En deilig og sunn nudlerett med asiatiske smaker.
Ingredienser (to porsjoner)
- 3 dl lett kokosmelk
- ½ rød chili
- ½ gul løk
- 250 g wokgrønnsaker
- Body Science Coconut Oil Extra Virgin
- Cashew-nøtter og fersk koriander til garnityr
Slik gjør du
Smelt litt Body Science Coconut Oil Extra Virgin i en kjele. Hakk løken og chilien (fjern frøene i chilien hvis du ikke vil ha det så sterkt). Fres dette i oljen i et minutt. Tilsett kokosmelken og peanøttsmøret og visp alt sammen til en saus. La det småkoke i ca. 20 minutter på svak varme, eller til sausen har tyknet. Rør om underveis. Smak til med salt, og sil deretter nudlene i en dørslag.
Stek wokgrønnsakene i litt mer Body Science Coconut Oil Extra Virgin og sett dem til side. Vend nudlene, eller spagettien, inn i kokos- og peanøttsausen. Vend deretter inn grønnsakene og topp med hakket koriander og cashew-nøtter! Du kan også toppe med et stekt egg, kylling eller en annen proteinkilde for å øke proteininnholdet.
Næringsverdi per porsjon
- Protein: 9,4 g
- Karbohydrater: 13 g
- Fett: 29 g
- Kcal: 370
Ønsker du å finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av artiklene våre nedenfor:
Relaterte produkter
Prestasjonsøkende.