Liker du kanelboller? Liker du sjokolade? Da er disse små gode bakverk nettopp i din smak!
Ingredienser (tre stykker)
- En Body Science Oligo Bar Cinnamon Bun
- 30 g stevia sjokolade
- Grillpinner
- Vaglfri dekorasjon, for eks. sukkerfritt dryss, nøtter eller kokosflak.
Slik gjør du
Klipp Body Science Oligo Bar Cinnamon Bun i tre biter. Rull bitene til boller og trykk dem inn på pinnene. Sett dem inn i kjøleskapet for å stivne.
Smelt sjokoladen i vannbad. Rull cake popsen i den smeltede sjokoladen. Rull deretter cake popsen i valgfri dekorasjon. Sett dem inn i kjøleskapet og la dem stivne.
Næringsverdi (per stykk)
Protein 7,7 g
Kullhydrater 1,6
Fett 5,7 g
Kcal 113
Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor: