Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
-17%

Viking Power 3 st Rebirth

Det ultimate restitusjonsproduktet uten unødvendige kalorier! Med Viking Power Rebirth kan du restituere raskere og legge på deg mer fettfri muskelmasse!
1,199,-
1,437,-
+
Antall på lager Minn meg på
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

Rebirth – post-workout

Episk restitusjonsprodukt som er utviklet for å øke restitusjonen og ytelsen og gi kraftigere muskelbyggende effekt etter ekstra krevende og lange treningsøkter! 

 • Hydrolysert myseproteinisolat – for umiddelbar effekt og maksimal restitusjon.
 • GDA-kompleks som består av blant annet bitteragurk, kanel og R-ALA.
 • Creapure® – 5000 mg per dose.
 • Cluster Dextrin® og Palatinose® – en perfekt kombinasjon av avanserte karbohydrater.
 • Forsterket med taurin, betain og den patenterte glyserolråvaren GlycerSize™.
 • Beriket med vitamin C, B6, B12 og elektrolytter.
 • Laktosefri.
 • Produsert i Sverige.

Viking Power Rebirth er et unikt post-workout-produkt som er utviklet for deg som ønsker maksimal og umiddelbar restitusjon etter krevende treningsøkter. Rebirth inneholder alt du trenger for å raskt kunne restituere den nedbrutte kroppen og starte opp den muskeloppbyggende prosessen. Fullverdig protein i perfekt balanse med avanserte karbohydrater kickstarter muskeloppbyggingen og restitusjonen av muskelglykogenet. Sammen med den avanserte kombinasjonen av et GDA-kompleks, kirsebær, kreatin og elektrolytter vil kroppens forutsetninger for å restituere seg og legge på seg fettfri muskelmasse øke betydelig. For dette inneholder formelen også en høy dose betain, taurin og GlycerSize™ – en patentert glyserolråvare med hele 65 % ren glyserol. 

Med Viking Power Rebirths ultimate formel kommer du til å både føle og se forskjellen i form av mer energi, økt muskelvolum, kraftigere muskelpump og mer eksplosiv styrke. Du kommer ganske enkelt til å føle deg sterkere og større enn tidligere, og du kan ta fatt på den neste tunge treningsøkten raskere enn noensinne. Føl forskjellen på restitusjon allerede etter den første dosen! 

Hydrolysert myseproteinisolat

Etter en hard treningsøkt er det viktig å sikre at kroppen fylles med muskelbyggende protein. Proteinet vi får i oss, stimulerer proteinsyntesen som sørger for at kroppen kan gå fra nedbryting til oppbygging. 

Fordelen med å innta hydrolysert myseproteinisolat etter treningen er at proteinet allerede er brutt ned (fordøyd), slik at kroppen kan absorbere det umiddelbart – i motsetning til et vanlig protein som må brytes ned før kroppen kan absorbere det. Det betyr at det hardtarbeidende musklene raskere kan få byggesteinene de trenger for å reparere og restituere musklene. 

En annen fordel med det hydrolyserte proteinet er at det i prinsippet ikke inneholder verken karbohydrater eller fett. Med andre ord får du ikke i deg unødvendige kalorier fra disse næringsstoffene, noe som gjør det til et svært godt alternativ for deg som vil øke andelen fettfri muskelmasse. Det ekstremt lave innholdet av fett og karbohydrater gjør det i tillegg lettere å drikke enn en vanlig proteinshake. Det blir ikke lite mettende å drikke. Derfor passer Rebirth perfekt for deg som kjører ekstra lange treningsøkter og må fylle på med energi mens du trener, uten at det blir kontraproduktivt.

Karbohydrater og insulin

Når vi trener lenge og hardt, er glykogen vårt primære drivstoff, og hvor mye glykogen vi har lagret i musklene, er derfor avgjørende for hvor hardt og hvor lenge vi kan prestere. Hvis man trener på høyere nivå og vil yte maksimalt, økt etter økt, er det derfor viktig å raskt gjenopprette de tomme muskelglykogennivåene – jo raskere, desto bedre.

Ved å innta karbohydrater umiddelbart etter treningen kan man forbedre restitusjonsprosessen og gjenopprette en større del av muskelglykogenet sammenlignet med om man venter en time med å fylle på med karbohydrater. Det skyldes et unikt næringsvindu som oppstår etter treningsøkten, der muskelcellene er ekstra mottakelige for næringsstoffer. Når vi inntar raske karbohydrater, får vi en kraftig økning i blodsukkernivået, noe som får kroppen til å svare med å frigjøre insulin. Mengden insulin som frigjøres, styres av mengden karbohydrater vi inntar.

