laktose hos personer som har problemer med å bryte ned laktose. Siden laktosetoleranse varierer fra person til person, bør personer med laktoseintoleranse søke råd om kosttilskuddets funksjon i kostholdet deres.

MERK! Viktig med et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: 2358440002-1000
Produsent: XLNT Sports
EAN: 7650044516444

Innhold

XLNT Sports Protein Apple Pie

Proteinpulver med smak av eplepai. Inneholder søtningsmiddel. Inneholder laktaseenzym.
Nettovekt: 900 g (30porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 30 g (~1 dl).

Bruk: Bland 30 g med 2-3 dl vann eller laktosefri melk. Væskemengden kan økes eller reduseres etter behov.

Innholdsdeklarasjon: Proteinblanding (myseproteinisolat fra melk, myseproteinkonsentrat fra melk,, myseproteinhydrolysat fra melk, emulgatorer (solsikkelecitin, soyalecitin)), stabilisator (cellulosegummi), aroma, kanel, salt, søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K), laktaseenzym. Inneholder en fenylalaninkilde.

Best før utgangen avSe stempel på etiketten.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g og per porsjon på 30 g.
Energi  1592 kJ/379 kcal 483 kJ/115 kcal
Fett
-hvorav mettet fett
3,5 g
2,3 g
1,1 g
0,7 g
Karbohydrater
-hvorav sukkerarter1
3,9 g
2,2 g
1,2 g
0,7 g
Protein 83 g 25 g
Salt 1,20 g  0,36 g
 
1 inneholder naturlig forekommende sukker.
Les mer
Smakar legit som att man hamstrat några äppelpajsbitar i munnen och suger i sig vaniljsås. 5/5
Smak: Apple Pie 5/5
Supergod! Smakar verkligen som en bit äppelpaj med vaniljsås ?
Smak: Apple Pie 5/5
Så gott protein! Ett av de bättre som kommit till marknaden smakmässigt och blandmässigt (lyckas blanda 20g i petflaska och det löser sig bra t.ex). Provat alla smaker och gillar alla lika mycket beroende på vad man är sugen på ???
Smak: Vanilla 5/5
Grymt gott och lättblandat protein.
Kan verkligen rekommendera denna produkt
Smak: Chocolate 5/5
Jag verkligen älskar det här proteinet och chokladsmaken är så himla smarrig ? Favoriten är att blanda den tillsammans med mjölk, så gott ? ?????????? av 5.
Smak: Chocolate 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Premium Protein
XLNT Sports
Premium Protein
Størrelse : 900 gram
Premium Protein
329.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 909 Anmeldelse
Bekreftet
Fikk pakken veldig raskt etter…

Fikk pakken veldig raskt etter bestilling og er meget fornøyd med varene jeg bestilte!!

Bekreftet
Flott

Jeg er veldig glad

Bekreftet
Gode produkter og god kundeservice

MM sports Norge har gode produkter til hyggelige priser. God kundeservice som korrigerer feil i bestillingen etter få minutter. Varer blir levert etter kort tid.

Bekreftet
Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke…

Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke levert. ikke noe tull, bare fornøyd.

Bekreftet
Kjapp billig bra

Kjapp billig bra

Bekreftet
Fin enkel produkter oversikt

Fin enkel produkter oversikt, Fin enkel betaling av bestillingen

Bekreftet
Raskt og grei pris

Raskt og grei pris. Protein uten søtning er topp.

Bekreftet
Bra produkter til gode priser

Bra produkter til gode priser. Grei leveringstid. Savner muligheten for å lagre favoritter og skulle gjerne sett et lojalitetsprogram. Anbefales

Bekreftet
Enkel og oversiktelige side

Enkel og oversiktelige side, mye gode produkter, rask levering.

Bekreftet
Rask bestilling og levering

Rask bestilling og levering, aldri prøvd produktet før, men svært imponert. Fra første tablett merka jeg at søtsuget ble borte, har ikke spist noe søtt eller hatt søtsug siden jeg begynte for 1 uke siden. Så dette er topp for mæ.

Bekreftet
Rask levering

Det tok kort tid før det kom til meg😍😍

Bekreftet
Bra butikk gode produkter

Rask levering, og produktene var godt pakket. Veldig bra og seriøs butikk

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?