Gratis frakt t.o.m. 3/3
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Payday Deals avsluttes om 14:23:04
-10%

XLNT Sports 2 st Vegansk Kollagen

Vegansk kosttilskudd med plantebaserte stoffer som fremmer dannelsen av kollagen i kroppen. Hver porsjon inneholder en høy dose av de absolutt viktigste komponentene som kroppen trenger for å maksimere kollagenproduksjonen.
539,-
598,-
+
Antall på lager Minn meg på
  • Beskrivelse
  • Innhold

Beskrivelse

2 st Vegan Collagen Booster 

Endelig et vegansk alternativ til kollagenpulver! Spesielt utviklet for å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen på en naturlig måte.

  • Høydosert.
  • Unik kollagenstimulerende formel.
  • Beriket med C-vitamin og bambusekstrakt.
  • Produsert i Sverige.

Kollagen er et såkalt strukturprotein (fiberprotein) og har flere viktige funksjoner i kroppen. Blant annet gir det struktur og fasthet til bindevev, ledd, brusk, hår, hud og negler. Om lag en tredjedel av alt protein i kroppen består av kollagen, noe som gjør det til kroppens vanligste protein. For eksempel består huden av rundt 70 % kollagen, og det er nettopp kollagenet som gjør huden vår spenstig og elastisk. Det som skiller kollagen fra andre proteintyper, er at det har ekstra høyt innhold av aminosyrene glysin, prolin og hydroksyprolin. Til sammenligning inneholder et vegansk proteinpulver bare cirka 5 % av disse aminosyrene, mens et kollagenprotein består av cirka 50 % av disse. 

Kroppen kan selv danne kollagen, men hvor mye den kan danne, påvirkes blant annet av genetikk, alder og kosthold. Kollagenproduksjonen avtar naturlig med alderen, og etter hvert klarer ikke kroppen å produsere kollagen i samme takt som det forbrukes. Det er den viktigste årsaken til at vi får mer rynker og ser eldre ut. Faktum er at denne prosessen begynner allerede ved 25-årsalderen, og etter det mister vi cirka 1 % av kollagenproduksjonen per år. Heldigvis kan gjenoppbyggingen av kollagen i kroppen forbedres og dermed bremse effekten av aldringen. Det er derfor kollagen og kollagenstimulerende stoffer er så populært for å bekjempe de synlige virkningene av aldringen, og det brukes både som kosttilskudd og i kremer mot rynker.

Kan kollagen være vegansk? 

Svaret på det spørsmålet er nei. Plantekollagen finnes ikke, for i planteriket er det et annet protein som gir struktur og fasthet. Kollagen finnes utelukkende i dyreriket, og som veganer kan man dermed ikke få i seg kollagen på naturlig vis. Altetere kan derimot bare øke kollageninntaket ved å spise mer innmat eller ved å ta et tilskudd av kollagen. Som veganer må man i stedet forsøket å fremme kroppens egen produksjon av kollagen ved å øke inntaket av matvarer som er rike på glysin og prolin. Imidlertid kan det med et strengt vegansk kosthold være en stor utfordring å få i seg tilstrekkelige mengder av de byggesteinene som kroppen trenger for å produsere kollagen.

Det er her Vegan Collagen Booster kommer inn i bildet – et kosttilskudd som er utviklet spesielt for veganere som vil styrke kroppens naturlige produksjon av kollagen. Ved hjelp av en kollagenbooster eller kollagendanner kan man som veganer med enkelhet øke inntaket av de unike byggesteinene som trengs for å øke kroppens kollagenproduksjon på en naturlig måte. Det er det nærmeste det er mulig å komme et vegansk kollagen.

Det finnes en mengde forskjellige navn på disse produktene, for eksempel Kollagen Vegan, Vegan Collagen, Vegansk Collagen, Kollagen Booster, Collagen Booster, Collagen Building Protein Peptider med mer. Fellesnevneren for dem alle er at de inneholder nettopp aminosyrene glysin, prolin og hydroksyprolin og er utviklet for å gi deg som er veganer, bedre muligheter til å danne kollagen i kroppen. Fordelen ved å benytte seg av en kollagenbooster i pulverform i stedet for kapsler og tabletter er at du får i deg en atskillig høyere dose av de kollagenstimulerende stoffene. For å få i seg samme dose som i en måleskje XLNT Sports Vegan Collagen Booster måtte du ha inntatt nærmere 15 kapsler.

Godt opptak takket være frie aminosyrer 

Når vi spiser protein, må proteinet brytes ned til aminosyrer før det kan tas opp av kroppen, og hvor raskt opptaket skjer, varierer fra protein til protein. Vanlig kollagenprotein har som regel dårlig opptak i kroppen, og derfor brukes mange ganger hydrolysert kollagen (kollagenpeptider) i kosttilskudd. Kollagenet gjennomgår da en hydrolyseprosess der proteinets komponenter brytes ned til mindre bestanddeler, såkalte peptider, og det forbedrer opptaket i kroppen. I XLNT Sports Vegan Collagen Booster brukes derimot en sammensetning av frie aminosyrer som kroppen lett kan ta opp og nyttiggjøre seg.