Insulinet stimulerer opptaket av blodsukker (glukose) i muskelcellene, er det lagres som muskelglykogen som raskt kan brytes ned til glukose og omsettes til energi. Men insulin stimulerer også opptaket av glukose i fettcellene, men der lagres det ikke som verdifullt muskelglykogen, men som fett i stedet. Hvis man ønsker å øke maksimalt i fettfri muskelmasse, bør man derfor satse på å innta karbohydrater sammen med næringsoptimaliserere (GDA).

GDA er en forkortelse for Glucose Disposal Agents og er forskjellige ingredienser som ved hjelp av sine unike egenskaper forbedrer kroppens evne til å håndtere glukose. Med andre ord at det lagres som muskelglykogen, og ikke som fett. Viking Power Rebirth inneholder et avansert GDA-kompleks som består av blant annet R-ALA, ekstrakt av kanel og bitteragurk, som bidrar til normal karbohydratomsetning og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.

Lukk det åpne vinduet

Umiddelbart etter hard fysisk anstrengelse er kroppens immunforsvar midlertidig svekket, noe som fører til at kroppen er ekstra følsom, og at du har større risiko for å bli syk. For å lukke dette såkalte «åpne vinduet» er Viking Power Rebirth beriket med et kompleks av vitamin B samt en høy dose av vitamin C, noe som bidrar til å gjenopprette det nedsatte immunsystemet etter trening. Rebirth inneholder også en høy dose kirsebær (tart cherry) av typen Montmorency.

I motsetning til en gainer

Viking Power Rebirth er ikke et vektøkningsprodukt som kan sammenlignes med en gainer, som først og fremst skal forbedre restitusjonen og hjelpe deg med å legge på deg så mye masse som mulig takket være det høye kaloriinnholdet. Viking Power Rebirth er også et restitusjonsprodukt med ingredienser som skal forbedre restitusjonen, men produktet er utviklet for å hjelpe deg med å legge på deg så mye fettfri masse som mulig. Med andre ord at vektøkningen består av maksimalt med muskler og minimalt med fett.

 • Kreatin øker den fysiske prestasjonen ved gjentatte kraftanstrengelser under kortvarig og høyintensiv trening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 3 g kreatin.
 • Karbohydrater bidrar til gjenoppretting av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter høyintensiv og/eller langvarig fysisk trening som medfører muskeltretthet og tomme glykogenlagre i skjelettmuskulaturen. Den gunstige virkningen oppnås ved et karbohydratinntak på i alt 4 g per kg kroppsvekt fra alle kilder, fordelt på doser i løpet av de første fire timene og senest innen seks timer etter høyintensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til tømte glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.
 • Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmassen.
 • Bitteragurk bidrar til normal karbohydratomsetning og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.
 • Kanel bidrar til økt fysisk og mental kapasitet og til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Kanel bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Vindruer bidrar til normal blodsirkulasjon.
 • Svart pepper fremmer opptaket av næringsstoffer og urteekstrakter. Svart pepper bidrar også til immunsystemets normale funksjon.
 • Vitamin C bidrar til normal forbrenning og til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar også til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intensiv fysisk trening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 200 mg utover det anbefalte daglige inntaket av C-vitamin.
 • Vitamin B6 bidrar til normal protein- og glykogenomsetning samt til å regulere hormonaktivitet.
 • Vitamin B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Magnesium bidrar til elektrolyttbalansen og til normal muskelfunksjon og proteinsyntese.
 • Kalsium bidrar til normal muskelfunksjon og til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.

OBS! Det er viktig å ha et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: SKU2502511
Produsent: Viking Power
EAN:

Innhold

Viking Power Rebirth Strawberry

Restitusjonsprodukt med smak av jordbær. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 1140 g (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 57 g (ca. 1 måleskje).

Bruk: Bland 57 g med 4-5 dl vann og drikk umiddelbart etter trening. Prøv gjerne å justere væskemengden for å finne nettopp din smak.

Innholdsdeklarasjon: Maltodekstrin, myseproteinisolat fra melk (inneholder emulgatoren solsikkelecitin), kreatinmonohydrat, isomaltulose, surhetsregulerende midler (eplesyre, natriumbikarbonat), glyserol, betain, taurin, vitaminer (C, B6, B12), aroma, søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K), mineraler (magnesiumsitrat, kaliumklorid), antiklumpemidler (trikalsiumfosfat, silika), pulver av surkirsebær (Prunus cerasus), ekstrakt av vindruer (Vitis vinifera), fargestoff (rødbetepulver), emulgator (rapslecitin), alfa-liponsyre, ekstrakt av balsamagurk (Momordica charantia), ekstrakt av kanel (Cinnamomum cassia), ekstrakt av svart pepper (Piper nigrum). Inneholder en fenylalaninkilde.


