Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 1 dag og 00:52:33
-29%

Viking Power Loki - Koffeinfri fettforbrenner

Størrelse: 120 kapsler
Episk fettforbrenner med InnoSlim®. Fremmer skjoldbruskkjertelfunksjonen, regulerer blodsukkernivåene og har vanndrivende effekter.
339,-
479,-
Størrelse: 120 kapsler
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

Loki - Epic Shapeshifting Formula

Avansert kosttilskudd med fokus på en unik rensende formel med blant annet løvetann, mjøllønn, einer og den unike og patenterede ingrediensen InnoSlim®.

 • InnoSlim® – 250 mg per porsjon. 
 • Koffeinfri fettforbrenner – kan tas når som helst på døgnet. 
 • Med skjoldbruskkjertelkompleks – tyrosin, jod og selen. 
 • Med blodsukkerkontrollerende og vanndrivende ekstraktblanding. 
 • Beriket med AstraGin® for beste opptak og effekt i kroppen. 
 • Produsert i Sverige.

Viking Power Loki er en avansert og koffeinfri fettforbrenner som inneholder en høyeffektiv formel som virkelig skiller seg ut. Inneholder tunge ingredienser som InnoSlim® og AstraGin® i kombinasjon med høykvalitetsuttrekk av blant annet afrikansk mango, einer, løvetann og mjøllønn – også kjent som uva-ursi.

Sammen danner de en effektiv formel som virker utrensende samtidig som kroppens evne til å forbrenne fett øker. Delvis ved å stimulere metabolismen og delvis ved å regulere blodsukkernivåene – helt uten å stresse kroppen med høye doser koffein. I tillegg til de potente planteekstraktene er Viking Power Loki beriket med essensielle vitaminer og mineraler som er ekstra viktige å tenke på når målet er å toppe formen gjennom en intensiv vektreduksjon.

InnoSlim®

Det som virkelig får Viking Power Loki til å skille seg ut, er den unike og patenterede ingrediensen InnoSlim® fra NuLiv. Akkurat som den populære ingrediensen AstraGin®, er også InnoSlim® en unik og patenterad ekstraktblanding av Astragalus og Notoginseng. Ekstraktblandingen er 100 % naturlig og fri for stimulanter - det vil si oppkvikkende stoffer.

Det finnes en rekke kliniske studier som viser at Innoslim® kan fremme kroppens basalmetabolisme samtidig som det reduserer antall kalorier som absorberes ved inntak av mat. InnoSlim® tar rett og slett fettforbrenningen til et nytt nivå og angriper de grunnleggende årsakene til vektøkning. Viking Power Loki inneholder samme høye dosering som har blitt brukt i de kliniske studiene, det vil si 250 mg InnoSlim® per porsjon.

Koffeinfri

En av fordelene med en koffeinfri fettforbrenner er at man kan ta produktet når som helst på døgnet. Imidlertid anbefaler vi å ta produktet tidlig om morgenen, nettopp for å minimere risikoen for å glemme å ta produktet senere på dagen. En annen sterk fordel er at man kan kombinere produktet med andre koffeinholdige produkter, der for eksempel en koffeinberiket fettforbrenner ofte kan komme i konflikt med inntak av andre populære koffeinkilder som energidrikker eller pre-treningsprodukter (PWO).

Vanndrivende

Når man skal komme i form, er det alltid ønskelig å kvitte seg med uønsket væske, da dette kan ha en avgjørende effekt på hvor godt musklene kommer frem. Mot slutten av en intens diett har imidlertid kroppen en tendens til å gjøre alt den kan for å beholde væsken, slik at det kan være spesielt utfordrende å oppnå en mer hard og definert fysikk. Er man uerfaren og ikke har et adekvat væske- og elektrolyttinntak, kan dette føre til bivirkninger som muskelkramper, muskeltretthet og væskeansamling. Med andre ord det motsatte av resultatet man ønsker å oppnå, der kroppen i stedet samler på seg overflødig væske, noe som fører til vektøkning og får en til å se oppblåst ut.

For å motvirke dette inneholder Viking Power Loki beviste og effektive planteekstrakter med vanndrivende egenskaper i kombinasjon med essensielle mineraler som kalsium, kalium og magnesium som har en avgjørende rolle for å opprettholde kroppens væskebalanse.

Skjoldbruskkjertelkompleks

Under vektnedgang er det vanlig at kroppen tilpasser seg. Det vil si at kroppen justerer produksjonen av skjoldbruskhormoner for å kompensere for det nye lavere energiinntaket. Dette fører igjen til en reduksjon i stoffskiftet, noe som gjør vekttapet mer utfordrende. Under en lengre og mer intensiv periode med vekttap er det imidlertid viktig å forsikre seg om at den reduserte stoffskifteaktiviteten ikke skyldes utilstrekkelig inntak av essensielle stoffer for skjoldbruskkjertelen - som kan oppstå som følge av et næringsfattig inntak under dietten.

Derfor inneholder Viking Power Loki ingredienser som aminosyren tyrosin og mineralene selen og jod, som er essensielle for normal skjoldbruskkjertelfunksjon. Ved å sikre normal funksjon av skjoldbruskkjertelen fremmes stoffskiftet, og dermed sikres effektivt vekttap gjennom hele dietten.