C-vitamin – essensielt for kollagendannelsen 

Som de fleste sikkert kjenner til, er C-vitamin essensielt blant annet for at immunsystemet skal fungere, men det spiller også en vital rolle i kroppens kollagenproduksjon. Der fungerer C-vitamin som en kofaktor og trengs for at kollagenproteinet skal kunne kjedes sammen til den unike formen (trippel heliks) – som er nettopp det som gir kollagenet dets styrke, fasthet og struktur. Utilstrekkelige nivåer av C-vitamin virker dermed negativt inn på kollagensyntesen.

Imidlertid er det ikke bare C-vitamin som er essensielt for kroppens produksjon av kollagen. Mineralstoffene kobber, sink og mangan er andre viktige kofaktorer som er nødvendige for at kroppen skal kunne danne byggesteinene som trengs til kollagenproduksjonen. Disse mineralene finnes blant annet i kakao, nøtter, bønner, frø og korn og er dermed ikke vanskelige å få i seg for veganere som har et variert kosthold. 

  • C-vitaminet bidrar til normal kollagendannelse – noe som har betydning for huden og bruskens normale funksjon.
  • C-vitaminet bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og reduserer tretthet og utmattelse.
  • Inneholder silisiumrikt ekstrakt av bambus, som bidrar til normal ben- og leddhelse.

MERK! Viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: SKU252861
Produsent: XLNT Sports
EAN:

Innhold

XLNT Sports Vegan Collagen Booster Strawberry

Kosttilskudd. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 400 g (30 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 13 g (~1 måleskje).

Bruk: Bland 13 g med 3–4 dl vann, og innta daglig.

Innhold: Glysin, l-prolin, l-hydroksyprolin, l-glutamin, surhetsregulerende middel (eplesyre, natron), l-arginin, l-alanin, vitamin (C), pulver av acerolajuice (Malpighia glabra), carobpulver (Ceratonia siliqua), ekstrakt av bambus (Bambusa vulgaris), aroma, antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), søtningsmiddel (aspartam, acesulfam-K), fargestoff (rødbetepulver). Inneholder en fenylalaninkilde.

Plassering av Best før utgangen av og Partinummer: Se etiketten.

Oppbevaring: I originalemballasjen ved romtemperatur.

Innehåll per portion 13 g:
Glysin 3200 mg
L-alanin 1340 mg
L-prolin 1145 mg
L-hydroxiprolin 1050 mg
L-glutamin 1030 mg
L-arginin 675 mg
Vitamin C 300 mg 375 %*
Ekstrakt av bambus
-hvorav 75 % silisium
333 mg
250 mg
Pulver av acerolajuice 20 mg
Carobpulver 14 mg
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.
Les mer
Har spist flere bøtter med rigtig kollagen, men denne vegane kollagen virker væsentligt mere smertestillende på mine gamle knæ.
Smak: Strawberry 5/5
Jättegod, lite söt kanske men ett enkelt och gott sätt att få i sig dagsbehovet av kollagen.
Smak: Strawberry 5/5
Både citron och jordgubb är en ok men godast om man blandar 50/50.
Smakar då som sånna pastellfärgade godishalsband.
Smak: Strawberry 4/5
Smak: Lemon 4/5
Det är den värsta collagen vilken drack jag nånsin! Man känner bara kemisk smak och massor av sötningsmedel.
Smak: Strawberry 1/5
Är inne på min 3e burk. Tycker att den är riktigt god! Speciellt jämför med illa smakande fisk/nöt collagen som finns där ute.
Gillar jordgubbsmak met än citron. 5 av 5!
Smak: Strawberry 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
t.o.m. 3/3
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
2 st Vegansk Kollagen
XLNT Sports
2 st Vegansk Kollagen
2 st Vegansk Kollagen
539.00
Enestående
Basert på 1019 Anmeldelse
Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Bekreftet
Pakken kom raskt

Pakken kom raskt. Varene var selvfølgelig amazing. Bruker glycine daglig i te og kaffe pga glycine er med på å syntetisere collagen! Billig var dere også😃

Bekreftet
Anbefaler

Produktet holder målet👍🏻 Dette blir ikke siste handel.

Bekreftet
Enkelt å finne fram til varene på…

Enkelt å finne fram til varene på nettsida. Rask levering.

Bekreftet
Kjapt

Kjapt, enkelt og god kvalitet

Bekreftet
Dere har verdens beste proteinpulver

Dere har verdens beste proteinpulver. Body sience protein delight. Prøvde meg på et Anna merke, men måtte hastebestille fra dere igjen :)

Bekreftet
Supert protein pulver 💪

Supert protein pulver 💪

Bekreftet
Kvikk og grei levering.

Kvikk og grei levering.

Bekreftet
Raskt levert og produktet er veldig bra

Raskt levert og produktet er veldig bra

Bekreftet
Fornøyd

Ikke noe spesielt å merke seg.

Bekreftet
Bra!

Varene kom raskt og fremstår slim som beskrevet på siden.

Bekreftet
Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?