Gratis frakt fra 499 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
BEST­SELGERE
-17%

Viking Power Rebirth

Det ultimate restitusjonsproduktet uten unødvendige kalorier! Med Viking Power Rebirth kan du restituere raskere og legge på deg mer fettfri muskelmasse!
399,-
479,-
Velg Smak:
+
Antall på lager Minn meg på
Merk! Den nåværende batchen skummer mer enn tidligere. Vennligst la produktet stå en stund før konsum, slik at skummet får tid til å legge seg.
 • Beskrivelse
 • Innhold

Beskrivelse

Rebirth – post-workout

Episk restitusjonsprodukt som er utviklet for å øke restitusjonen og ytelsen og gi kraftigere muskelbyggende effekt etter ekstra krevende og lange treningsøkter! 

 • Hydrolysert myseproteinisolat – for umiddelbar effekt og maksimal restitusjon.
 • GDA-kompleks som består av blant annet bitteragurk, kanel og R-ALA.
 • Creapure® – 5000 mg per dose.
 • Cluster Dextrin® og Palatinose® – en perfekt kombinasjon av avanserte karbohydrater.
 • Forsterket med taurin, betain og den patenterte glyserolråvaren GlycerSize™.
 • Beriket med vitamin C, B6, B12 og elektrolytter.
 • Laktosefri.
 • Produsert i Sverige.

Viking Power Rebirth er et unikt post-workout-produkt som er utviklet for deg som ønsker maksimal og umiddelbar restitusjon etter krevende treningsøkter. Rebirth inneholder alt du trenger for å raskt kunne restituere den nedbrutte kroppen og starte opp den muskeloppbyggende prosessen. Fullverdig protein i perfekt balanse med avanserte karbohydrater kickstarter muskeloppbyggingen og restitusjonen av muskelglykogenet. Sammen med den avanserte kombinasjonen av et GDA-kompleks, kirsebær, kreatin og elektrolytter vil kroppens forutsetninger for å restituere seg og legge på seg fettfri muskelmasse øke betydelig. For dette inneholder formelen også en høy dose betain, taurin og GlycerSize™ – en patentert glyserolråvare med hele 65 % ren glyserol. 

Med Viking Power Rebirths ultimate formel kommer du til å både føle og se forskjellen i form av mer energi, økt muskelvolum, kraftigere muskelpump og mer eksplosiv styrke. Du kommer ganske enkelt til å føle deg sterkere og større enn tidligere, og du kan ta fatt på den neste tunge treningsøkten raskere enn noensinne. Føl forskjellen på restitusjon allerede etter den første dosen! 

Hydrolysert myseproteinisolat

Etter en hard treningsøkt er det viktig å sikre at kroppen fylles med muskelbyggende protein. Proteinet vi får i oss, stimulerer proteinsyntesen som sørger for at kroppen kan gå fra nedbryting til oppbygging. 

Fordelen med å innta hydrolysert myseproteinisolat etter treningen er at proteinet allerede er brutt ned (fordøyd), slik at kroppen kan absorbere det umiddelbart – i motsetning til et vanlig protein som må brytes ned før kroppen kan absorbere det. Det betyr at det hardtarbeidende musklene raskere kan få byggesteinene de trenger for å reparere og restituere musklene. 

En annen fordel med det hydrolyserte proteinet er at det i prinsippet ikke inneholder verken karbohydrater eller fett. Med andre ord får du ikke i deg unødvendige kalorier fra disse næringsstoffene, noe som gjør det til et svært godt alternativ for deg som vil øke andelen fettfri muskelmasse. Det ekstremt lave innholdet av fett og karbohydrater gjør det i tillegg lettere å drikke enn en vanlig proteinshake. Det blir ikke lite mettende å drikke. Derfor passer Rebirth perfekt for deg som kjører ekstra lange treningsøkter og må fylle på med energi mens du trener, uten at det blir kontraproduktivt.

