Gratis frakt Fra 799 kr
Levering: 2-3 virkedager
Trustpilot 4,4 / 5
Sikker levering 
Hjem / Blogg /

Viking Power PWO – ny forfriskende smak: Blue Raspberry

Viking Powers episke PWO-drikk er tilbake i en helt ny smak! Denne gangen i den ekstremt forfriskende og oppkvikkende smaken Blue Raspberry – en blanding av blåbær og bringebær. Med Viking Powers PWO Energidryck får du ikke bare en høydosert PWO i et ekstremt smidig format, men også maksimert energi og herlig trykk i musklene til hver treningsøkt. PWO og energidrikk i ett – en soleklar kombo, spør du oss!

Viking Power PWO: Blue Raspberry

Viking Power PWO Blue Raspberry

Drikken både produseres og tappes i Sverige, inneholder ekstremt kraftfulle ingredienser og smaker etter vår mening utrolig godt. Med sin perfekte mengde kullsyre er den antakelig den mest velsmakende og effektive oppladningen du kan få til treningsøkten.

Sitrullinmalat – utholdenhet som en berserk

Hver boks Viking Power PWO inneholder hele 6000 mg sitrullinmalat. Stoffet, som er en kombinasjon av aminosyren sitrullin og salt, har i studier vist seg å redusere melkesyren, støtte ATP-produksjonen og bedre blodsirkulasjonen. Alle disse egenskapene bidrar til ekstrem utholdenhet på treningen.

Beta-alanin – episk prikking

Med hele 3000 mg beta-alanin er Viking Power din beste venn blant vektene. Den karakteristiske prikkingen i huden som mange brukere elsker, oppstår nesten umiddelbart! Men bortsett fra prikkingen i huden kan beta-alanin også bidra til å øke mengden av karnosin i musklene. Karnosin motvirker forsuring og bidrar dermed til enorm utholdenhet etter inntak.

Kraftfull og velsmakende

I tillegg til ingrediensene ovenfor inneholder Viking Power PWO også 1000 mg taurin som bidrar til å regulere muskelsammentrekninger, væskebalanse og energinivå. Med den velprøvde kombinasjonen av 200 mg koffein og 200 mg L-teanin kan drikken også bidra til makeløst sylskarpt fokus. Innholdet av acetyl-L-karnitin sammen med inositol er dessuten en ekstra bonus for den som vil ha ekstremt trykk i musklene.

Smaken Blue Raspberry er en verdensnyhet blant Viking Powers produkter og garanterer en utrolig frisk og smakfull opplevelse før treningsøkten. Vi synes dette er en selvskreven PWO ved alle treningsøkter. Test Viking Power PWO Energidryck i dag!

Enestående
Basert på 446 Anmeldelse
09 september
Gode produkter og greie priser

Gode produkter og greie priser

Andre Kastell
07 september
Problemfritt 👌🏻

Problemfritt 👌🏻

Ina Hilmarsen
05 september
5×🏅

5×🏅.. ..yeah buddy

Jama Hamarson
25 august
Rask leveranse

Gode priser, bra produkter og rask levering.

Anna G.
24 august
Rask levering

Rask levering

KHALIL
09 august
Rask og knirkefri levering

Rask og knirkefri levering. Godt produkt

Håvard Heringstad
09 august
Meget rask levering

Meget rask levering

Arne Larsen
30 juli
det er bra produkter,enkelt og handle…

det er bra produkter,enkelt og handle god service:)

Odd Larsen
22 juli
Bra kundeservice!!!

Bra kundeservice!!!

V PETTER
30 juni
Rask håndtering

Rask håndtering, bra pris

Jørgen Wilhelmsen
13 juni
Rask levering 👍🏿

Rask levering 👍🏿

Cuno
06 juni
Bra produkt med goe smag.

Bra produkt med goe smag.. :)

Paul Kenneth Isaksen
Ny kunde?