Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Hjem / Blogg /

Spirulina – Supermat for helsen

Spirulina er naturens egen superplante, rik på protein, næringsstoffer og fullpakket med viktige vitaminer og mineraler. Med sitt overlegne næringsinnhold er spirulina spesielt populær blant mennesker med en helsebevisst og aktiv livsstil.

Hva er Spirulina?

Mikroalgen spirulina er en gammel plante som har blitt enormt populær på grunn av sine mange helsefremmende effekter. Med et høyt næringsinnhold består spirulina hovedsakelig av vegetabilsk protein samtidig som den inneholder en rekke vitaminer og mineraler. I tillegg til dette består spirulina også av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer samt essensielle fettsyrer og antioksidanter.

Hva er Spirulina bra for?

Det er ingen tilfeldighet at det klassifiseres som supermat, da spirulina er et utrolig sunt matprodukt, fullpakket med næring og mikronæringsstoffer som kroppene våre trenger. Det næringsrike innholdet gjør at spirulina har mange fordeler.

Spirulina er en virkelig vitamin- og mineralbombe som blant annet bidrar til å styrke immunforsvaret vårt. Denne superplanten hjelper også til med å rense og avgifte kroppene våre og virker dermed betennelsesdempende samtidig som den beskytter cellene våre.

Spirulina kan også brukes i formål for vektnedgang da du kan gå på diett uten å risikere blant annet vitamin- og næringsmangel. Den inneholder stoffer som er sunne for hjertene våre da dens effekt hevdes å kunne senke blodtrykket og kroppens kolesterolnivå.

Har du valgt å leve etter en vegetarisk eller vegansk kosthold? Da er spirulina ren gullkornet for deg! Det er såpass næringsrikt at det burde være en basisvare hos alle veganere og vegetarianere. Dette er rett og slett fordi du takket være spirulina får i deg mye av de vitaminer og mineraler du trenger daglig, noe som er vanskelig å få gjennom et vegansk eller vegetarisk kosthold.

Kosttilskudd i kapsel form

Det er ikke lett å på egen hånd få i seg proteinet og de vitaminer, mineraler og aminosyrer med mer som spirulina besitter. Heldigvis er spirulina selvfølgelig tilgjengelig som kosttilskudd i form av kapsler som gjør det enkelt for deg å få i deg det næringsrike innholdet, uansett om du er hjemme eller på farten. Siden spirulina finnes både i pulver og kapsler som består av energifattige mikroalger i konsentrert form, fungerer ekstraktet veldig bra som kosttilskudd.

Spirulina dosering

En daglig dose bør bestå av 3600 mg ekstrakt av spirulina. Dette tilsvarer inntak av 3 kapsler 2 ganger daglig av Body Science Wellness Series Spirulina-kapsler.

Kjøp Spirulina-produkter i vårt store produktutvalg

Hvis du er interessert i å kjøpe produkter innenfor denne spennende produktkategorien, bør du uten tvil bli kjent med vårt store utvalg av Spirulina-produkter. Ved å besøke våre produktsider får du detaljert produktinformasjon som du kan bruke til å ta din kjøpsbeslutning. Du finner også andre kunders produktanmeldelser av våre Spirulina-produkter. Videre finner du også stilige produktbilder. Du finner også storpakker og mindre forklaringer. Via MM Sports får du med andre ord en førsteklasses helhetsløsning etter dine ønsker og behov.

Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor:

Shoulder press – Teknikk og tips

Hammer curls – Teknikk og tips

Bulgarian Split Squat – Teknikk og tips

Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1072 Anmeldelse
Bekreftet
Rask og enkel levering

Rask og enkel levering. Fornøyd med mine produkter.

Bekreftet
Veldig bra butikk med et spennende…

Veldig bra butikk med et spennende utvalg God betalingsløsning

Bekreftet
Meget god Oppplevelse

Godt utvalg. Gode beskrivelser av Varer. Gode priser, og kjapp levering. Meget fornøyd med MM sports i sin helhet.

Bekreftet
Raske og pålitelige

Raske og pålitelige - samt veldig bra merker.

Bekreftet
Rask levering og fornøyd med produktet…

Rask levering og fornøyd med produktet (BODY SCIENCE- 2st Whey 100% Naturell), god smak.

Bekreftet
Gode priser

Gode priser, enkel bestilling, og varene blir sendt fort. Alt i alt en god kjøpsopplevelse

Bekreftet
Enkel og grei levering.

Enkel og grei levering.

Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?