-
-
- Kosttilskudd
- Treningsklær & Sko
- Treningstilbehør
- Helsekost & Matvarer
- Varumerke
- Kampanjer
- Outlet
- Nyheter
- Inspiration
-
-
-
Logg inn
-
Handlekurven
-
- Kosttilskudd
- Treningsklær & Sko
- Treningstilbehør
- Helsekost & Matvarer
- Varumerke
- Kampanjer
- Outlet
- Nyheter
- Inspiration
2st Egg Protein eggprotein
Eggproteinpulver av høy kvalitet, laget av rene eggehviter fra frittgående høner. En perfekt proteinkilde for deg som ønsker minimalt med karbohydrater og fett, eller som ikke tåler melk eller laktose.
- 24 gram muskelbyggende protein per porsjon.
- Fra frittgående høner.
- Høy biologisk verdi.
- Sukkerfritt.
- Lavt fettinnhold og lavt innhold av mettet fett.
- Produsert i Sverige.
- Inneholder ikke melk eller laktose.
Med Body Science Egg Protein får du et høyverdig proteinpulver laget av 100 % eggehviter. Eggprotein har ekstremt god proteinkvalitet, og i tillegg ligger proteinnivået på samme høye nivå som klassisk myseprotein. Eggehviteprotein inneholder alle livsnødvendige aminosyrer og regnes derfor som et fullverdig protein med høyt biologisk opptak. Det opptas middels raskt i kroppen, noe som gjør at det er velegnet umiddelbart etter treningen eller som et proteinrikt mellommåltid midt på dagen.
Eggehviteprotein er også interessant for deg som vil holde kaloriantallet nede og unngå fett og sukker i størst mulig grad. Ren eggehvite har nemlig blant det laveste innholdet av fett og karbohydrater som finnes i et proteinpulver, og i tillegg inneholder de verken kolesterol eller laktose, noe som gjør dette til en svært god proteinkilde for deg som er laktoseintolerant eller som bare vil ha et alternativ til melk- og mysebaserte proteinpulver.
Hva er proteinpulver?
Proteinpulver er et næringsmiddel med ekstra høyt proteininnhold, og det kan lages av både vegetabilske og animalske kilder. I den vegetabilske verden dominerer erteprotein og soyaprotein, og i den animalske verden dominerer myseprotein, melkeprotein og eggprotein. Produksjonsprosessen varierer litt avhengig av hvilket proteinpulver man produserer, men prinsippet er det samme for alle. Råvaren filtreres og renses i flere trinn, slik at de uønskede stoffene, for eksempel karbohydrater og fett, skånsomt skilles ut, mens proteininnholdet forblir intakt. Når prosessen er fullført, har man et rent proteinpulver med høyere proteininnhold og mindre innhold av både fett og karbohydrater enn det hadde tidligere. Mengden protein, karbohydrater og fett avhenger blant annet av hvilken proteinråvare som brukes, samt hvilken type produksjonsprosess man bruker. For eksempel har et isolat bedre næringsverdi enn et konsentrat.
Egg – en klassiker hos kroppsbyggere
Egg er et av de mest komplette og allsidige næringsmidlene som finnes, og i treningsverdenen har denne proteinkilden vært veldig viktig. Før proteinpulver fantes i større utstrekning, slik det gjør i dag, var det nettopp egg som var den primære kilden for å få i seg muskelbyggende protein for mange kroppsbyggere. Det fantes naturligvis andre høykvalitative proteinkilder også, men egg var utvilsomt den rimeligste måten å få i seg ekstra protein på, samtidig som man fikk i seg mange av de viktige vitaminene og mineralene som fysisk aktive idrettsutøvere trenger. I flere tiår var derfor egg basen for alle som trente hardt og drømte stort.
Biologisk verdi
Når man ser på proteinrike næringsmidler, er det viktig at man ikke bare ser på mengden protein maten inneholder, men også på hvilken type protein det dreier seg om. Protein finnes nemlig i forskjellige kvaliteter, og avhengig av hvilken kilde proteinet kommer fra, kan opptaket og nytten i kroppen variere mye. Når det gjelder å bygge muskler, er det viktig at vi får i oss fullverdig protein, altså en proteinkilde som inneholder alle essensielle aminosyrer og i tilstrekkelige mengder. Det er altså proteinets aminosyreprofil som avgjør hvilken kvalitet proteinet har, og hvilken effekt proteinet har for å bygge muskler.
