Gratis frakt Fra 799 kr
Levering: 2-3 virkedager
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 
Hjem / Blogg /

Christmas Collection – julens smaker er kommet på besøk!

Julen nærmer seg med stormskritt, og det feirer vi på MM Sports med dunder og brak med Christmas Collection – der både smaker og dufter står i julens tegn. Opplev kosttilskudd i deilige julesmaker fra Body Science og XLNT Sports! Fjorårets favoritter er kommet tilbake, og nissefar trekker også opp et par velsmakende nyheter fra sekken. Les mer om alle nyheter i vår proteinrike og muskeloppbyggende Christmas Collection nedenfor!

MM Sports Christmas Collection

Body Science Casein

Melk, pepperkaker og julekos hører med for de fleste når det nærmer seg jul. Siden melk (og pudding hvis man er engelsk) er så sterkt forbundet med julen, synes vi at Body Sciences nyeste produkt i Christmas Collection passer perfekt når det drar seg mot vinter. Vi presenterer den svært populære proteinpuddingen Body Science Casein i to nye smaker, som stikker innom på julebesøk. Hva sier dere til en kaseinpudding med juleduftende smak av Saffron Bun (lussekatt)? Eller en treningsfrokost som smaker Gingerbread (pepperkake) og samtidig leverer massevis av protein? Med Body Science Casein forenes melkeprotein, pudding og julens smaker i en smaksrik kombinasjon som fører tankene hen på tidlige luciamorgener og kaotisk pepperkakebakst.

Body Science Oligo Bar

Fjorårets favoritt i julestrømpen – Oligo Bar fra Body Science – kommer også i år i fire julesmaker med begrenset opplag. Nyt Mint Candy Cane med smak av Polka, Swedish Skumtomte, Golden Saffron Bun og Spicy Gingerbread. Oligo Bar Xmas Edition gir deg ikke bare tilskudd av protein i et godt og fiberrikt mellommåltid, men kommer også til å sette deg i den helt rette julestemningen etter treningsøkten!

XLNT Sports BCAA

I år har nissen med seg enda en favoritt i herlige julesmaker, denne gangen i kategorien aminosyrer – nærmere bestemt BCAA. Med XLNT Sports BCAA Xmas Edition kan du nyte et glass forfriskende Winter Cola eller Santa’s Sweets med jordbær- og vaniljesmak og samtidig stimulere muskelbygging og motvirke nedbrytning av muskler. Med mange presanger å løfte er vi overbevist om at nissefar vil foretrekke XLNT BCAA Xmas Edition fremfor melk og kaker i år.

Body Science Whey 100 %

Sist, men absolutt ikke minst vil vi presentere Xmas Edition av umåtelig populære Body Science Whey 100 % – et proteinpulver som bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse. Først ute er smaken Saffron Bun med utrolig smak av lussekatt. Men ingen lussekatt er verdt navnet uten å inneholde ekte safran – derfor inneholder Whey 100 % Saffron Bun nettopp det. På julebordet har vi også Gingerbread med en klassisk smak av pepperkake. To nye, proteinrike juleshaker som etter vårt syn slår risgrøten alle dager på julekalenderen – helt frem til jul!

En god jul med MM Sports

Med disse velsmakende nyhetene ønsker vi dere hjertelig velkommen til en god jul med MM Sports. Vi håper på mye samvær, en del julekaos og julepakker fylt med kosttilskudd til alle. Følg oss også på Instagram og Facebook, der nissene muligens presenterer en og annen konkurranse underveis. Og uansett hvor mye julemat du propper i deg, ønsker vi deg effektive treningsøkter og snøfylte hviledager!

Til Christmas Collection

Enestående
Basert på 446 Anmeldelse
09 september
Gode produkter og greie priser

Gode produkter og greie priser

Andre Kastell
07 september
Problemfritt 👌🏻

Problemfritt 👌🏻

Ina Hilmarsen
05 september
5×🏅

5×🏅.. ..yeah buddy

Jama Hamarson
25 august
Rask leveranse

Gode priser, bra produkter og rask levering.

Anna G.
24 august
Rask levering

Rask levering

KHALIL
09 august
Rask og knirkefri levering

Rask og knirkefri levering. Godt produkt

Håvard Heringstad
09 august
Meget rask levering

Meget rask levering

Arne Larsen
30 juli
det er bra produkter,enkelt og handle…

det er bra produkter,enkelt og handle god service:)

Odd Larsen
22 juli
Bra kundeservice!!!

Bra kundeservice!!!

V PETTER
30 juni
Rask håndtering

Rask håndtering, bra pris

Jørgen Wilhelmsen
13 juni
Rask levering 👍🏿

Rask levering 👍🏿

Cuno
06 juni
Bra produkt med goe smag.

Bra produkt med goe smag.. :)

Paul Kenneth Isaksen
Ny kunde?