Best før utgangen av: 
Se stempel på lokket.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g og per 57 g.
Energi 1302 kJ/310 kcal 743 kJ/177 kcal
Fett
– hvorav mettet fett

0,1 g
0 g
<0,1 g
0 g
Karbohydrater
– hvorav sukkerarte

48 g
8,5 g
27 g
4,8 g
Protein 31 g 18 g
Salt 0,83 g 0,47 g
Vitamin C 1400 mg 1750 %* 800 mg 1000 %*
Vitamin B6 2,5 mg 179 %* 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 8,8 µg 352 %* 5,0 µg 200 %*
Kalium 131 mg 6,6 %* 75 mg 3,8 %*
Kalsium 105 mg 13 %* 60 mg 7,5 %*
Magnesium 126 mg 34 %* 72 mg 19 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.

 

Innhold per porsjon på 57 g
Maltodekstrin (Cluster Dextrin®) 20000 mg
Hydrolysert myseproteinisolat 15000 mg
Kreatinmonohydrat (Creapure®) 5000 mg
Isomaltulose (Palatinose™) 5000 mg
Glyserol (GlycerSize™) 2000 mg
Betain 1750 mg
Taurin 1500 mg
Vitamin C 800 mg 1000 %*
Pulver av surkirsebær 250 mg
Natrium 159 mg
Ekstrakt av vindruer
-hvorav 95% proantocyanidiner

100 mg
95 mg
Kalium 75 mg 3,8 %*
Magneisum 72 mg 19 %*
Klorid 68 mg 8,5 %*
Kalcium 60 mg 7,5 %*
Alfa-liponsyre (R-ALA) 50 mg
Ekstrakt av balsamagurk
-hvorav 10 % saponiner

30 mg
3 mg
Ekstrakt av kanel 30 mg
Ekstrakt av svart pepper
-hvorav 95 % piperin

5 mg
4,75 mg
Vitamin B6 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 5 µg 200 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.
Les mer
Riktigt grym produkt. Har allt jag vill ha i en post workout shake. Sen är smaken riktigt behaglig. Inte för söt eller sur. Smakar solmogen apelsin.
Lite dyr i ordinarie pris, men lätt värd när den är rabatterad.
Smak: Orange 5/5
Fullkomligt älskar Rebirth! Att dricka en shake direkt efter träningen är som att bli kysst av självaste Freja!! Aldrig upplevt så snabb recovery efter ett tungt pass som jag gör med denna. Kommer aldrig köra med en Whey direkt efter träningen mer (men givetvis under andra tillfällen på dygnet då jag behöver mycket protein). Enda negativa är priset, men efter att ha känt effekten av den så är det fan värt det. Körde med orange. Har inget att klaga på smakmässigt
Smak: Orange 5/5
Alltså WOW vilken produkt.
Sammansättningen är helt galen, jag gick förbi min lokala butik och köpte på mig när denna kom ut och har använt flitigt sen dess.
Träningsvärk är ett minneblott och jag kan väldigt enkelt äta kort efter träning vilket var svårare efter man druckit vanligt proteinpulver.
Har testat de nya Viking produkterna och det har verkligen tagit träningen till nya höjder.
Sååå goood dessutom, tack MM Sports!
Smak: Orange 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
3 st Rebirth
Viking Power
3 st Rebirth
3 st Rebirth
1199.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 909 Anmeldelse
Bekreftet
Fikk pakken veldig raskt etter…

Fikk pakken veldig raskt etter bestilling og er meget fornøyd med varene jeg bestilte!!

Bekreftet
Flott

Jeg er veldig glad

Bekreftet
Gode produkter og god kundeservice

MM sports Norge har gode produkter til hyggelige priser. God kundeservice som korrigerer feil i bestillingen etter få minutter. Varer blir levert etter kort tid.

Bekreftet
Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke…

Gikk kjapt og fikk en fin liten pakke levert. ikke noe tull, bare fornøyd.

Bekreftet
Kjapp billig bra

Kjapp billig bra

Bekreftet
Fin enkel produkter oversikt

Fin enkel produkter oversikt, Fin enkel betaling av bestillingen

Bekreftet
Raskt og grei pris

Raskt og grei pris. Protein uten søtning er topp.

Bekreftet
Bra produkter til gode priser

Bra produkter til gode priser. Grei leveringstid. Savner muligheten for å lagre favoritter og skulle gjerne sett et lojalitetsprogram. Anbefales

Bekreftet
Enkel og oversiktelige side

Enkel og oversiktelige side, mye gode produkter, rask levering.

Bekreftet
Rask bestilling og levering

Rask bestilling og levering, aldri prøvd produktet før, men svært imponert. Fra første tablett merka jeg at søtsuget ble borte, har ikke spist noe søtt eller hatt søtsug siden jeg begynte for 1 uke siden. Så dette er topp for mæ.

Bekreftet
Rask levering

Det tok kort tid før det kom til meg😍😍

Bekreftet
Bra butikk gode produkter

Rask levering, og produktene var godt pakket. Veldig bra og seriøs butikk

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?