Karbohydrater og insulin

Når vi trener lenge og hardt, er glykogen vårt primære drivstoff, og hvor mye glykogen vi har lagret i musklene, er derfor avgjørende for hvor hardt og hvor lenge vi kan prestere. Hvis man trener på høyere nivå og vil yte maksimalt, økt etter økt, er det derfor viktig å raskt gjenopprette de tomme muskelglykogennivåene – jo raskere, desto bedre.

Ved å innta karbohydrater umiddelbart etter treningen kan man forbedre restitusjonsprosessen og gjenopprette en større del av muskelglykogenet sammenlignet med om man venter en time med å fylle på med karbohydrater. Det skyldes et unikt næringsvindu som oppstår etter treningsøkten, der muskelcellene er ekstra mottakelige for næringsstoffer. Når vi inntar raske karbohydrater, får vi en kraftig økning i blodsukkernivået, noe som får kroppen til å svare med å frigjøre insulin. Mengden insulin som frigjøres, styres av mengden karbohydrater vi inntar.

Insulinet stimulerer opptaket av blodsukker (glukose) i muskelcellene, er det lagres som muskelglykogen som raskt kan brytes ned til glukose og omsettes til energi. Men insulin stimulerer også opptaket av glukose i fettcellene, men der lagres det ikke som verdifullt muskelglykogen, men som fett i stedet. Hvis man ønsker å øke maksimalt i fettfri muskelmasse, bør man derfor satse på å innta karbohydrater sammen med næringsoptimaliserere (GDA).

GDA er en forkortelse for Glucose Disposal Agents og er forskjellige ingredienser som ved hjelp av sine unike egenskaper forbedrer kroppens evne til å håndtere glukose. Med andre ord at det lagres som muskelglykogen, og ikke som fett. Viking Power Rebirth inneholder et avansert GDA-kompleks som består av blant annet R-ALA, ekstrakt av kanel og bitteragurk, som bidrar til normal karbohydratomsetning og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.

Lukk det åpne vinduet

Umiddelbart etter hard fysisk anstrengelse er kroppens immunforsvar midlertidig svekket, noe som fører til at kroppen er ekstra følsom, og at du har større risiko for å bli syk. For å lukke dette såkalte «åpne vinduet» er Viking Power Rebirth beriket med et kompleks av vitamin B samt en høy dose av vitamin C, noe som bidrar til å gjenopprette det nedsatte immunsystemet etter trening. Rebirth inneholder også en høy dose kirsebær (tart cherry) av typen Montmorency.

I motsetning til en gainer

Viking Power Rebirth er ikke et vektøkningsprodukt som kan sammenlignes med en gainer, som først og fremst skal forbedre restitusjonen og hjelpe deg med å legge på deg så mye masse som mulig takket være det høye kaloriinnholdet. Viking Power Rebirth er også et restitusjonsprodukt med ingredienser som skal forbedre restitusjonen, men produktet er utviklet for å hjelpe deg med å legge på deg så mye fettfri masse som mulig. Med andre ord at vektøkningen består av maksimalt med muskler og minimalt med fett.

 • Kreatin øker den fysiske prestasjonen ved gjentatte kraftanstrengelser under kortvarig og høyintensiv trening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 3 g kreatin.
 • Karbohydrater bidrar til gjenoppretting av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter høyintensiv og/eller langvarig fysisk trening som medfører muskeltretthet og tomme glykogenlagre i skjelettmuskulaturen. Den gunstige virkningen oppnås ved et karbohydratinntak på i alt 4 g per kg kroppsvekt fra alle kilder, fordelt på doser i løpet av de første fire timene og senest innen seks timer etter høyintensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til tømte glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.
 • Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmassen.
 • Bitteragurk bidrar til normal karbohydratomsetning og til å opprettholde normale blodsukkernivåer.
 • Kanel bidrar til økt fysisk og mental kapasitet og til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Kanel bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Vindruer bidrar til normal blodsirkulasjon.
 • Svart pepper fremmer opptaket av næringsstoffer og urteekstrakter. Svart pepper bidrar også til immunsystemets normale funksjon.
 • Vitamin C bidrar til normal forbrenning og til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar også til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intensiv fysisk trening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 200 mg utover det anbefalte daglige inntaket av C-vitamin.
 • Vitamin B6 bidrar til normal protein- og glykogenomsetning samt til å regulere hormonaktivitet.
 • Vitamin B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Magnesium bidrar til elektrolyttbalansen og til normal muskelfunksjon og proteinsyntese.
 • Kalsium bidrar til normal muskelfunksjon og til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.

