En fyldig og smakfull kake der kremet peanøttsmør blandes med nøtteaktig sjokoladesmak. Unn deg en herlig belønning som har rikelig med protein, men svært lite karbohydrater og fett!
Ingredienser (1 porsjon)
- 1 dl Body Science Casein Double Chocolate Almond
- 1 stk egg
- 1 ss kokosmel
- 1/2 ts bakepulver
- 2 ss melk
- 1/2 ss Body Science Peanut Butter
- Eventuelt 1-2 ss vann hvis røren er for tykk
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene i en bolle. Rør godt med en skje; konsistensen på røren skal være tykk.
- Hell røren i en smurt kopp i passende størrelse eller i en liten bolle.
- Sett koppen/bollen i mikrobølgeovnen og varm på full effekt i ca. 40 sekunder. Pass på så røren ikke renner over kanten.
- Ta ut mug cake og sjekk at den har riktig konsistens. Hvis kaken er for løs, kan du varme den i et minutt til. La den avkjøle litt, og nyt den direkte fra koppen/bollen med dine favorittilbehør.
Næringsverdi (per porsjon)
- Protein: 35 g
- Karbohydrater: 8,8 g
- Fett: 10 g
- Kcal: 260
Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor:
Hammer curls – Teknikk og tips
Relaterte produkter
Er et høykvalitets proteinpulver som inneholder myseprotein – verdens mest brukte proteinkilde.
Body Science
319,-
Body Science Whey Isolate er et proteinpulver av høyeste kvalitet, laget av de aller fineste råvarer. Det har ekstra høyt proteininnhold og lavt sukkerinnhold – pæresplittsmaken er dessuten fettfri.
Body Science
449,-
Hydrolysert myseproteinisolat av høy kvalitet – uten fett eller sukker!
Body Science
289,-
100 % mikronisert kreatinmonohydrat.
Prestasjonsøkende.
Prestasjonsøkende.
Body Science
269,-
Til tross for den utrolige smaken er aminosyreinnholdet på så mye som 92 %!!
Body Science
259,-
Høykvalitets EAA - essensielle aminosyrer med en uslåelig smaksopplevelse.
XLNT Sports
349,-