Hjem / Blogg /

Julegavetips til henne

Er du på utkikk etter årets julegaver, men har problemer med å finne ut hva du skal gi til partneren din, en søster, mor eller venninne? Ta det helt med ro. Her gir vi deg de beste julegavetipsene som du kan gi til henne som elsker å trene!

Julegavetips 1 – Kosttilskudd

Hva passer vel bedre enn kosttilskudd med julesmak i disse juletider? Benytt deg av vår helt egne Xmas Collection, som består av proteinpulver, BCAA samt gode og sunne barer med smak av pepperkake, lussekatt, skumnisse med mer. Alle disse kosttilskuddene finnes naturligvis også med smaker som ikke hører julen til, hvis du tror at det vil bli mer populært under juletreet.

Julegavetips 2 – Klær for ulike anledninger

«Jeg vil at nissen skal gi meg bare MYKE pakker» burde vært den riktige sangteksten. For hvem setter vel ikke pris på nye og fine klær? Vi tilbyr et stort utvalg av klær til dame for alle mulige anledninger – enten du er ute etter klesplagg til trening, daglig bruk eller fest, finner du det her. Ta en titt i kleskategoriene nedenfor for å finne tights, T-skjorter, bukser og singleter til dame!

 

Julegavetips 3 – Undertøy og sokker

Oppdater undertøysgarderoben med stilig, friskt og behagelig undertøy til dame fra Body Science og MM Sports! Klikk hjem en fin og matchende BH- og trusepakke eller et par sokker som er optimert for prestasjon under trening.

Julegavetips 4 – Treningstilbehør og sko

Med treningstilbehør kan man optimere treningen og supplere øvelsene. Et svært populært tilbehør er treningsbånd som kan brukes til mange forskjellige øvelser og bidrar til både økt styrke, fleksibilitet og stabilitet! Det optimale treningstilbehøret som er enkelt å ta med overalt man befinner seg.

Force II – Den oppdaterte versjonen av vektløfterskoen Body Science Force har fått et skikkelig løft både med hensyn til materiale og design. Et stabilt underlag er en av de viktigste forutsetningene for å kunne utnytte styrken sin maksimalt. Stødig bakkekontakt er helt avgjørende ved tunge benøvelser med knebøy, utfall og lignende. Force II har en flat og stabil såle som forsterker følelsen av styrke og trygghet ved tunge løft.

For idrettsutøvere eller personer som med jevne mellomrom forholder seg til strenge dietter, har vi et praktisk tilbehør som forenkler hverdagen enormt – Slim Meal Prep Bag. Den ultimate matbagen med kjøling og plass til fire separate matbokser.

Gi bort en shaker til jul – Et tilbehør som alle treningsgale trenger for å kunne blande de ulike pulvertilskuddene sine til shaker og ta dem med seg! Den stilrene og fine shakeren fra Body Science kan du klikke hjem for bare 39 kr.

15% Rabatt