OBS! Det er viktig å ha et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: 2308170016-1000
Produsent: Viking Power
EAN: 7650044529604

Innhold

Viking Power Rebirth Strawberry

Restitusjonsprodukt med smak av jordbær. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 1140 g (20 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 57 g (ca. 1 måleskje).

Bruk: Bland 57 g med 4-5 dl vann og drikk umiddelbart etter trening. Prøv gjerne å justere væskemengden for å finne nettopp din smak.

Innholdsdeklarasjon: Maltodekstrin, myseproteinisolat fra melk (inneholder emulgatoren solsikkelecitin), kreatinmonohydrat, isomaltulose, surhetsregulerende midler (eplesyre, natriumbikarbonat), glyserol, betain, taurin, vitaminer (C, B6, B12), aroma, søtningsmidler (aspartam, acesulfam-K), mineraler (magnesiumsitrat, kaliumklorid), antiklumpemidler (trikalsiumfosfat, silika), pulver av surkirsebær (Prunus cerasus), ekstrakt av vindruer (Vitis vinifera), fargestoff (rødbetepulver), emulgator (rapslecitin), alfa-liponsyre, ekstrakt av balsamagurk (Momordica charantia), ekstrakt av kanel (Cinnamomum cassia), ekstrakt av svart pepper (Piper nigrum). Inneholder en fenylalaninkilde.


Best før utgangen av: 
Se stempel på lokket.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g og per 57 g.
Energi 1302 kJ/310 kcal 743 kJ/177 kcal
Fett
– hvorav mettet fett

0,1 g
0 g
<0,1 g
0 g
Karbohydrater
– hvorav sukkerarte

48 g
8,5 g
27 g
4,8 g
Protein 31 g 18 g
Salt 0,83 g 0,47 g
Vitamin C 1400 mg 1750 %* 800 mg 1000 %*
Vitamin B6 2,5 mg 179 %* 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 8,8 µg 352 %* 5,0 µg 200 %*
Kalium 131 mg 6,6 %* 75 mg 3,8 %*
Kalsium 105 mg 13 %* 60 mg 7,5 %*
Magnesium 126 mg 34 %* 72 mg 19 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.

 

Innhold per porsjon på 57 g
Maltodekstrin (Cluster Dextrin®) 20000 mg
Hydrolysert myseproteinisolat 15000 mg
Kreatinmonohydrat (Creapure®) 5000 mg
Isomaltulose (Palatinose™) 5000 mg
Glyserol (GlycerSize™) 2000 mg
Betain 1750 mg
Taurin 1500 mg
Vitamin C 800 mg 1000 %*
Pulver av surkirsebær 250 mg
Natrium 159 mg
Ekstrakt av vindruer
-hvorav 95% proantocyanidiner

100 mg
95 mg
Kalium 75 mg 3,8 %*
Magneisum 72 mg 19 %*
Klorid 68 mg 8,5 %*
Kalcium 60 mg 7,5 %*
Alfa-liponsyre (R-ALA) 50 mg
Ekstrakt av balsamagurk
-hvorav 10 % saponiner

30 mg
3 mg
Ekstrakt av kanel 30 mg
Ekstrakt av svart pepper
-hvorav 95 % piperin

5 mg
4,75 mg
Vitamin B6 1,4 mg 100 %*
Vitamin B12 5 µg 200 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU.
Les mer
Har fått tillbaka mitt liv med den här produkten.
Varit fram och tillbaka med gymmet senaste åren, testat mycket whey och andra tillskott i samband med träning men som vanligt slutat med att man slänger halvfulla eller oöppnade påsar vassle för att det helt enkelt blir för äckligt efter ett tag.