For eksempel kan et næringsmiddel ha høyt proteininnhold, men samtidig være av så dårlig kvalitet at den muskelbyggende effekten blir minimal. Man kan altså få bedre muskelbyggende effekt av en proteinkilde av høy kvalitet, selv om man bruker lavere doser. For å måle proteinets kvalitet og hvor godt kroppen kan utnytte proteinet bruker man noe som kalles biologisk verdi (BV). Jo høyere den biologiske verdien er, desto bedre nyttegjør kroppen seg av proteinet.
Egg har høy proteinverdi av høy kvalitet, og den biologiske verdien er 100. Faktisk er proteinkvaliteten i egg så god at den brukes som referanseverdi når man måler biologisk verdi i andre næringsmidler.
Verdens sunneste næringsmiddel
Egg kalles av og til for verdens sunneste næringsmiddel, og det er ikke så rart. Til tross for den beskjedne størrelsen inneholder det stort sett alt vi trenger. I plommen er det essensielle fetter og masse sunne vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Hviten inneholder også mange nødvendige vitaminer og mineraler, men den er først og fremst rik på høyverdig protein som inneholder alle de ni livsnødvendige aminosyrene. Uansett om du spiser hele egget eller bare eggehviten, er det et svært godt næringsmiddel å bruke for å få i seg muskelbyggende protein av best mulig kvalitet. Derfor har egg lenge vært basen for alle som trener, uansett om målet har vært å bygge muskler eller gå ned i vekt.
Eggproteinpulver fra eggehvite
Som navnet sier, lages eggproteinpulver av egg. Produksjonsprosessen er nesten identisk med hvordan myseprotein og melkeprotein produseres. I den første fasen skilles eggehviten fra plommen, og deretter pasteuriseres eggehviten. Deretter tørkes eggehviten med en metode som kalles spraytørking. Kort forklart innebærer det at man forvandler det flytende næringsmiddelet til pulverform ved hjelp av fordamping. Ved å fjerne vannet får man et finfordelt pulver som består av 100 % eggehvite. Siden eggehviten naturlig består av bare vann og rent protein, får man et proteinpulver med svært høyt proteininnhold og ekstremt lite fett og karbohydrater.
Artnr: | SKU25770 | |
Produsent: | Body Science | |
EAN: | ||
Body Science Egg Protein Double Rich Chocolate
Proteinpulver med smak av sjokolade. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 1000 g (30 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 33 gram (~1 dl). Scoop følger ikke med.
Bruk: Bland 33 g med 2 - 3 dl vann. Væskemengden kan økes eller reduseres etter behov. Anbefalt inntak: 2–3 porsjoner per dag.
Innholdsdeklarasjon: Eggehvite fra frittgående høns, kakao, emulgator (solsikelecitin), aromaer, stabilisator (cellulosegummi), søtningsmidler (aspartam, sukralose, acesulfam-K), rapsolje, antiklumpemidler (silisiumdioksid). Inneholder en fenylalaninkilde.
MÆRK! Viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Best før utgangen av: Se stempel på forsiden.
Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.
Næringsdeklaration per 100 g og per portion à 33 gram: | ||
Energi | 1424 kJ/339 kcal | 475 kJ/113 kcal |
Fett – hvorav mettet fet |
3,4 g 1,1 g |
1,1 g |
Karbohydrater – hvorav sukkerarter |
5,7 g 1,5 g |
1,9 g 0,5 g |
Protein1 | 69 g | 23 g |
Salt | 3,04 g | 1,00 g |
1proteintørrstoff:72% |
2st Egg Protein eggprotein
Eggproteinpulver av høy kvalitet, laget av rene eggehviter fra frittgående høner. En perfekt proteinkilde for deg som ønsker minimalt med karbohydrater og fett, eller som ikke tåler melk eller laktose.
- 24 gram muskelbyggende protein per porsjon.
- Fra frittgående høner.
- Høy biologisk verdi.
- Sukkerfritt.
- Lavt fettinnhold og lavt innhold av mettet fett.
- Produsert i Sverige.
- Inneholder ikke melk eller laktose.
