Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 23:52:06
Hjem / Blogg /

Full tank når det gjelder

Har du hengt med i svingene når det gjelder moderne PWO, eller pre-workout-produkter? 

Det finnes mange forskjellige kategorier av kosttilskudd som på forskjellige måter kan bidra til bedre treningsresultater. En del er næringsstoffer som protein, fettsyrer, vitaminer og mineraler. Andre er spesielle stoffer som påskynder kroppes tilpasning til treningen, og på den måten forhåpentligvis fører til bedre resultater.

PWO, Pre-workout-produkter som er blitt et viktig begrep i den senere tid, er en ny kategori kosttilskudd som representerer en mer direkte vei til bedre resultater. Alle vet at komplett ernæring med tilstrekkelig mye protein er nødvendig for å bygge muskler, og at kreatin, visse aminosyrer og andre spesielle tilskudd kan fremskynde resultatene. Men å bygge muskler er et puslespill med mange brikker. Hvilken faktor begrenser nettopp din biokjemi, hvilke kosttilskudd skulle gi størst effekt, og hvor stor forskjell kommer du egentlig til å se til slutt? Det kan være vanskelig å avgjøre. Men tenk om du kunne hatt mer energi og bedre fokus under treningsøkten allerede i dag?

Da skulle du kunne trene hardere og med bedre kvalitet. Det er noe konkret som du umiddelbart kan se om fungerer, og som det er lett å forstå effekten av på sikt. Hardere, mer konsentrert trening fører selvsagt til raskere utvikling. For ikke å snakke om at treningsopplevelsen din, hverdagen på treningssenteret, blir morsommere, bedre og mer givende med det samme, uavhengig av resultatene!

En PWO er typisk en blanding av flere forskjellige ingredienser som har umiddelbare effekter på treningsopplevelsen og prestasjonen. Noen av dem gir høyere energinivåer, våkenhet og oppmerksomhet, såkalte stimulanser. Andre demper virkningene av melkesyre, slik at du kan skvise ut noen ekstra avgjørende repetisjoner, mens atter andre gir økt følelse av pumping, noe som forsterker opplevelsen av treningen. Her er noen av de viktigste.

Kreatin – velkjent, omhyggelig dokumentert, effektivt. Kreatintilskudd forbedrer energiforsyningen til arbeidende muskler slik at de kan arbeide hardere. At kreatin virkelig gjør oss større og sterkere, er godt forankret i en stor mengde forskning.

Koffein – øker våkenhet, reaksjonshastigheten og konsentrasjonsevnen. Gir bedre spenst, styrke og eksplosivitet ifølge noen studier. Øker puls og kroppstemperatur, noe som demper appetitten og fremmer fettforbrenningen.

Sitrullinmalat – hjelper deg å klare noen ekstra repetisjoner ved å forbedre kroppens evne til å skille ut ammoniakk. Effekten later til å bli mer relevant jo hardere og lenger vi trener.

Beta-alanin – Forårsaker en prikkende følelse i huden, som en del brukere har lært seg å verdsette før en hard treningsøkt. Beta-alanin kan være en buffer mot hydrogenioner og ytterligere redusere melkesyrens hemmende effekt på treningen.

L-tyrosin – motvirker tretthet og øker prestasjonen under krevende forhold. Motvirker effektene av stress ved å hemme stresshormoner og forbedre kognitive funksjoner under stress.

L-arginin – forbedrer følelsen av pumping og blodgjennomstrømning i de arbeidende musklene. Forskningssituasjonen rundt arginin er en smule forvirret på grunn av at arginin ofte brukes i kombinasjon med andre preparater i de studiene som viser effekt.

Taurin – forbedrer eventuell atletisk og mental prestasjonsevne, noe som har gjort taurin til en populær ingrediens i energidrikker. Det naturlige innholdet av taurin i hjerte og hjerne synker etter hvert som vi blir eldre.

Urtepreparater – som rosenrot, schisandra, indisk te, svartpepper med flere øker prestasjonsevnen og tilpasningsdyktigheten til treningen på forskjellige måter og forskjellige nivåer. Denne typen stoffer har ofte rike historiske tradisjoner for bruk bak seg, men kan være vanskelige å vurdere vitenskapelig.

Vitaminer og mineraler – bidrar til normale funksjoner i blant annet muskler, nervesystem, hormoner og blodsirkulasjon. Forskjellige B-vitaminer, kalium og magnesium er eksempler på mikronæringsstoffer som ofte forekommer i PWO-er, ettersom de anses som spesielt relevante for trening og fysisk prestasjonsevne.

Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor:

Guide: Velg riktig PWO

Benøvelser – 8 gode benøvelser for sterkere ben

Ryggøvelser – 7 gode ryggøvelser for en sterk rygg

Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?