Det här dricker du som saft eller juice, och går finfint både till frukost, lunch eller en läskande posts-workout.

Det är inte bara muskelmassan som är tillbaka. Som tennis/padelspelare så gör den även under mot träningsvärk. Och ja, det är en extremt viktig faktor efter 30. Jag orkar fler pass, är inte lika stel på mornarna och känner mig äntligen som 20 igen.

Sammansättningen är, som tidigare recensioner redan indikerat, brutal. Produkten är dyr, men här har jag senaste året hämtat in burk efter burk, och den får mig att hålla uppe både motivation och rutin att fortsätta köra kontinuerligt. Min kropp är tillbaka, mitt sinne är tillbaka, och den här produkten förvandlade 5 års slarv till kontant träning och positiv utveckling på mindre än ett år.

Ville knappt skriva först för att jag ville ha den för mig själv. Men här har ni, nu är det upp till dig.
Riktigt grym produkt. Har allt jag vill ha i en post workout shake. Sen är smaken riktigt behaglig. Inte för söt eller sur. Smakar solmogen apelsin.
Lite dyr i ordinarie pris, men lätt värd när den är rabatterad.
Smak: Orange 5/5
Fullkomligt älskar Rebirth! Att dricka en shake direkt efter träningen är som att bli kysst av självaste Freja!! Aldrig upplevt så snabb recovery efter ett tungt pass som jag gör med denna. Kommer aldrig köra med en Whey direkt efter träningen mer (men givetvis under andra tillfällen på dygnet då jag behöver mycket protein). Enda negativa är priset, men efter att ha känt effekten av den så är det fan värt det. Körde med orange. Har inget att klaga på smakmässigt
Smak: Orange 5/5
Alltså WOW vilken produkt.
Sammansättningen är helt galen, jag gick förbi min lokala butik och köpte på mig när denna kom ut och har använt flitigt sen dess.
Träningsvärk är ett minneblott och jag kan väldigt enkelt äta kort efter träning vilket var svårare efter man druckit vanligt proteinpulver.
Har testat de nya Viking produkterna och det har verkligen tagit träningen till nya höjder.
Sååå goood dessutom, tack MM Sports!
Smak: Orange 5/5
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 499 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Rebirth
Viking Power
Rebirth
Rebirth
399.00
Gratis frakt
fra 499 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1040 Anmeldelse
Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Bekreftet
Billig og bra innhold i drikke

Billig og bra innhold i drikke

Bekreftet
Rask å presis leveranse

Rask å presis leveranse

Bekreftet
Tusen takk for god kommunikasjon og et…

Tusen takk for god kommunikasjon og et flott produkt.

Bekreftet
Rask, gunstig, bra sending

Rask sending, kjapt levert! Gode priser FOR TIDEN😎, bra produkter. Greit pakk-ingen skader. Tusen hjertelig takk 🤗🤠

Bekreftet
Ryddig og grei nettbutikk med gode…

Ryddig og grei nettbutikk med gode priser. Er faste kunder på bcaa-drikkene deres :) Rask og løsningsorientert kundeservice.

Bekreftet
Fikk feil produkter i posten

Fikk feil produkter i posten, men dere sendte nye med en gang uten noe tull. Det er bra.

Bekreftet
Kjapt og effektivt

Positiv opplevelse! Rask og enkel handel, og rask forsendelse.

Bekreftet
rask og effektiv levering

Varene kom kjapt og effektiv

Bekreftet
Glimrende

Glimrende nettbutikk

Bekreftet
Rask levering

Rask levering, grei nettside, ikkno tull

Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?