Smuldempai med epler

Er det noe bedre enn en smuldempai med epler på en kald høstdag? Enda bedre er det når paien er sunn og full av næringsstoffer!
Ingredienser (2 porsjoner)
1 høsteple
25 g Body Science Coconut Oil Odorless
1,5 dl havregryn
1,5 ss honning
1 ts kanel
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader. Skjær eplet i tynne skiver og legg det i en liten, smurt ildfast form. Strø over halvparten av kanelen. Bland kokosolje, havregryn, honning og resten av kanelen. Sett formen i midten av ovnen og stek i ca. 10-12 minutter, avhengig av ovnen. Paien er ferdig når den er gyllenbrun. Server med dine favorittilbehør!
Næringsinnhold (hele paien)
Protein 8,5 g
Karbohydrater 81 g
Fett 29 g
Kcal 639
Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor: