Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 23:38:29
Hjem / Blogg /

Velg riktig kosttilskudd

Det finnes mange forskjellige typer kosttilskudd i dag, og det kan derfor være vanskelig å velge riktig kosttilskudd. Det er en jungel der ute, derfor har vi laget denne guiden for å hjelpe deg som ikke helt vet hvilket kosttilskudd som passer for dine mål innen trening.

Kosttilskudd for muskeløkning

Proteinpulver

Proteinpulver er en smidig og effektiv kilde til høy kvalitet protein som bidrar til muskeløkning ved å lette muskelreparasjon og vekst etter trening. Det er enkelt å bruke og er et godt supplement til kosten for å sikre tilstrekkelig proteininntak – spesielt for de som trener regelmessig eller ønsker å bygge muskler.

Kreatin

Kreatin er et kosttilskudd kjent for å hjelpe til med økning av muskelstyrke og prestasjonsevne under trening. Kreatin øker kroppens tilgjengelige energireserve i form av kreatinfosfat, som kan bidra til forbedret prestasjon og økt muskelmasse over tid. Det er et populært valg for personer som trener og ønsker å bygge muskler.

Aminosyrer

Aminosyrer er byggesteinene for proteiner og bidrar til muskeloppbygging og restitusjon. Ved å tilføre aminosyrer via kosttilskudd kan man støtte muskelreparasjon og vekst samt øke prestasjonsevnen under trening. Det finnes ulike typer aminosyrer som essensielle aminosyrer og forgrenede aminosyrer. De forskjellige aminosyrene har ulike fordeler for kroppen og kan brukes for å supplere kosten.

Gainer

Gainer er et kosttilskudd som hjelper deg å øke vekten og bygge muskler ved å gi deg ekstra kalorier – hovedsakelig i form av karbohydrater og proteiner. Det er spesielt nyttig for personer som har vanskelig for å få i seg nok kalorier gjennom sitt vanlige kosthold eller som trenger ekstra drivstoff for å forbedre sine treningsmål.

Kosttilskudd for prestasjon

Pre-Workout

Pre-Workout er et kosttilskudd som er designet for å forbedre treningsprestasjonen ved å øke energi, fokus og utholdenhet. Det inneholder vanligvis ingredienser som koffein, beta-alanin, kreatin og forskjellige aminosyrer som jobber sammen for å øke energinivåene, forbedre blodstrømmen til musklene og redusere tretthet under trening. Ved å ta Pre-Workout før trening kan du øke din evne til å prestere på topp og få mest mulig ut av hver økt.

Energidrikk

Energidrikk er populært da det gir et raskt energikick og forbedrer fokus under trette eller utfordrende perioder. De inneholder vanligvis ingredienser som koffein, forskjellige vitaminer og taurin for å øke våkenhet og fysisk prestasjon. Til tross for fordelene er det viktig å konsumere dem med måte og være klar over mulige negative effekter som økt hjertefrekvens, kvalme og hodepine.

Koffein

Koffein er en vanlig stimulant som finnes i kaffe, te, energidrikker og visse kosttilskudd. Det gir en rask energiøkning og forbedrer fokus og våkenhet. Koffein kan også øke stoffskiftet og forbedre prestasjonen under trening. Til tross for fordelene er det viktig å konsumere koffein med måte og være klar over bivirkningene som søvnløshet og økt hjertefrekvens.

Kosttilskudd for vekttap

Fettforbrenning

Kosttilskudd for fettforbrenning er designet for å øke kroppens metabolisme og fremme fettforbrenning for å lette vekttap. De vanligste ingrediensene inkluderer koffein, grønn te-ekstrakt og krom. Selv om de kan være til god hjelp, er det viktig å supplere dem med et sunt kosthold og regelmessig trening.

Måltidserstatning

Måltidserstatning er et alternativ for å håndtere kaloriinntaket og støtte vekttap. Disse produktene har vanligvis en balansert næringsprofil og kan brukes til å erstatte ett eller flere måltider per dag.

Væskedrivende

Væskedrivende kosttilskudd er designet for å fjerne overflødig væske fra kroppen og redusere hevelse. Disse produktene kan være nyttige for å redusere væskeretensjon – spesielt etter intensiv trening eller i perioder med væskeansamling.

Kosttilskudd for helse

Multivitamin

Multivitamin er en god løsning for å sikre at kroppen får alle nødvendige næringsstoffer den trenger. Disse tilskuddene inneholder en miks av vitaminer og mineraler som kan bidra til bedre helse ved å støtte immunforsvaret, energiproduksjonen og holde hår, hud og negler sunne.

Magnesium

Magnesium er et viktig mineral for kroppens funksjoner som muskelfunksjon og energiproduksjon. Tilskudd kan bidra til å redusere tretthet, forbedre muskelfunksjonen og fremme avslapning og søvn.

D-vitamin

D-vitamin er et viktig vitamin som bidrar til sunne ben, immunforsvar og humør. Tilskudd kan være spesielt viktige i vintermånedene når soltiden er begrenset.

Omega-3

Omega-3 er en viktig fettsyre som støtter hjertehelse, hjernefunksjon og leddhelse. Tilskudd kan være spesielt fordelaktige for de som ikke får nok omega-3 fra kostholdet – spesielt fra fet fisk som laks eller sardiner.

Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor:

Knebøy – Teknikk og tips

Bulgarian Split Squat – Teknikk og tips

Planken – Teknikk og tips

Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?