Nyttig ostepai med bunnen gjort av kikerter. Perfekt på midtsommerbufféen eller som egen rett.
Ingredienser (seks biter)
- 2 dl kokte og skylte kikerter
- 1 ss Body Science Bake Protein
- 1,5 ss Superfruit Organic Coconut Oil Extra Virgin
- 150 g revet, sterk ost med 17 % fett
- 2 egg
- 2 dl lettmelk
- Salt og pepper
Slik gjør du
Miks kikertene, Body Science Bake Protein og kokosoljen i en matbereder. Trykk ut deigen i en paiform og forstek den på 200 grader i 20 minutter.
Fordel den revne osten i det avkølte paiskalet. Visp sammen eggene og melken i en bolle. Ha i salt og pepper. Hell eggstanningen over osten og stek paien på 200 grader i ca 25 minutter.
Næringsverdi (per bit)
14 g protein
6,2 g kullhydrater
10 g fett
173 kcal
Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor: