Hjem / Blogg /

Julegavetips til ham

Er du på utkikk etter årets julegaver, men har problemer med å finne ut hva du skal kjøpe? Da er du på rett sted. Her gir vi deg de beste julegavetipsene som du kan gi til ham som er lidenskapelig opptatt av trening!

Julegavetips 1 – Kosttilskudd for utvikling og bedre prestasjoner

Hva passer vel bedre enn kosttilskudd med julesmak i disse juletider? Gi bort kosttilskudd fra vår Xmas Collection, som inneholder proteinpulver som øker og opprettholder muskelmasse, muskelbyggende BCAA og proteinberikede barer. Alt med smaker som lussekatt, pepperkake, skumnisse med mer – perfekt for denne tiden på året! Hvis personen som skal ha gaven, foretrekker andre smaker, har vi også det i vårt brede sortiment.

Et annet soleklart julegavetips til ham når det gjelder kosttilskudd, er en boks med Viking Power’ s populære PWO – Armageddon. Det absolutt mest effektive pre-workout-produktet på markedet for økt energi og maksimal pump og muskelvolum.

Julegavetips 2 – Klær til trening og hverdagbruk

Det er alltid populært å gi bort klær – i alle fall blant voksne! Så hvorfor ikke gi et plagg som gir ham en oppdatert garderobe? MM Sports har et stort utvalg av fine og behagelige T-skjorter, bukser, hettegensere og shorts som kan brukes til mange anledninger. Klikk deg inn på kleskategoriene nedenfor og finn en mengde kjempefine klær!

 

Julegavetips 3 – Sko og treningstilbehør

Alle vet at kraften starter i skoene og at det å ha et stabilt underlag å stå på er en av de viktigste forutsetningene for å kunne utnytte styrken sin maksimalt. Så hvorfor ikke gi bort et par kjempefine vektløftersko i julegave? Force II er en stilig, fleksibel, enkel og stabil vektløftersko for tunge løft og god bevegelsesfrihet.

Treningsutstyret er ikke komplett uten treningstilbehøret. Vi har valgt ut og preppet med julegavetips for å kunne gå til treningssenteret og få med seg alt man trenger. Blant disse tipsene har vi en gymbag og en matbag med kjølemuligheter – perfekt for å kunne få med det du ønsker, for eksempel mat hvis du får eksempel følger en diett.

Julegavetips 4 – Undertøy og sokker

Nytt og friskt undertøy er alltid velkomment og er dessuten noe man aldri kan få for mye av. Hos oss finner du fint og behagelig undertøy til herre! Bestill hjem kule og behagelige boksershorts og performance-sokker optimert for trening.

15% Rabatt