Med Body Science Egg Protein får du et høyverdig proteinpulver laget av 100 % eggehviter. Eggprotein har ekstremt god proteinkvalitet, og i tillegg ligger proteinnivået på samme høye nivå som klassisk myseprotein. Eggehviteprotein inneholder alle livsnødvendige aminosyrer og regnes derfor som et fullverdig protein med høyt biologisk opptak. Det opptas middels raskt i kroppen, noe som gjør at det er velegnet umiddelbart etter treningen eller som et proteinrikt mellommåltid midt på dagen.
Eggehviteprotein er også interessant for deg som vil holde kaloriantallet nede og unngå fett og sukker i størst mulig grad. Ren eggehvite har nemlig blant det laveste innholdet av fett og karbohydrater som finnes i et proteinpulver, og i tillegg inneholder de verken kolesterol eller laktose, noe som gjør dette til en svært god proteinkilde for deg som er laktoseintolerant eller som bare vil ha et alternativ til melk- og mysebaserte proteinpulver.
Hva er proteinpulver?
Proteinpulver er et næringsmiddel med ekstra høyt proteininnhold, og det kan lages av både vegetabilske og animalske kilder. I den vegetabilske verden dominerer erteprotein og soyaprotein, og i den animalske verden dominerer myseprotein, melkeprotein og eggprotein. Produksjonsprosessen varierer litt avhengig av hvilket proteinpulver man produserer, men prinsippet er det samme for alle. Råvaren filtreres og renses i flere trinn, slik at de uønskede stoffene, for eksempel karbohydrater og fett, skånsomt skilles ut, mens proteininnholdet forblir intakt. Når prosessen er fullført, har man et rent proteinpulver med høyere proteininnhold og mindre innhold av både fett og karbohydrater enn det hadde tidligere. Mengden protein, karbohydrater og fett avhenger blant annet av hvilken proteinråvare som brukes, samt hvilken type produksjonsprosess man bruker. For eksempel har et isolat bedre næringsverdi enn et konsentrat.
Egg – en klassiker hos kroppsbyggere
Egg er et av de mest komplette og allsidige næringsmidlene som finnes, og i treningsverdenen har denne proteinkilden vært veldig viktig. Før proteinpulver fantes i større utstrekning, slik det gjør i dag, var det nettopp egg som var den primære kilden for å få i seg muskelbyggende protein for mange kroppsbyggere. Det fantes naturligvis andre høykvalitative proteinkilder også, men egg var utvilsomt den rimeligste måten å få i seg ekstra protein på, samtidig som man fikk i seg mange av de viktige vitaminene og mineralene som fysisk aktive idrettsutøvere trenger. I flere tiår var derfor egg basen for alle som trente hardt og drømte stort.
Biologisk verdi
Når man ser på proteinrike næringsmidler, er det viktig at man ikke bare ser på mengden protein maten inneholder, men også på hvilken type protein det dreier seg om. Protein finnes nemlig i forskjellige kvaliteter, og avhengig av hvilken kilde proteinet kommer fra, kan opptaket og nytten i kroppen variere mye. Når det gjelder å bygge muskler, er det viktig at vi får i oss fullverdig protein, altså en proteinkilde som inneholder alle essensielle aminosyrer og i tilstrekkelige mengder. Det er altså proteinets aminosyreprofil som avgjør hvilken kvalitet proteinet har, og hvilken effekt proteinet har for å bygge muskler.
For eksempel kan et næringsmiddel ha høyt proteininnhold, men samtidig være av så dårlig kvalitet at den muskelbyggende effekten blir minimal. Man kan altså få bedre muskelbyggende effekt av en proteinkilde av høy kvalitet, selv om man bruker lavere doser. For å måle proteinets kvalitet og hvor godt kroppen kan utnytte proteinet bruker man noe som kalles biologisk verdi (BV). Jo høyere den biologiske verdien er, desto bedre nyttegjør kroppen seg av proteinet.
Egg har høy proteinverdi av høy kvalitet, og den biologiske verdien er 100. Faktisk er proteinkvaliteten i egg så god at den brukes som referanseverdi når man måler biologisk verdi i andre næringsmidler.
Verdens sunneste næringsmiddel
Egg kalles av og til for verdens sunneste næringsmiddel, og det er ikke så rart. Til tross for den beskjedne størrelsen inneholder det stort sett alt vi trenger. I plommen er det essensielle fetter og masse sunne vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Hviten inneholder også mange nødvendige vitaminer og mineraler, men den er først og fremst rik på høyverdig protein som inneholder alle de ni livsnødvendige aminosyrene. Uansett om du spiser hele egget eller bare eggehviten, er det et svært godt næringsmiddel å bruke for å få i seg muskelbyggende protein av best mulig kvalitet. Derfor har egg lenge vært basen for alle som trener, uansett om målet har vært å bygge muskler eller gå ned i vekt.