 • Einebær bidrar til normal fordøyelse og fremmer metabolismen av fett og karbohydrater. 
 • Mjøllønn bidrar til normal funksjon av urinblæren. 
 • Løvetann har prebiotiske egenskaper, noe som fremmer fordøyelsen og bidrar til normal tarmfunksjon. 
 • Løvetann bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer og normal pH-balans i magen. 
 • Astragalus bidrar til mental og fysisk velvære. 
 • Astragalus er en adaptogen og bidrar til å beskytte mot mental og fysisk stress og bidrar til normal funksjon av immunsystemet. 
 • Panax notoginseng fremmer normal kardiovaskulær helse og bidrar til normal funksjon av immunsystemet. 
 • Magnesium bidrar til elektrolyttbalansen og til å redusere tretthet og utmattelse. 
 • Kalsium bidrar til normal energimetabolisme og normal funksjon av fordøyelsesenzymer. 
 • Kalium bidrar til normal funksjon av nervesystemet og normal muskelfunksjon. 
 • Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og normal skjoldbruskkjertelfunksjon. 
 • Jod bidrar til normal kognitiv funksjon. 
 • Krom bidrar til normal metabolisme av makronæringsstoffer og til å opprettholde normale blodsukkernivåer. 
 • Selen bidrar til normal skjoldbruskkjertelfunksjon. 
 • Vitamin B6 bidrar til normal metabolisme av proteiner og glykogen.

MERK! Viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

1. Y.C. Huang, etc. Effect and mechanism of ginsenosides CK and Rg1 on stimulation of glucose uptake in 3T3-L1 adipocytes. Journal of Agricultural Food Chemistry. 2010, 58, 6039–6047.

2. W.L. Chang, etc. The inhibitory effect of ginsenoside Rg1 on glucose and lipid production in human HepG2 cells. Adaptive Medicine. 2013, 5(4):181-188.

3. C.W. Wang, etc. An essential role of cAMP response element binding protein in ginsenoside Rg1-mediated inhibition of Na1/glucose cotransporter 1 gene expression. Molecular Pharmacology.2015, 88(6):1072-83.

4. S.C. Huang, etc. Radix Astragali and Notoginseng saponins improve glucose and fatty acid metabolism through upregulated adiponectin and its downstream signaling. J of Biochemistry and Biotechnology, August 2021.

5. S.C. Huang, etc. Anti-hyperglycemic and anti-hyperlipidemic activities of Radix Astragali and Panax notoginseng extract in human participants: A randomized, double-blind, crossover clinical trial. J. of Biochemistry and Biotechnology, June 2022.

Artnr: 2558170002-1001
Produsent: Viking Power
EAN: 7340224400501

Innhold

Viking Power Loki

Kosttilskudd.
Antall: 120 kapsler (30 doser).
Dosering: 4 kapsler.

BrukInnta 4 kapsler daglig.

Innhold: Ekstrakt av løvetann (Taraxacum officinale), ekstrakt av melbær (Arctostaphylos uva-ursi), l-tyrosin, kapsel (bovint gelatin), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), ekstraktblanding (astragalus (Astragalus membranaceus), ginseng (Panax notoginseng)), ekstrakt av afrikansk mango (Irvingia gabonensis), ekstrakt av einerbær (Juniperus communis), mineraler (kaliumsitrat, magnesiumsitrat, natriumselenitt, krompikolinat, kaliumjodid), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer), vitamin (B6). 

MERK: Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dose bør ikke overskrides.

Oppbevaring: I originalemballasjen ved romtemperatur. 

Innhold per 4 kapsler:
Ekstrakt av løvetann 500 mg
Ekstrakt av melbær 500 mg
L-tyrosin 500 mg
Ekstraktblandning 
-hvorav InnoSlim® 
-hvorav AstraGin®
285 mg
250 mg
35 mg
Ekstrakt av afrikansk mango 250 mg
Ekstrakt av einerbær 200 mg
Kalium 61 mg 3,1 %*
Kalsium  45 mg 6,9 %*
Magnesium
50 mg 13 %*
Vitamin B6 2,8 mg 200 %*
Jod 300 µg 200 %*
Krom 200 µg 500 %*
Selen 55 µg 100 %*
 
% av DRI i ifølge EU.
Les mer
Idag tar jag mina 4 sista kapslar och jag måste säga att jag är otroligt nöjd med Loki. Placebo eller inte, men en deff har aldrig gått så här lätt för mig - någonsin!! Upplever en helt annan nivå av kontroll över min aptit och sötsug. Jag vet inte exakt hur många kilon jag har tappat under denna period med produkten, men det är flera. Älskar att Loki är koffeinfri med så man slipper klödda och fundera på det övriga koffeinintaget. Jag är så nöjd att jag beställt två burkar till. Lätt den bästa fettförbrännaren jag testat.
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Loki - Koffeinfri fettforbrenner
Viking Power
Loki - Koffeinfri fettforbrenner
Størrelse: 120 kapsler
Loki - Koffeinfri fettforbrenner
339.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?