Eggproteinpulver fra eggehvite
Som navnet sier, lages eggproteinpulver av egg. Produksjonsprosessen er nesten identisk med hvordan myseprotein og melkeprotein produseres. I den første fasen skilles eggehviten fra plommen, og deretter pasteuriseres eggehviten. Deretter tørkes eggehviten med en metode som kalles spraytørking. Kort forklart innebærer det at man forvandler det flytende næringsmiddelet til pulverform ved hjelp av fordamping. Ved å fjerne vannet får man et finfordelt pulver som består av 100 % eggehvite. Siden eggehviten naturlig består av bare vann og rent protein, får man et proteinpulver med svært høyt proteininnhold og ekstremt lite fett og karbohydrater.
Artnr: | SKU25770 | |
Produsent: | Body Science | |
EAN: | ||
Body Science Egg Protein Double Rich Chocolate
Proteinpulver med smak av sjokolade. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 1000 g (30 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 33 gram (~1 dl). Scoop følger ikke med.
Bruk: Bland 33 g med 2 - 3 dl vann. Væskemengden kan økes eller reduseres etter behov. Anbefalt inntak: 2–3 porsjoner per dag.
Innholdsdeklarasjon: Eggehvite fra frittgående høns, kakao, emulgator (solsikelecitin), aromaer, stabilisator (cellulosegummi), søtningsmidler (aspartam, sukralose, acesulfam-K), rapsolje, antiklumpemidler (silisiumdioksid). Inneholder en fenylalaninkilde.
MÆRK! Viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Best før utgangen av: Se stempel på forsiden.
Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.
Næringsdeklaration per 100 g og per portion à 33 gram: | ||
Energi | 1424 kJ/339 kcal | 475 kJ/113 kcal |
Fett – hvorav mettet fet |
3,4 g 1,1 g |
1,1 g |
Karbohydrater – hvorav sukkerarter |
5,7 g 1,5 g |
1,9 g 0,5 g |
Protein1 | 69 g | 23 g |
Salt | 3,04 g | 1,00 g |
1proteintørrstoff:72% |
Anmeldelser
Smager godt, klumper ikke, gode makroer.
Smager som Mathilde Kakao, selvom man mixer det med vand.
Er nok gået igennem 15-20 poser indtil videre.
Eneste minus, er at 1/4 poser altid er åben når jeg modtager den. Kundeservice er heldigvis altid flinke til at sende en ny.
Kunne være lækkert med andre smagsvarianter.






Inspiration

Alt supert! Svært fornøyd :)
Rask levering, bra produkter og gode tilbud
Handlet hos MM Sports for første gang. Imponert over meget rask levering! Hadde egentlig tenkt å handle mer der med det aller første. Helt til jeg oppdaget at de bruker det forferdelige og upålitelige PostNord til distribuering av varer. Jeg har så mange tidligere dårlige erfaringer med PostNord hvor de har rotet bort viktige og verdifulle pakker at jeg dessverre har blitt skeptisk til å handle i nettbutikker som bruker PostNord. Det er, som sagt, flere andre ting jeg gjerne skulle handlet hos MM Sport, men så lenge de bruker PostNord er det slett ikke sikkert at man får varene man har kjøpt og betalt for i det hele tatt. Tenker at det var bare ren flaks at varene kom fram til meg denne gangen.
Raskt levert.
Veldig bra service og rask levering. Vet ingen ting om produktets effekt, men det smakte godt ( protein pulver)
Proteiner smaker godt men ikke lett til å blande, ligger igjen noen klumper. Men jeg som har litt følsom magen reagerer ikke noe, det var bra. Også ikke for søtt og ikke smaker kunstig som noen andre merker.Trenings tøy er fine og gode. Rask levering.
Rask levering, rimelige priser, gode produkter
Rask levering og bra priser
Enkelt, rask levering. Smaken var god også.
Alt bra. Raskt levering
❤️❤️det bra, god varer
Rask og enkel bestilling
-
Kundesupport
-
Informasjon
-
Populære kategorier